Inseminare (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Oana daca iei Utrogestan sau Duphaston intarzie menstruatia. Parerea mea e sa faci un test de sange bhcg ca sa stii sigur.
Mie dr mi-a dat Utrogestan si in functie de rezultatul la bhcg am hotarat daca trebuie oprit. Din pacate a trebuit oprit si dupa 3 zile mi-a venit menstruatia.
Eu iti tin pumnii stransi sa iasa asa cum iti doresti.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

OANA si eu sustin ce zice IUCA daca iei tratament de sustinere intarzie menstra,sa dea DD sa fie cu ochisorii
23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Duphaston eu iau de 8 luni si dupa ce terminam imi aparea CM la 2-3 zile.
l-am terminat duminica..

O sa mai astept pana luni cand e dr meu la cabinet si atunci ma voi duce sa vad ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

eu zic sa stai linistita!mie si dupa stimulare imi venea mai repede sau la timp!niciodata nu mi-a intarziat si la nici un test nu-mi aparea liniuta,nici macar putin!de ce ai intrerup tratamentul de sustinere?mie dr mi-a spus sa-l intrerup doar daca imi vine ciclul,daca nu vine sa contiunui cu el si sa-l sun sa-mi mareasca doza!
mai asteapta putinnnnnnn si o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Buna fetelor,

Sincera sa fiu nici eu nu prea inteleg treaba cu utrogestanul/duphaston-ul. Pe de o parte fixeaza o posibila sarcina, pe de o parte regleaza menstruatia...Mie mi-a intarziat o singura data, in rest mi-a venit ceas. La 28 de zile in cap....Acum nu stiu ce sa zic, poate fiecare organism reactioneaza intr-un fel...

Va pup pe toate si tin pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

eu iau deja 3/zi. eu asa am inteles..ca iau in zile 15-25..
cat sa mai imi creasca doza??
Sper sa nu fi facut vreo greseala (eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fete dragi, ce active sunteti ieri nu am putut sa intru sa vad ce ati mai facut dar azi citesc din urma
Montytaiana bafta multa iti tin pumnii stransi
Oanamar pentru linistea ta sa faci bhcg e cel mai bine., ma rog sa fie bine.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Empatie, Euphorie bun venit la topicul nostru o sa va trec pe lista pe prima pagina, sper sa reusiti in curand
va pup pe toate.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

gata
azi la ora 10 am facut si cea de a 4 IADm-am rugat tot timpul ca de data asta sa reuseasca
dar mi se pare un vis asa imposibil
din cauza celorlalte nereusite am ajuns sa cred ca nici nu merit un astfel de dar
of
deacum incepe greul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Montytaiana, stiu exact cum e. Am si eu 5 ias-uri nereusite, si luna asta am incercat dubla. Mi-e greu sa nu ma entuziasmez desi undeva, mi-e frica ca iar voi fi dezamagita. Cred ca vom afla cam in acelasi timp..Sper sa fie vesti bune pentru amandoua.

Pup! si nervi de otel!

Mergi la inceput