Mamici de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
cadina spune:
Cleo78 sa va fie flacaul sanatos!
Dordia ma bucur din suflet ca a fost doar atat, ai grija de tine si nu face eforturi fizice mari.
Eu inca am greturi, cam la fel ca inainte, chiar daca azi implinim 14 saptamani de sarcina!
bibicad spune:
Nici nu stiu ce sa fac. Sa ma bucur sau sa ma tem pt ce va urma?
Eu sunt insarcinata in 8 sapt, dar de vreo 5 zile nu mai am nici o problema cu greturile. In saptamanile 6 si 7 am crezut ca o sa mor sigur. Vomitam si dc beam apa. Am slabit cateva kg in acea perioada, dar acum mi-e f bine. Folosesc si parfum!!!
Mi-e teama ca e linistea dinaintea furtunii.
Sarcina usoara tuturor!
DanaH spune:
dordia bine ca acum totul este bine. cred ca te-ai speriat foarte tare.
fetele care mai aveti copilasi: le-ati spus de sosirea unui fratior sau surioara copilutilor? cum au reactioant?
alexandru s-a uitat putin ciudat la inceput, mai ales ca nu aveam burta, deci nu eram credibila. apoi l-am intrebat ce ar vrea, o surioara sau un fratior, si la inceput a zis fratior, acum el crede ca e surioara. daca e fetita, noi am vrea sa ii punem numele Teodora, iar el a zis ca o sa ii spuna Dora (dupa numele unui personaj de desene animate). cred ca asa o sa o strigam daca o sa fie fetita.
ba mai mult, a spus la gradinita ca mami are in burtica doi bebelusi. avem niste prieteni de familie care au gemeni si a vazut-o pe mamica cu burta mare, acum le vede pe fetite si cred ca in capsorul lui s-a prins ideea ca bebelusii vin numai cate doi.
oricum, este tare dulcel, ma mai mangaie pe burta, il mai intreaba pe bebe ce face, daca doarme, daca e cuminte. la inceput mi-a fost teama ca daca se intampla ceva rau cu sarcina nu stiam cum o sa ii explic. acum sper ca DD are grija si o sa fie totul bine.
Dana
13+
Lilly79 spune:
Buna burtici.
Tot vorbeati pe-aici de marimea burticilor, eu desi nu am implinit inca 11 saptamani, seara am ditamai burtoiul. Si, conform sotului "arat deja a femeie gravida"
, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Pana acum am pus pe mine vreo 2 kg (seara is vreo 3, dar pana dimineata raman 2
).
La lucru inca nu le-am zis. Intentionez sa le zic maine, dupa eco.
Imi trimiteti si mie pe PM parola mailului comun? Merci 
Lilly
10+ Bebe
bibicad spune:
Gabitzam multumesc pt introducerea in lista. Am vazut ca suntem nascute in aceeasi zi si ca avem aceeasi DPN. Insa am mai vazut ceva si as vrea sa te intreb dc ai nascut si baietelul cu aceasta doctora Ruxandra Dumitrescu - Cantacuzino?
danutza77 spune:
Buna tuturor!
Cand aveti putin timp, imi puteti trimite si mie parola mail-ului comun? Mersi mult!
Daniela
7+
inais spune:
Dragele mele...nu stiu voi, insa eu moooor de somn!
Sunt la birou si ma straduiesc sa tin ochii deschisi! Si mai e o gramada pana la ora 18. 
Voi ce stiti despre cafea in sarcina? Este ok? Nu este ok?
Pe de alta parte...cu burtica si marimea ei...am observat si eu ca sunt mai balonata. Mai ales seara. Nu as putea spune ca se vede de la varsta asta a lui bb. Dar ceva, ceva se intampla cu burtica mea.
Ina
http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png
ina78 spune:
Lilly79 ti-am trimis pe Pm parola.
inais mie mi-a recomandat dr. o cafea mica dimineata. am tesiunea f. mica si am niste dureri de cap ingrozitoare daca nu beau.
Fetelor noi astazi mergem la dr. Am 12 saptamini. De atitea ori am spus ca am sa intreb asta, sau sa vad ce spune dr in leg. cu...; iar astazi nu-mi mai amintesc nimic. 
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
Alysh spune:
Ina, bafta multa la dr, sa vii cu vesti bune!
Eu la eco de 12 saptamani aveam pregatite intrebari legate de pliul nucal, lungimea colului si despre cum o sa nasc (natural sa cezariana). Pana la urma mi-a spus ea cam tot, doar de nastere am intrebat, in cazul meu, n-am de ales, 100% cezariana. Deci mi-am luat o piatra de pe inima, pt ca eu oricum vroiam asa.
Poti s-o intrebi despre cum trebuie ingrijiti sanii, eu asta am uitat sa intreb si am auzit tot felul de variante. Ba ca trebuie frecate mameloanele cu un prosop aspru dupa baie, ba ca daca le freci prea tare poti sa ai contractii, ba ca trebuie sa te tragi usor de ele (dar asta probabil la o varsta mai inaintata).
Poti s-o mai intrebi ceva legat de alimentatie, de analize...nu stiu, cam asta imi amintesc acum.
Alina
13+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png