Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 6
danutz spune:
LA MULTI ANI ALESSIA!!!
Adina, sa-ti traiasca printesa, sa se faca mare, sa fie sanatoasa iar voi, parinti fericiti , sa va bucurati de ea si de realizarile ei!
Cu intarziere, Bebinuta, La multi ani! Sa fii sanatoasa pentru iubita ta fetita si tot binele din lume va doresc!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Ktrinel spune:
LA MULTI ANI ALESSIA!!! LA MULTI ANI PARINTI! SA FITI FERICITI SI SANATOSI CU TOTII!!
nu mai stiu ce teme sunt, nu stiu despre ce mesaj vorbiti, ...dar nu au mai fost de fff mult timp `impunsaturi` pe aici (sau am pierdut eu ceva?), asa ca nu vad de ce sa umbrim perioada asta de sarbatoare a Fulguletzilor ?
e cam grav daca pana acum nu ne cunoastem si acceptam asa cum suntem...a trecut ceva timp...de cand `petrecem` impreuna pe aici..
bebinuta spune:
Multumesc inca o data de urari!
Dianocica
Ruxandra, sanatate tuturor membrilor familiei!
Donia, tu cum esti?
Baietii nostri fulguleti, unul mai frumos ca altul: Denis,Luca,Dani, Daniel primesc si ei cate un pupic de la noi.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
danutz spune:
Roana, mi-am facut timp cateva minute sa citesc povestea voastra si dupa aia a trebuit sa-mi fac timp si sa ma duc sa plang un pic. Emotionant!
Imi cer scuze fetelor pentru laconismul meu, sunt contratimp, nu am o stare prea buna (cred ca ma paste o raceala) si nici cu job-ul nu e pe roze, Rares cica a inceput sa stranute iar eu nu ma pot duce acasa si asta ma termina!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Ktrinel spune:
opsss....am ratat si ziua Bebinutei, sa fii sanatoasa si iubita!
frumoase povesti, frumoase pozele...Yagmur iar a plouat sambata cu galeata toata ziua !!
noi tot facem febra de aproape o sapt, am fost la medic ieri (Donia eram datoare cu raspuns ) si zice ca nu are nimic pe nicaieri DAR (atentie !) ca e normal ca daca se suprapun perioadele de puseu dentar cu cele de raceala/gripa/muci, starea de boala trece mult mai greu ...bagam antitermic in continuare (motrin) si supozitor pt descongestionare (democineol)...Donia, denumirile sunt pt tine..just in case...
ziggy spune:
Buna ziulica
Nu am mai intrat de cateva zile. Ati scris tare mult, semn ca vremea s-a racit si stati mai mult prin casa. Dar acum nu ma mai las, am inceput sa citesc si am ajuns la povestea Asizei cu liliacul. Nu vreau sa ma gandesc cum as fi reactionat, m-au trecut fiorii numai cand am citit si am incercat sa imi inchipui.
Dianicica felicitari pentru prima maseluta a lui David, am emotii mari cand o sa para si la noi.
Asiza si Laura, vazut poze printisori. Sa va traiasca!
alexandra_25 spune:
La Multi Ani Alessia ..sa ai parte de o viata cat mai frumoasa...cu sanatate,impliniri si multe bucurii...si parintilor care au facut asa o fetita minunata!
Bebinuta...sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Dianocica... si uite o ...si sa nu cumva sa cazi si tu in butoi...ca tare greu mai iesi de acolo...cine cunoaste stie...
Yagmur...am vazut pozele voastre de la Haloween...doamne cat e de scump Luchita deghizat in ghost....si tie iti statea foarte bine...
Asiza...am vazut si pozele cu Denis...doamne cat de mare e deja...ce mai trece vremea...
Bamboletta...Antonia vad ca exploreaza toata casa...s-au dus vremurile bune!
Ramsan...yupiii...ce ma bucur ca ai revenit...tare dor imi era de voi! mamica si frumosul de Rares!
Vroiam sa va spun mai multe...dar mi-a expirat timpul...pupici la toate!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
aka spune:
poze noi cu cri cri
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Laura13 spune:
salutari mamici!
n-am avut net de aseara, am disperat de dimineata. dependenta asta
alessia sa iti dea DD o viata minunata, plina de sanatate, fericire, bucurii si mult noroc!!!!! adinazot iti urez din suflet tot ce e bun si frumos in lumea asta pt fetita ta!
roana
quote:am plans de bucurie, fericire si emotie!
Era copilul meu, cel cu care vorbisem de atatea ori in butica, era acolo pe mine intreg si sanatos
dianocica zic si eu....de cand cu aelita, parca ma astept la mai orice. totusi, un gest fff urat.
miro, dianocica ma bag si eu ca musca-n lapte, stiti voi, doi se cearta si eu o sa imi iau bice, dar.....here goes: daca nu va agreati, din motivele voastre, ingorati-va. reciproc. fara comentarii. deloc. eu, sunt una din cele care va place pe amandoua, din diverse motive si as vrea sa va am alaturi. asa ca, daca nu puteti convietui, bagati un divrot amical si continuati sa locuiti in aceeasi casa fara sa va vorbiti. va pup cu drag pe amandoua
yagmur fffffff tari poze! doamne, ce a mai crescut luca, de cand nu am mai vizionat poze. si frumos......nu e de mirare ca a pus antonia ochii pe voi
noi suntem bine, dar......cred ca nu ne lasa pauza dintii, baleste la greu, musca non stop....tot ce prinde, sunt vanata pe umeri, ieri mi-a dat un firicel de sange pe umar
asa.....dianocica faza azi.....puneam rufe la spalt, dani in sufra. m-am dus la baie, am luat det si lenorul.....el maraiala ca le vrea. eu.....nu e bune, e toxic, nu e de joaca, mami spala rufe cu el. el din maraiala in nervi. eu, l-am luat in brate, m-am dus sa pun rufele la spalat, i-am explicat ce si cum, asta se pune aici, asta aici, nu e bun pt copii....ma rog, tot ce mi-a trecut mie prin cap, dupa aceea cu el in brate hai la baie sa le punem la loc. cand le-am pus pe jos si am iesit din baie a inceput sa urle, sa se zvarcoleasca (mami, mai sa-l scap), iar cand am inchis usa la baie......FEREASCA D-ZEU! eu iar luat in brate (mai mult incercat ca nu prea am reusit), explicat, etc pana la urma s-a linistit la reclame. ce trebuia sa fac? de fapt ? nu e numai pt tine ci si pt toate fetele, ca ma termina crizele astea
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006