Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gio da e intact si fara cost suplimentar ca ieri si colegii au plecat devreme adica la abia 15 minute dupa mine si n-au mai apucat sa il auda cum suna,da' si daca auzeau,eventual il opreau.
Apropo de Marco ,dar nu au la gradi medic sau asistenta sa il consulte? Sau nu vin zilnic?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Azinoapte s-a trezit si Diana ,s-a ridicat in fund a zis ADA APA,i-am dat bibe cu apa ,a baut,a zis PUNE LA LOC ,l-am luat si pus pe noptiera,iar ea s-a intins la loc si somn de voie Cca un minut toata afacerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Gio, sarcutul Marco are afta, nu se maraie el degeaba, cu ce poti sa-i dai?
Moni, mai cere el si apa cand ii este sete.Dar in general asteapta mititelul pana ii aduc ce imi cere.
Fetitele sunt mult mai energice, am zis mereu, si ma uit la Ale, nepotica mea, mama daca nu-i dai ce vrea ea , cand vrea ea, se pune pe un tipat.
Cosmi felicitari pt premii!

Anca 9 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am de pus in drops vreo 5 filmuletze. munca, nu gluma pe mine.
ce show a facut aseara in cada...a trebuit sa-l filmez. de abia l-am scos de acolo.

Moni am mai zis ca dr. vine la control periodic si cand sunt cazuri speciale, e in colaborare cu gradi, are acolo la 2 case cabinet.
Acina nu stiu cu ce sa-l dau, cautam aseara glicerina si nu am mai avut. azi merg la dr. sa vedem, citeam la mamicile de noiembrie-dec. mai demult de badijonari cu glicerina, inca ceva si tantum verde (cred ca se refereau la apa de gura, nu stiu). dar nu mai stiu daca e bun laptele sau nu la afte....cred ca astept sa merg la dr. si pe urma vin sa le intreb.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Giova, mi-am amintit glicerina boraxata cu nistatin.

Anca 9 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine. Aseara nu am mai intrat, de fapt am citit mesajele de ieri si mi-au lasat un gust amar....nu stiu cand se va termina odata cu tigania asta..ca practic e tiganie si hara.
dar ma rog...
Noi suntem bine, Dani nu mai e asha mucios, cred ca statul la aer i-a facut bine. De mancat mai rarutz, azi dimineata nu a vrut nici cacao sa o bea. Acum e prin curte sau mai exact in gradina la gaini. De dimineata bunica-mea mi-a taiat o gaina, asha ca maine fac supa dulce cu taitei sau galuste .
Giova, ma uit la filme de acasa. Dr Bucur nu mai are farmacie, cica a inchiriat spatiul la o alta farmacie si cica i-ar comveni mai bine asha. Pacat!!
Cosmi, felicitari pt diplomele Biancai . mai taie de pe lista ca sunt cam multi copii...
Bumbita...ce bebe grasunel ai...seamana perfect cu Sebi.
Eu cumpar jucarii tot timpul cu toate ca am foarte multe. Nu ma abtin si tot cumpar si fac stocuri. La noi jucariile nu se strica si nu se strica pt ca are prea multe si nu apuca sa se joace cu ele.
Mergem pana in centru iar dupa-masa acasa.
O zi frumoasa tutror.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
I-am recoltat azi urina pt urocultura, nu vroia sa faca pipi in vana si plangea...pana m-am prins eu de ceva si am inchis apa (dadusem drumul pt stimulare, nah) si imediat a facut. Sper ca e sterila recoltarea, deoarece acuma platim vreo 40 de RON si n-am chef sa-mi zica iar ca e contaminata.
Azi la 14 plecam la ORL. Nu mai trebuie sa ne tineti pumnii, sunt suta la suta sigura ca are otita, azi-noapte plangea si se freca la urechi..
Giova, imi pare rau de Marco, si Diana a avut afte in gat, laptele nu e bun pana nu se vindeca. I-am dat cu o solutie pe suzeta, in gat cand am vrut s-o badijonez era sa-mi vomite toata mancarea..
Si chiar speram sa ne vedem...dar cu 2 bolnavi..
In rest, ce sa zic, aseara m-a uitat la filmul "Osama", l-am dorit de mult, cu tot tacamul: Afganistan, talibani, femei omorate cu pietre...mai bine ma uitam la pozele spiridusilor. Dar recuperez azi cand doarme fetitza.
Si ultima noutate: A MANCAT OU! Sa-i dea Dumnezeu sanatate celei care m-a invatat sa i-l amestec cu Almette...doar galbenusul, n-am riscat mai mult.
Pun rufe la spalat si revin.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Mi-a venit sa zic ceva de tiganie,dar am preferat sa ma abtin si am intrat pe site-ul celalalt sa caut ceva pentru voi (n-am vrut sa vi-l pun data trecuta),asa ca am stat un pic (mai mult) pe la baie
Vi-l pun totusi,sa va amintiti ce e important si sa treceti cu usurinta peste unele chestii care nu merita nici cea mai mica atentie.
"In dimineata asta am sa renunt sa spal rufe si am sa te iau sa mergem in parc sa ne jucam.

In dimineata asta am sa las vasele nespalate in chiuveta si am sa te las sa ma inveti cum sa facem puzzle-uri impreuna.

In dupa-amiaza asta voi scoate telefonul din priza si voi tine computerul inchis, si voi sta cu tine in gradina sa facem balonase de sapun.

In dupa-amiaza asta nu am sa ridic vocea nici un moment si nu am sa fiu iritata cind tu strigi si miorlai dupa masinuta cu inghetata, dar iti voi cumpara una daca se apropie de noi.

In dupa-amiaza asta nu ma va preocupa ce vei deveni cand vei fi mare, si nici nu voi re-analiza fiecare decizie a mea in ce te priveste.

In dupa-amiaza asta te voi lasa sa ma ajuti la prajituri si nu te voi impiedica sa le aranjezi singur.

In dupa-amiaza asta te voi duce la McDonald's si voi cumpara pentru amindoi Happy Meal, ca tu sa ai doua jucarii.

In seara asta te voi tine in brate si-ti voi spune o poveste despre cum te-ai nascut, si-ti voi spune cit de mult TE IUBESC.

In seara asta te voi lasa sa imprastii apa din cada si nu ma voi enerva.

In seara asta te voi lasa sa stai treaz pina tirziu, cit timp stam pe terasa si numaram stelele.

In seara asta ma voi cuibari linga tine ore intregi si voi renunta la emisiunile TV preferate.

In seara asta , cind iti voi mingiia parul cu degetele in timp ce tu te rogi, ii voi multumi lui Dumnezeu pentru ca mi-a daruit cel mai pretios dar oferit vreodata.

Ma voi gindi la parintii care-si cauta copiii disparuti, la parintii care viziteaza mormintul in locul dormitorului, la parintii care-si vegheaza copii suferinzi in spitale, indurerati ca nu le pot alinta cu nimic suferinta.

Si cind te voi saruta de noapte buna, te voi tine in brate un pic mai strins, un pic mai mult. Iar apoi ii voi multumi lui Dumnezeu pentru tine si-l nu-i voi cere nimic altceva, decit o alta zi... (pentru SORANA )
"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aici sunt filmuletzele:
http://www.dropshots.com/giova2#
si aici pozele:
http://community.webshots.com/album/560952074VVwBdZ

Ingrid sper sa veniti cu vesti bune de la ORL.
Acina aia e solutia. acum astept sa vedem ce zice pediatra.
Bianca drum bun spre casa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput