Curatirea colonului

Curatirea colonului | Autor: ali

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca aici ar trebui sa pun subiectul asta, dar daca nu e bun locul rog moderatorii sa-l mute.
Am probleme cu constipatia.Probabil ca nici alimentatia nu e Ok ( nu prea e plina de fibre) si nici apa nu beau.
Ideea e ca a descoperit azi un site cu tratament de curatire a colonului.Erau niste poze infioratoare cu ce a iesit din colonul unora care au urmat tratamentul si m-au pus pe ganduri. Sper ca nu sunteti scarboase asa ca va pun linkul http://www.drnatura.ro/?i=3

Imi cer scuze daca imaginile socheaza.
Si cum atata lume are probleme cu colonul in ultimul timp incat chiar inclin sa cred ca pozele sunt reale.
Ati facut unele dintre voi tratamente de genul asta si ati simtit vreun efect benefic in urma lor?

ali

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

subiectul a fost larg dezbatut, sa dai o cautre.

eu am urmat programul si la mine nu s-a observat mare lucru, nimic spectaculos din ce citesti acolo....dar unele fete chiar au sesizat schimbari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu am luat colonix impresionata de poze si de comentariile apreciative si nu am vazut nicio imbunatatire. Urmarind un documentar de pe reality Tv Sau natiomnal Geografic, nu mai stiu exact, am vazut un program de curatare a organismului in nu stiu ce complex de sanatate. Si ..surpriza...aratau imaginile pe care le-am vazut ca reclama la colonix. Dar chestiile alea scarboase erau obtinute prin alte metode. In orice caz, daca tot am dat banii, am vrut sa il duc pana la capat. Intr-o zi mazga aia care tb bauta am lasat-o in cana mai mult timp. Cand am vrut sa o beau arata asa ca in reclama, adica ce ar fi trebuit sa beau arata cam ce ar fi trebuit sa scot...nu stiu daca ma intelegeti...dar am aruncat toata chestiunea si am renuntat la idee complet.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

Eu am luat colonix impresionata de poze si de comentariile apreciative si nu am vazut nicio imbunatatire. Urmarind un documentar de pe reality Tv Sau natiomnal Geografic, nu mai stiu exact, am vazut un program de curatare a organismului in nu stiu ce complex de sanatate. Si ..surpriza...aratau imaginile pe care le-am vazut ca reclama la colonix. Dar chestiile alea scarboase erau obtinute prin alte metode. In orice caz, daca tot am dat banii, am vrut sa il duc pana la capat. Intr-o zi mazga aia care tb bauta am lasat-o in cana mai mult timp. Cand am vrut sa o beau arata asa ca in reclama, adica ce ar fi trebuit sa beau arata cam ce ar fi trebuit sa scot...nu stiu daca ma intelegeti...dar am aruncat toata chestiunea si am renuntat la idee complet.

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

cred ca tocmai asta era ideea reclamei_care_vinde_produsul !!!
au inventat ceva care dupa cateva ore (cam cat ar trebui sa stea in organismul uman inainte de eliminare) sa formeze acele 'kestii' scarboase...
pe care evident omu' (unii, nu neaparat toti) le va elimina in timpul tratamentului, multumit de banii dati si de 'efectele' miraculoase ale 'curei' !

mie una kestiile din reclama imi seamana uimitot, ca niste gemeni siamezi , cu kk !!!
deci nu cred ca medicamentul are vreun efect... , oricum nu altul decat profitul inregistrat de firma producatoare!

ca in organism exista toxicitate, in colon sau unde vreti... asta e alta problema!
dar pt detoxifiere stim toate cateva soluti, insa eu una nu as apela la acest medicament si nici la altul care promite aceleasi chestii)!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

clisma...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Sa stii ca ma gandesc de mult la asa ceva . Dar unde se poate face in mod profesionist? Am incercat acasa dar cred ca face parte din programul...." Nu faceti asta acasa". Nu am reusit sa fac nimic.

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Marturisesc ca m-am gindit toata noaptea la cum aratau imaginile acelea din intestin........horror. si nu cred o iota din tot ce spunea in articolul respectiv..........chiar daca acum sunt zombie
Dar, am primit revista gratuit din Farmacia REMEDIO si face reclama produsului numit LEPICOL.Acum, problema e ca e chiar eficient acest produs?
Are o adresa de net: www.healthybowels.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Eu zic sa nu exagerati cu, scuze de cacofonie, curatirea colonului, pt ca distrugeti flora. Eu am facut o cura de cateva zile cu ceai de crusin, mi se pare suficient. Apoi dieta bogata in fibre, apa si sport. Multa sanatate!

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

si eu am facut in vara o cura cu colonix fara rezultate spectaculoase

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Si eu am mari probleme cu constipatia. Eu o rezolv cu un pahar de apa, la temperatura camerei si 2 lingurite de miere. Are efect imediat.

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Eu am rezolvat-o cu Kefir.
Si cu pastilute "anticonstipatie". Cnd vad ca trec 3 zile si nimic iau 2 pastilute minune, si in noaptea respectiva fac de garda la toaleta. Rapid si eficace

Ah - mai e ceva super eficace: apa cu fffff mult magneziu! Cautati in market (trebuie sa aiba cam 200mg Mg sau mai mult; cu cat mai mult cu atat mai bine; si are un gust amar de numa'; dar e super eficace!)

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput