Curatirea colonului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

Eu am luat colonix impresionata de poze si de comentariile apreciative si nu am vazut nicio imbunatatire. Urmarind un documentar de pe reality Tv Sau natiomnal Geografic, nu mai stiu exact, am vazut un program de curatare a organismului in nu stiu ce complex de sanatate. Si ..surpriza...aratau imaginile pe care le-am vazut ca reclama la colonix. Dar chestiile alea scarboase erau obtinute prin alte metode. In orice caz, daca tot am dat banii, am vrut sa il duc pana la capat. Intr-o zi mazga aia care tb bauta am lasat-o in cana mai mult timp. Cand am vrut sa o beau arata asa ca in reclama, adica ce ar fi trebuit sa beau arata cam ce ar fi trebuit sa scot...nu stiu daca ma intelegeti...dar am aruncat toata chestiunea si am renuntat la idee complet.

Ce ai vazut era o dezintoxicare dupa clisma cu cafea.
Se pare ca este f. buna;a incercat cineva?
Ce stiu eu cu siguranta este ca daca este un dezechilibru cu flora microbiana din intestin se vede pe fata,pe piele.
Am avut ocazia sa vad persoane "mutilate" de asa-zisa "acnea rosacea" care s-au curatat spectaculos dupa ce au urmat un tratament de echilibrare a florei intestinale.
Am citit ca regretata Lady Di facea saptamanal clisma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Din pacate asa este. Mie imi apar pete pe corp si cosuri, nu mai zic de starile de ameteala si voma. Cred ca era dupa clisma cu cafea, dar nu bag mana in foc.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA

quote:
Originally posted by Theiuta

Da, Lepicolul functioneaza.Eu il folosesc din luna mai si ies aproape in fiecare zi afara.Acum imi sunt suficiente 2 lingurite pe zi.
Nu am iesit in viata mea, cu atita regularitate la toaleta.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Cam cit costa o cura cu lepicol? Si trebuie luat mult timp?

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

Mai, cutia este in jur de 250 lei...cam asa.

In primele 2-3 luni am luat de 2 ori pe zi, cite 2 lingurite, conform indicatiilor.Acum nu mai este nevoie decit de o data pe zi.Se intimpla sa ma mai sara si o zi, doua, nu este nici o nenorocire, stomacul isi face treaba in continuare.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Theiutza, saru-mana ptr raspuns!Ma mai gindesc daca fac cura sau nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cutia de Lepicol e 25 de lei, nu 250!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

noi amandoi -eu si hazband- colonixam la greu zilele astea; ce am observat eu la mine: ma simt mult mai bine, nu mai sunt balonata, amandurora ne-a scazut burta! si aici vorbesc f serios si nu's platita pentru reclamapoate nu e 100% colonix, insa la noi functioneaza f bine so far..

sotul are ceva ameteli uneori, insa nu stiu daca din cauza colonix sau din cauza ca are nevoie de ochelari si e capos si nu merge sa isi puna

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Si, cum va simtiti dupa folosirea acestor produse de curatire a colonului?
Eu sunt balonata, in majoritatea timpului(cred ca de la consumul de citrice). Dar inca alaptez, oare e compatibil lepicolul cu perioada alaptarii?
Tare as vrea sa incerc.Constipata nu sunt, ba chiar am zilnic scaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Impotriva balonarii stiu eu un remediu care la mine a functionat foarte bine: ceai din seminte de marar. Cred ca se poate bea si in perioada alaptarii, cam toate picaturile pentru colici sunt pe baza de marar.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Impotriva balonarii stiu eu un remediu care la mine a functionat foarte bine: ceai din seminte de marar. Cred ca se poate bea si in perioada alaptarii, cam toate picaturile pentru colici sunt pe baza de marar.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Multumesc ptr idee!Voi incerca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu iau dimineata si seara cate trei lingurite de tarate de grau inmuiate in apa, dupa care beau cate un ceai verde antiadipos si chiar are rezultate. Si nu se compara la pret cu Colonixul, care e totusi foarte scump.

Criss si Alex

Mergi la inceput