maturare placenta

maturare placenta | Autor: nemary

Link direct la acest mesaj

as vrea sa stiu daca gradul de maturare al placentei are legatura si cu consumul de apa.
la eco de 18 sapt.placenta mea avea gr.de maturare 0, iar la eco de la 23 sapt. avea deja gr.2. Si Iosup si doc.mea gineco mi-au spus sa beau mult mai multa apa.

Mari 26+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Daria, multumesc mult pt.raspuns. Sper sa nu imbatranesca prematur placenta si bebe sa creasca mare si sanatoasa.

Mari 27+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynela spune:

buna! sunt in pom. din ce cauza se matureaza placent inainte de vreme? eu cand l-am nascut pe seby (cezariana) am auzit doctorita cand spunea ca placenta a fost f maturata si se mira cum de a rezistat copilul. care este cauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

nu stiu care este cauza maturarii placentei inainte de vreme, dar Daria mi-a spus ca daca bem apa 2-3l pe zi se va intarzia maturarea ei. ateptam in continuare si alte pareri.

Mari 27+ bebe

odiseea

Mergi la inceput