Curatirea colonului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

incercati supozitorele cu glicerina. efect imediat garantat. ei zic ca in maxim 1 ora are efect. la mine in 5 minute :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Puteti incerca cele ce aveti proleme cu constipatia in general sa beti un pahar cu apa lasat de seara pana dimineata pe stomacul gol. Si eu aveam probleme pe vremuri pana cand am auzit de acest remediu. Nu prea am fost eu tare increzatoare dar se pare ca intradevar functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Pentru constipatie sunt foarte bune capsulele cu ceai verde. Eu iau una dimineata cu multa apa, iar in 10 minute trebuie sa fug la baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

ali vorbea despre curatirea colonului, nu despre constipatie...sunt doua lucruri diferite.

Din cauza alimentatiei gresite, mancarii bogate in amidon, preparate excesiv, cu multe proteine (cartofi prajiti, carne, salam, parizer) pe intestinul gros ramane o pelicula de materii fecale asa numita "zgura". Aceste depuneri se pietrifica. Totodata in intestin au loc procese de putrefactie si fermentatie. Ambele procese dauneaza organismului. Otravirea cu toxine intestinale este obstacolul esential spre longevitate. S-a dovedit ca intestinul "infundat" este cauza principala a aterosclerozei. Spre 40 de ani intestinul este pietrificat din cauza fecalelor, se intinde, apasa pe organele adiacente (ficat, vezica biliara etc.). Chirurgii au constatat ca 70% din intestinele operate au depuneri pietrificate cu materii fecale, paraziti si mucegai. Sunt ca un horn de soba ce necesita curatire totala.

Colonul este organul cheie al sistemului digestiv in depuratia organismului. Colonul mai are si un rol important in absorbtia fluidelor si a vitaminelor esentiale. Cand functiile lui se deregleaza sau se incetinesc, se reduce nu numai capacitatea lui de a elimina reziduurile, dar se reprima si mediul normal de bacterii. "Intoxicarea" intestinului gros influenteaza multe organe in functie de localizarea depunerilor pe colon. Acest fenomen se numeste "dysbiosis" si, daca nu se iau masuri, se deregleaza digestia si apar sau se agreaveaza multe probleme de sanatate: afectiuni ale stomacului, afectiuni tiroidiene sau hepatice, afectiuni cardiace si pulmonare, afectiuni renale, afectiuni ale vezicii urinare si ale prostatei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

pe linga aceste metode gen COLONIX, LEPICOL ar mai fi si cura de detoxifiere:

Experienta medicilor arata, ca este greu sa tratezi o afectiune cronica, insotita de dureri, tensiune sporita, oboseala, fara sa dai importanta depuratiei. Daca nu sunt eliminate toxinele din organism, nici cele mai performante metode de tratament nu ofera un efect durabil.

Detoxifierea se face periodic la fiecare schimbare de sezon sau cel putin la interval de 6 luni, toamna si primavara.

Pentru eliminarea deseurilor si toxinelor din organism este bine sa adopti citeva reguli simple pe o perioada de 7-14 zile.

Recomandari pentru detoxifierea periodica a organismului:

Nu consuma alimente prajite
Nu consuma alimente conservate sau afumate
Evita pe cit posibil alimentele din supermarket care contin E-uri: coloranti, conservanti si alti amelioratori
Nu consuma carne si mezeluri
Inlocuieste dulciurile cu fructe
Elimina fainoasele albe. Consuma cereale, piine neagra, de secara, de tarite
Consuma fructe, legume proaspete si proteine vegetale(soia, ciuperci)
Consuma cel putin 2 l de apa pe zi
Nu consuma: zahar, cafea, alcool si bauturi racoritoare sintetice
Inlocuieste zaharul cu miere
Pentru energizare consuma ceai verde in locul cafelei
Consuma multe sucuri naturale si ceaiuri de plante
Bea in fiecare seara inainte de culcare si dimineata la sculare urmatoarea bautura: un pahar de apa plata cu sucul de la 1 jumatate de lamiie si 1 lingurita de miere
Consuma lactate proaspete: iaurt, sana, chefir. Studiaza eticheta: sa nu contina E-uri, coloranti si conservanti
Pentru detoxifierea vezicii biliare si a ficatului, bea in fiecare dimineata pe stomacul gol: 1 lingura de ulei de masline virgin amestecat cu putin suc de lamiie(apoi stai 20-30 minute culcat pe partea dreapta) Efectele sunt extraordinare. Crizele de dischinezie biliara vor disparea definitiv
Exercitiile fizice, mersul activ, stimuleaza actiunea sistemului cardiovascular si procesele metabolice in organism, intensificand functiile naturale de depuratie
Incearca cel putin 1 zi saptamina sa maninci numai "hrana vie". Deci, nu consuma alimente fierte sau prajite(mincare gatita) ci numai alimente nutritive in stare naturala: fructe, legume, sucuri naturale, nuci, stafide, smochine, curmale, cereale integrale, apa, ceaiuri etc
Daca ai vointa si doresti o detoxifiere mai profunda consuma "hrana vie" 5-7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am citit sfaturile voastre...fetelor eu sunt la profesionisti deja. In afara de ulei pe burta goala dimineata le-am incercat pe toate. Si va pot spune din propria experienta (imbogatita cu antecedente familiale) ca toate au o limita de eficacitate, sau mai bine spus, se obisnuieste organismul cu fiecare. Am constatat ca nu e neaparat in functie de stilul de viata ci tine si de ceva ereditar. Bunica mea suferea de aceasta problema care devenise grava. Graviduta, mai subtire cu ceaiul de crusin. Asta trebuie sa fie doar o solutie de moment. Nici nu va puteti imagine cat de repede se paote obisnui un organism cu o digestie lenta cu orice metoda de curatare. Cat despre mancaruri...pana la 35 ani am mancat numai natural si naturist. Tot din cauza problemelor de sanatate ale restului familiei (fratele si mama-hepatita, tata-pietre la rinichi, hipertensiune si ulcer gastric operat, bunica reumatism articular din cel mai rau, anchilozant, si constipatie cronica ) la mine acasa s-a mancat numai in stilul asta. Avem vase zepter de cand au aparut, tot sa mancam alimentele cat mai putin distruse, am fost sportiva ( nu de performanta)pana acum 3-4 ani, dar tot sunt constipata de cand ma stiu. Cred ca se simteau prost ai mei dca nu aveam si eu ceva

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

din ce am observat la mine am scapat de constipatie ( de ani buni deja deci stiu sigur ca functioneaza ) facand miscare regulat si un mic dejun inceput cu fructe. Dupa ce mananc o banana ( care contrar mitului nu constipa - are 4 grame de fibre in ea !!! ) si un alt fruct si stau jumatate de ora , merg la baie fara probleme inainte de pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by mama lia

ali vorbea despre curatirea colonului, nu despre constipatie...sunt doua lucruri diferite.

Din cauza alimentatiei gresite, mancarii bogate in amidon, preparate excesiv, cu multe proteine (cartofi prajiti, carne, salam, parizer) pe intestinul gros ramane o pelicula de materii fecale asa numita "zgura". Aceste depuneri se pietrifica. Totodata in intestin au loc procese de putrefactie si fermentatie. Ambele procese dauneaza organismului. Otravirea cu toxine intestinale este obstacolul esential spre longevitate. S-a dovedit ca intestinul "infundat" este cauza principala a aterosclerozei. Spre 40 de ani intestinul este pietrificat din cauza fecalelor, se intinde, apasa pe organele adiacente (ficat, vezica biliara etc.). Chirurgii au constatat ca 70% din intestinele operate au depuneri pietrificate cu materii fecale, paraziti si mucegai. Sunt ca un horn de soba ce necesita curatire totala.

Colonul este organul cheie al sistemului digestiv in depuratia organismului. Colonul mai are si un rol important in absorbtia fluidelor si a vitaminelor esentiale. Cand functiile lui se deregleaza sau se incetinesc, se reduce nu numai capacitatea lui de a elimina reziduurile, dar se reprima si mediul normal de bacterii. "Intoxicarea" intestinului gros influenteaza multe organe in functie de localizarea depunerilor pe colon. Acest fenomen se numeste "dysbiosis" si, daca nu se iau masuri, se deregleaza digestia si apar sau se agreaveaza multe probleme de sanatate: afectiuni ale stomacului, afectiuni tiroidiene sau hepatice, afectiuni cardiace si pulmonare, afectiuni renale, afectiuni ale vezicii urinare si ale prostatei.

mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)

Ai bagat spaima in mine

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Da, Lepicolul functioneaza.Eu il folosesc din luna mai si ies aproape in fiecare zi afara.Acum imi sunt suficiente 2 lingurite pe zi.
Nu am iesit in viata mea, cu atita regularitate la toaleta.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by Theiuta

Da, Lepicolul functioneaza.Eu il folosesc din luna mai si ies aproape in fiecare zi afara.Acum imi sunt suficiente 2 lingurite pe zi.
Nu am iesit in viata mea, cu atita regularitate la toaleta.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Cam cit costa o cura cu lepicol? Si trebuie luat mult timp?

Mergi la inceput