Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ioana scuze, nu vazusem semnatura pentru ca e cu galben... ma pun la vizionat.

[url="http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001174852549877784]eduard stefan[/url]

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetele, ma duc si eu la culcare....macar sa dorm o ora, ca acum se trezeste piticu' pentru masa de ora 3....numai bine si spiridusi sanatosi sa avem!

[url="http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001174852549877784]eduard stefan[/url]

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

A , asa deci ? 2 luni . Bine fica-mea mancacioasa nu a fost niciodat adar niciodata , cred ca 98 % pana acum ma plangeam pe forum ca nu mannaca . A avut acum o perioada de o lun acand totusi a mancat mai cate ceva , nu extraordinar dar nah..... Dar acum greva totala .
Mai gagici sa va zic o faza . Tot o auzeam pe fica-mea zicand caca , dar nu era in nici un caz vb de kk , pur si simplu nu stiam de ce zice . Azi ne-am jucat de v-ati ascunsalea si o strigam si la un moment striga si ea: mama , caca . Na mi-am dat seama ca ea saraca incearca sa isi zica numele Clara
Gata plec la somn ca acusi se trezeste spiridusa si vrea la mine in pat .
Apropo , Andiaroro, mersi de sfat , imi fac masaj , da acum nu am nici o crem a antiinflamatoare prin casa .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..
Bumbita este un scump mititelul..am si uitat cit sunt de mici la nastere!
Ca tot vorbeati de jucarii, eu nu prea ii cumpar Biei...ce primeste mai mult, in rest oricum da 2 lei pe ele...acum de ex. este obsedata de plastilina...i-a luat bunica + 3 forme de urs, delfin si peste, dar ea e obsedata sa face noi diverse figurine din plastilina...in rest se mai joaca cu un pian care are diverse muzici si poate sa si cinte la el si mai are pistolul pe care il foloseste cind vrea sa faca "pac -pac"
Pentru ca Dan se face mereu ca ii ia bibe de dim azi mi-a zis clar cind am venit cu laptele "nu-i dai"...la care am linistit-o ca nu aveam nici un gind sa i-l dau lui...ii zic graso si ea repeta "gaso" si o intreb cine e grasa si ea "Bia"..
Ieri am facut pozele pentru permis si azi il ridic..
Cam atit despre noi..

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUNA DIMINEATZA!
ANA ce m-am distrat de Clara cu Caca Dar incearca fata!
BUMBITA e super buna catina si cred ca face pofta de mancae fiindca are vit C multa in ea.
CATA bine ca mi-ai amintit de plastilina si din aia vreau sa ii iau neaparat (eram lesinata si dupa ea,ma jucam cu tati),dar exista ceva mai speciala? Cand eram mica era moale si super faina,dar eu am cumparat acum cativa ani un pachet,de fapt am luat de la magazin de la Ghitza un pachet (aveam chef sa ma joc ) si nu mi-a placut deloc,era mai tare ,sclipicioasa si dupa o vreme s-a facut beton - e clar ce porcarie era.Eventual puneti poza cu un pachet,eu la Selgros m-am uitat si n-am vazut,iar de pe tarabe nu vreau sa iau sa nu nimeresc tot din aia nasoala.
Deci am pe lista cort,cuburi de lemn si plastilina pana acum,dar trebuie sa mai gasesc ceva special de Mos Craciun,plus de ziua ei dupa aia.
Ma gandesc si la ceva instrument muzical: pian din ala are,chitara la fel,am de ales din ce am vazut, intre trompeta,toba,muzicutza si xilofon Ce ar mai fi? Doar ca o sa le depozitez la frate-meu cred,sa nu-mi faca nervii prastie

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu pe lista ei de Sf. Andrei am momentan numai parfum Barbie ca m-a zapacit...ma mai gindesc.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Dia nu le are cu cosmeticele,mai ales ca fraiera de mine am aruncat cam ce aveam expirat gen strugurel,in loc sa i le las sa e joace cu ele.Rujuri si farduri nu i-as da ca n-am chef s-o spal si sa curatz dupa ea.I-am dat o cutiuta de crema in care mai era un pic si a luat o periutza de gingii si amesteca in ea crema, dupa care mai baga si in gura ca s-a plictisit de intins pe maini,deraiase treaba in "bucatarit" cred Cand a cerut ATA CLEMA,i-am dat crema cu zinc de facut la in care mai ramasese un pic si am trimis-o sa aiba grija de papusilor - sa scap oleak de companie.Dupa ce le-a aranjat un pic pe papusi,s-a intors inapoi ca un BOHOTZ (clown la unguri) toata cu crema cu zinc pe fatza Bravo ca p-aia de fatza o mancase si cu asta de se facuse pe fatza ... maaare talent are in domeniu

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Am vazut si eu poze cu Edi.......ce scumpete de baietel si mie mi se pare ca seamana cu Sebi ca doua picaturi de apa! Bumbita, tu cum te simti?
Eu am stat ca fraiera asta noapte si m-am uitat la un film pana pe la 2.45 iar de la 7 de cand i-a dat Cristi laptele spiridusul meu nu a mai dormit.....va dati seama ca sunt chiauna (aproape acelasi program l-am avut si noaptea trecuta, doar ca atunci m-am culcat la 2). Si e musai sa ies azi, sa ma intalnesc cu cineva!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

jucarii; inca nu l preocupa dar ii place sa scrie pe tabla magnetica si sa dea gol(cu mingea)dar as speram ca l vor atrage ca iarna i lunga si se va plictisi

deocamdata nu ma gandesc la cadourile de craciun ma preocupa ziua BIANCAI ....26 de copii invitati, inca incerc sa renunte la cativa dar n am sanse ca uniii s prietenii de la curte , altii colegii de la scoala , unii de aici de la bloc plus cei de la dansuri ....nu sstiu cum o sa ma descurc mai ales ca nici nu vrea as auda de ceva gen MC ca se sta putin , iar acasa ii cheama de la 12 pana pe la 20 , balamuc curat dar eu sunt de vina ca le fac tot felul de jocuri si concursuri si ei abia asteapta ziua ei....pana acum nu a depasit 15 invitati dar anul asta e grav (mai ales ac termina cls a 4 a )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

aseara la engleza a luat 2 diplome , una ptr cel mai bun costum si altu ptr cel mai frumos dovleacnu degeaba l am carat de la munte

Mergi la inceput