Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
COSMI CRE' CA TREBUIE SA PLATESTI O MENAJERA DUPA AIA SA REPARE DAUNELE Diana nu prea scrie pe tabla magnetica,prefera pixurile si cariocile mele si hartiile din zona.
Si accidental mazgaleste biroul,mainile ei si ce mai nimereste.
Tocmai am vazut ca exista carioci speciale pentru ei - care se curatza usor,inclusiv de pe haine ,trebuie sa caut si in magazine.
IOANA lasa ca si io-s la fel,chit ca m-am culcat "devreme" pe la 00,30.Drept urmare inca beau cafeaua si bantui prin site-uri cu jucarii ...
Apropo,mi-am gasit telefonul intact
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
cosmi1975 spune:
MONIsa speram ca nu vor fii chiar asa rai, dar sunt prea multi si loc cam putin , iar la mama faceam in curte daca era nascuta si ea macar toamnadeci am o problema care ma preocupa si rezolvarea n o are decat fata , cu cat am incercat sa mai tai 2 , 3 copii din lista mi a venit cu niste argumente de m a lasat paf
monica70 spune:
Oare se mai gasesc cowboy de jucarie? Stiu ca aveam en gros si indieni si pe cai si fara cai ...
Si eu ma jucam cu cuburi din astea de constructie f.f. mult cu frate-meu,mai mic cu 5 ani ca mine.Construiam orase,strazi intregi ... Faceam familii din cowboy aia si ii urcam in masini sau barci (saponierele de plastic - si aveam si marea - covorul albastru din mijlocul sufrageriei ) Pe post de neveste a cowboy-lor erau reginele si regii de la sah iar de copii chestiile alea conice,mici si colorate de la Nu te supara frate Alea rosii,galbene erau fetite,iar cele verzi si albastre baieti ... doamne cate tampenii mai inventam si ce fain eraaaa
cosmi1975 spune:
nu ami zic de b ani cheltuiti....pai baloane, confetii chestii de alea de sufla in ele. masti , nas de plastic , nebbunii de alea scrise cu ,,LA MULTI ANI,, asa ca .......de craciun bani mai putini o luna super aglomerata....pe 6 dec mos nicole, pe 12 ziua fetii, pe 25 craciunul, pe 27 ziua de nume a baiatului ..... vai de poponetul nostru .....si ieri ziceam sa punem ceva bani ca as avem cand om pleca la surori.....ii punem pe aia de rabdat si de oftat
Giova spune:
Neatza!!!
am trimis copil cu tati la gradi, asa ca eu sunt acasuca.Imediat ma apuc de treaba.
aici e fain afara si soare.
marco a baut laptic cate 150 ml aseara si de dim. Febra nu a avut, doar ca s-a trezit tare rau azi noapte.
are o afta pe limba, atat am putut vedea. probabil or fi mai multe. dupa ce il iau de la gradi merg la pediatra cu el sa vedem ce o fi...gat, afte, masele? saliveaza la greu, bluzele ii sunt ude pe piept.
aseara am adormit langa el, asa ca adio net, tv, somn si ce bine a fost.
o zi faina sa aveti, ma pun pe citit.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Moni vad ca bantui dupa cuburi din lemn. si eu am vazut la o prietena, ii voi lua dar mai incolo. el deocamdata e atras de lego.
Jucarii cumpar rar de tot, la vreo ocazie, sau asa cum am fost in Ungaria, dar in rest...mama denaturata ce sunt!!
primeste multe, mai am noi, ca nu corespund varstei, si el jumate din zi e la gradi, vara am fost tot pe afara, acum iarna incercam sa ne omoram timpul cu ele.
Ioana chiar ca e bestiala poza cu Mirimik si Bruno. le-am vazut pe toate, superba , pacat ca nu mai scrie si pe-aici.
Bumbita Edy e o dulceata de baiat, tare mumos mai este. am pozele lui in comp si le mai deschid din cand in cand...poate imi vine pofta de o surioara pt. Marco, ca si asa ne innebunesc aui nostri de cap.
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
acina spune:
Buna dimineata,
Bumbita, ce dragut e Edi micutul.Sa-ti traisca puiutii amandoi.Merci de urari.
Giova te inteleg cu masuta, si eu tot din lipsa de spatiu nu desfac masuta mamut si celalalt scaunel, poate la vara la tara ca acolo e loc destul, pana atunci creste si Ale si o sa fie mai distractiv pt amandoi.Marco o fi intr-o faza mai proasta...sau poate chiar are rosu in gat.
Maraki mie chiar nu imi pare rau ca am luat casuta aia pt Andrei, pt ca se joaca in ea mereu, nu s-a plictisit de ea deloc.Si cu piscina la fel, acum mai nou vrea s-o bage pe Ale in piscina si sa arunce cu bile in ea, nu stie ca o loveste si o doare.
Moni super cuburile alea de contructie sunt si colorate ...f ca lumea.
M-a facut fimiu sa rad de dimineata.El se scula dupa vechiul ceas pe la 5 jum pentru bibe de lapte.Eu ma ridicam ii ziceam asteapt-o pe mami ca se duce sa faca bibe.Si el zicea da si statea cuminte pana veneam.Azi dimineata se scoala pe la 4 jum si cere bibe.Eu ma uit la ceas si zic in capul meu , e prea devreme, nu m-am gandit fraiera de mine ca el saracul e dupa vechea ora.Mai stau un pic el nu zice nimic zic o fi adormit, atipesc si eu , cand zice Andrei" Mami , aseapta(asteapta)".Bai ce varza sunt copilul ma astepta sa ma duc sa-i fac bibe si eu stateam ...
Anca 9 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Giova spune:
Temperatura marco are ba 37, ba 36,6. eu imi fac probleme doar daca trece de 38.si eu am termometru digital de tampla, dar nu-mi place, asa ca ii mai iau si rectal cu ala clasicul, ala e baza la noi.
Cosmi 26 copii? mai bine Mc, scapati de dezastru in casa. felicitari pt. premiile luate.
Ana nu ai avut somn? e mortala Clara cu kk ei.
Ioana ai facut noapte alba, mama lor de filme!!!
Moni iti gasisi telefonul intact? fara cost suplimentar?
Plastilina si Marco e incantata de ea, eu de mult ii dau sa se joace. La gradi cica o folosesc mai putin, caci trebuie sa lucreze doar cu cate 2 copii ca sa fie supravegheati, sa nu o manance.
Cata ma bucur ca intri in posesia carnetului. sa-l folosesti cat mai des.
eu nu stiu ce sa-i iau de mos, ziua lui..... sunt in pana de idei. si oricum va primi o groaza de jucarii ieftine si proaste, si iar le strica in 2 timpi si 3 miscari, iar imi umplu casa de ele....
_
Giova spune:
Anca e mortal Andrei dragul de el. Marco nu adormae decat catre ora 12, dupa vechea ora si dim. de abia il trezesc.
Ceva are piticul meu, caci el nu e linistit de obicei, asa a zis si educatoarea de la gradi.
apropo...a plecat de acasa cu moto, au facut un popas la tati la birou, unde s-a lasat cu ca nu i-a dat moto, asa ca a plecat la gradi cu moto in brate, in scaunul de masina. cu motot a intrat si la gradi. cred ca in curand innebunesc alea, ieri cu 3 caini, azi moto, mai lipsesc ceva ligheoane adevarate si o iau la fuga.
_
monica70 spune:
ACINA vai ce baietel cuminte ai!! pai Diana daca se trezeste (pe la 7-8-9) si cere lapte ,din momentul in care striga prima oara LATE! nu mai tace: ADA LATE! TATI ADA LATEEE! LATEEEEE! Si tot asa pana apare cu el,de obicei Ghitza i-l aduce.Asa ca incearca sa fie pe faza si il incalzeste de multe ori mai devreme,cam pe cand banuieste ca se trezeste.Nu are deloc rabdare,dar recunosc ca pe mine seamana asa Si eu daca poftesc ceva,in momentul ala trebuie sa am,altfel e dezastru
GIO pai normal ca Marco are de toate la gradi - mai ales fiind privata,alta viatza! Nu trebuie sa te stresezi atat cu jucarii d-astea de constructii,ca deja isi face plinul acolo!