Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 7
ramsan spune:
Buna seara!
va multumim pentru primirea calduroasa
Sunt un pic debusolata ca nu stiu pe unde s-au mutat pozele noastre de la mami_nov_dec de pe yahoo. Dandusica unde ne-ai vazut tu asa cu burtica ca noi nu ne mai putem vedea? Intelegi ce vreau sa spun? Unde ne sunt pozele? Help pe PM please. Dianocica chiar as vrea sa mai postez foto dar sunt in ceata...
Alessia de adinazot sa cresti mare, frumoasa, desteapta si ascultatoare! Bravo mami!
bebinuta
Bambo, Alexandra, Lavinia, marani x 1000
Si noi suntem in febra pregatirilor de taiere a motului. Vom organiza petrecerea chiar sambata asta pe 3 ca nasa nu poate veni sambata viitoare la Iasi, asa ca am reprogramat evenimentul.
Si pentru ca o mamica speciala m-a ajutat cu estetizarea unei pozici de pus pe tortul motzatului ii trimit acum un super-pupic Danitei
Fug ca s-a trezit Rares.
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
eri_ka spune:
LA multi ani Alessia !
LA multi ani Matei !
Semnificatia numelor:
Alessia
Numele de "Alessia este o varianta a numelui "Alexandra" vine de la "Alexandros", nume grecesc care inseamna "protector al barbatilor sau al oamenilor".
Matei
Provine din cuvantul ebraic mattityahu care inseamna "dar de la Dumnezeu".
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
ziggy spune:
Ada, printesa de Bebinuta
Kaan, printisor de Leyla
si
Alessia, printesa de Adinazot
Matei, printisor de Meko
flore26 spune:
ROANA am citit povestea ta......ce frumos...
Citind povestea ta, ma gandeam ca de abia astept sa vina 16 decembrie sa faca si Alessuca mea 1 an sa va spun povestea nasterii ei, mai ales ca eu nu am scris la odisee, si poate sunteti curioase...RAMSAN eu m/am luat cu vorba si am uitat sa/ti urez " Bun venit!" La restul discutiilor ma abtin...ca asa ma intristreaza situatiile astea...Azi a facut primii 2 pasi singurica...si daca nici pentru asta nu ne felicitati ( pentru ca am mai scris niste realizari si le/ati trecut cu vederea, cu toate ca pentru noi sunt importante ), o sa pun biciu pe voi, si eu chiar nu l.am mai folosit niciodata...dar nu se mai poate cu voi...si nu glumesc...FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
ziggy spune:
Yagmur, mi-au placut la nebunie pozele, tu, Luca si dovlecelul ati fost superbi.
Flore, felicitari pentru primii pasi ai Alessiei.
Ktrinel spune:
Laura, fetelor, demult tot vroiam sa intervin la faza asta cu explicatiile, e voie, de ce da, de ce nu....dar am zis sa mai studiez un pic problema. Cum vad eu: nu ma indoiesc ca fulguletii nostri nu sunt destepti...dar sa nu exageram ....IO UNA m-am lamurit (si din ceea ce am citit pe tema asta) ca nu explicatiile in sine ii lamuresc/linistesc...ci faptul ca cineva le vorbeste, de regula o voce familiara, a mamei, pe un ton dulce , cu care el e obisnuit..nu pricepe el ca ala e detergent, clanta, priza, ce e ala un muc de tigara (dar ala din nas nu e tot muc, mami ?...poate ne intreaba )si ca arde sau musca sau mai stiu eu ce....cred ca poti sa ii spui si Scufita Rosie ..nu zic ca explicatiile nu isi au rostul, cel putin mai incolo sunt absolut necesare, dar sunt inca mici ...sa nu ii comparam , asa cum nu ii comparam nici cat si ce mananca...
deci Laura, Dani are un caracter al lui, nu te framanta...am citit si eu ce ati scris despre diverse reactii ale fulguletilor si modul cum interveniti...ei aflati ca Juila mea nu are nici o treaba, adica nimic din ce povestiti voi nu i se aplica, desi am incercat (doar NU, NU e voie , pt ca se agata deusa de la aragaz ...o iau ferm de acolo si nu mai revine ...azi, dar maine, da )...dar nici nu ma impacientez...
va apreciez mult pe cele care aveti atata rabdare...dar nu as vrea sa creem alta panica (ca cea cu mancatul, cu ridicatul, cu dintii)...asa cum si noi suntem diferite (Miro , Dianocica ...si ei sunt diferiti...sorry daca am aberat...
din particularitatile noastre : mai nou se invarte pe loc ...pana ameteste ...si merge cu spatele...nu rade ea nici cand o fac , nici cand o gadil...nu are ea chef...e foarte pretioasa la ras...si totusi nu e un copi trist. asa e ea!
Mirona spune:
ete - mai FLORE ca m-am rupt eu de la smotru si va felicitam noi. felicitari pentru cei doi pasi - si felicitari si pentru celelalte realizari pentru care nu v-am felicitat. x 1000
Miro
Ktrinel spune:
Flore, eu sunt sincera si iti spun ca nu am citit despre realizarea vostra (citesc mereu pe fuga si raspund la fel...azi am avut o zi buna ..nu stiu unde ai scris, dar e mare realizare....DOI PASI! BRAVO! la mai multi...Hai, Alessia!.
ramsan spune:
Flore multumi pentru primire si felicitari pentru cei doi pasi catre independenta.
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
Laura13 spune:
ktrinel multumesc. sa stii ca eu chiar imi fac probleme cu crizele lui dani, oricat de frumos, calm etc incerc sa vb cu el nimic. iar din cand in cand da din cap intr-un stil, nu stiu cum.....stanga dreapta de ma sperii pe bune. sa nu mai zic ca daca nu sunt f atenta s-ar da cu capul de toate colturile in crizele astea. sper sa treaca.....ca ma termina si crizele, dar si grijile
flore FELICITARI PT PRIMII PASI!!!!!!! iertare, iaertare pt celalalte omisiuni!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006