Mamici de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
violeta69 spune:
dana,pai nu am facut operatia numai pt polip...am facut conizatie(de asta zic ca eu col nu prea am....) si atunci am discutat sa-mi scoata si polipul...dar,nu l-a scos dupa cum se vede!!
mai fetelor,eu am la "simpoame"...mor de somn,imi e foame,si iar imi e somn...acum asa as dormiiiii...am stari de greata,dar nu sa vars,ci doar o greata....
Alina_Maria...nu am fost niciodata disperata,doar speriata....
dar acum sunt calma(asta pana data viitare cand o sa ma mai sperie vreun medic! )
incerc sa fiu calma si sa am grija de BB...restul e tot cum vrea cel de sus si chiar daca ma stresez eu e cam degeaba.....nu am ce face....decat de rau.....asa ca prefer sa fac ce e bine!
sa fiu optimista si sa ma bucur de BB....
ca asa cum a spus una dintre fete(nu mai retin) la cealalta sarcina eram stresata,nervoasa,plangeam din te miri ce....
acum vreau sa fiu exact pe dos si copilul sa nu aiba de suferit....
edit: am uita sa spun,eu sunt fizician....
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am fost si la medic, am timp pana tre sa fiu in Londra asa ca am trecut si pe acasa sa rontzai si eu ceva inainte sa plec aiurea prin Londra.
Asa cum ma asteptam nu m-au trimis la spitalul de dinainte mi-a dat sa aleg intre trei de aici din zona, asa ca acuma tre sa merg la alt spital in harlow, am tren pana acolo uff pser sa fie bine sper sa fie de treaba la spitalul asta nou, asa pare de pe site-ul lor ca sunt cam si celalalt dar cine stie. Uff is cam trista.
In rest scan abia cand imi trimit de la spital scrisoare si cred ca va fi abia in jur de 12 sapt. Macar data trecuta mi-a dat medicul de familie trimitere direct la eco acuma nu mi-a dat mi-a zis ca o sa primesc scrisoarea de la spital cu ce si cum. Faza e ca tre sa dau de ei ca noi de pe 16 dec pana pe 8 ian mergem in ro si sa stie ca nu is aici atunci si sa programam cumva altfel eco. Din cate a socotit tanti aia a zis ca am 5 s si vreo 2 zile.
Oricum imi zice exact cand ajung la spital. Am sa vad ori sun la spital sa ma interesez ce si cum cu eco ori merg din nou sapt viitoare la madam asta care m-a vazut azi.
Aalina da e nasol cand is miorlaiti, mai ales acuma ca ea vrea sa mearga pe jos si tre sa stea in carutz. Ms de urare. Mai tu stii ca si mie mi se pare ca e burtica deja marisoara, la sarcina trecuta a durat ceva pana sa se vada cat de cat.
Irda, Ana Maria felicitari pt scan.
Ana Maria nici eu nu am greturi inca sau alte simptome. Momentan sunt bine, un pic somnoroasa si trebuie sa pap ca altfel cam ametesc dar in rest is ok.
Aalina si eu am zis la fel ca de data asta sa nu ma mai stresez atata si vai ce e asta vai ce se intampla etc ci sa fiu happy si mandra de burtica mea si sa incerc sa ma simt cat mai bine.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
monalac spune:
fetelor,va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca ma sustineti.
AALINA,iti tinem pumnii pt operatia de polipi a celui mic si sa dea dumnezeu sa se vindece rapid!
DANA,ai grija de tine si abia astept sa ne spui ca ti ai vazut sufletelul mic la ecograf.
ALINA MARIA,chiar ma intrebam de ce nu mai scrii.sa stii ca eu si la sarcina cu cris m am chinuit f tare,dar toate chinurile mi au fost rasplatite pt ca am un baiat frumos si sanatos.din pacate,nu toate femeile au parte de o sarcina usoara.
MADA,cred ca ti e f greu cu fetita,si eu il am pe baietel,e drept ca e ceva m mare,dar nu se prea joaca singur,ma cheama mereu langa el,ma pune sa i fac masaj cand eu as dormi si tot asa...oricum,menajeaza te si tu cat poti,ca nu cred ca e prea bine sa ridici si carut si fata.
VIOLETA si eu am zis la fel,ca n o sa ma mai stresez ca la sarcina cu cris...of,pacat ca nu prea ma tin de cuvant.te ai hotarat la ce dr vrei sa mergi?ce ai zice de dr tutunaru?
irda,felicitari pt sarcina in evolutie,asa si la mine,sambata s a vazut vezicula vitelina,dar fara embrion.tu la ce dr mergi?
sylvyuta,daca continui sa te simti rau,poti merge la spital pt perfuzii.
imi pare rau daca am omis vreo fata.eu azi am avut niste greturi destul de nasoale,dar fara sa vars.
Mami de Cris
Poze Cris
syyylviuta spune:
Eu cred ca am facut o infectie. Tot imi este rau, am temperatura 37.4, frisoane, transpiratii si diaree, bineinteles voma, si toate astea de ieri dupa-amiaza. Nu stiu daca e normal, nu am vomat deloc pana ieri si de atunci toata noaptea si azi dimineata numai asta am facut. Nici nu stiu, sa ma duc la spital la urgenta? Daca nu cedeaza temp pana diseara o sa ma duc. Sper doar sa nu fie ceva care sa afecteze copilul.
6+
kla78 spune:
waw fetelor vad ca ati scris nu gluma,eu am intrat sa va salut pe toate fara exceptii ca mare lucru nu am sa va spun.la mine inca n-au inceput greturile,numai ca ma cam doare prin burtica,cred ca ovarele si slab ma dor si rinichii nu stiu de la ce poate fi.
SYYYLVIUTA febra e periculoasa pt bb fugi la urgente.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
violeta69 spune:
Silviuta,asa e, mergi la spital ca nu e de gluma...desi febra nu e mare...
dar nici nu te speria ca poate e doar o raceala...de unde sa fie infectie?
ai grija de tine si de BB...iti tinem pumnii sa treaca repede!!!
mona,pai vezi?!
ce spui tu si ce faci?!!!
relaxeaza-te ca o sa fie bine!
pt toate fetele...sa nu se simta vreuna neglijata ca stiu cum e (hormonii sunt de vina!)
inca nu stiu la cemedic sa merg...la Tutunaru?!
habar n-am ....cine sunt eu sa ma ia in seama?!
eu vreau pe cineva atent,calm,cu care sa pot discuta si-n care sa am incredere(moama,ce imi doresc si eu,nu?! vise imposibil de realizat aici in tara!)....
asa ca sunt in cautare....tb sa il/o gasesc eu....
stiu ca DD are grija de mine si de BB...
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
anaxena spune:
off imi pare rau pt fetele care au greturile..oare cat o sa ma ocoleasca si pe mine?
apropo caut pe cineva care e din bucuresti si sotul ei a fost colg cu sotul meu de liceu....cine eshti???
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
6+ sper la o!!!AMR 34sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
crisarh spune:
quote:Eu zic sa fugi la doctorul tau sau la urgenta. Nu-mi suna bine ce spui tu.Sanatate
Originally posted by syyylviuta
Eu cred ca am facut o infectie. Tot imi este rau, am temperatura 37.4, frisoane, transpiratii si diaree, bineinteles voma, si toate astea de ieri dupa-amiaza. Nu stiu daca e normal, nu am vomat deloc pana ieri si de atunci toata noaptea si azi dimineata numai asta am facut. Nici nu stiu, sa ma duc la spital la urgenta? Daca nu cedeaza temp pana diseara o sa ma duc. Sper doar sa nu fie ceva care sa afecteze copilul.6+
MissJJ spune:
Silviuta mergi neaparat la urgenta daca se poate ca nu e semn bun sa nu fie enterocolita sau cum se cheama virusul ala. Febra nu e buna deloc pt bebe. Pupici sa nu fie nimic grav si insanatosire grabnica!
Monalac incerc sa ma menajez dar na in limitele posibile. Daca nu am si eu un ajutor ceva dar oricum dupa ce vine si bebe 2 trebuie sa caut ori sa aduc pe cineva nici eu nu stiu cum e mai bine macar cateva luni la inceput ca sunt multe de facut in afara de bebe si cum barbatul munceste toata ziua eu tre sa le rezolv pe toate.
Anaxena la mine greturile sarcina trecuta au inceput de pe la 2-3 luni si au tinut pana prin luna a 5 chiar a-6 a. Depinde de fiecare persoana si fiecare sarcina. Greturile mele au fost suportabile dar uite de ex fosta mea vecina voma non stop si asa violent mereu era cu punga dupa ea pe metrou oriunde toata ziua era asa si asa a fost si toata sarcina pana la sf. Acuma sunt si extrema cealalta care nu au greturi deloc ci numai asa o mica stare de disconfort dar nu greturi efectiv.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Alina Maria spune:
Buna seara , in sf. mi-am culcat printesa si pot sa va citesc si sa va scriu .
Louana eu am facut gimnastica pt. gravide cand eram insarcinata cu fiicamea , se pot face anumite miscari ale labelor la picioare ale mainilor , circulatia capului , ridicat piciorul stand lungita si etc. Isa toate fara prea mult efort ci asa intr-o doara . Inotul este recomandat insa releax si nu aiurea . Sper ca te-ai lamurit un pic . Plimbarile sunt f. Bune . Ai reusit sa te plimbi azi ?
Vai Dana prin ce cosmar de noapte ai trecut , ai grija iubita bea un ceai cald si fa o baita cu sare la picoare , fa-i ceva .
Mada bafta la scoala , sper sa reusesti sa termini cat mai curand si sa poti sa faci ceea ce iti doresti tu , si nu te mai scuza de greseli , cine tine cont de ele . Ce treaba ciudata cu spitalul , mai numai greutati ne fac si astioa de multe ori .
Aalina eu i-am spus lui Mandy despre bb. Insa nu prea reactioneaza , nu cred ca isi da seama si nu insist , oi sa-i spun mai multe cand burta va fii mare .
Irda felicitari pt. primul eco. Te cred ca esti o fericita , sanatate multe si tine-o tot asa intr-o fericire . Cat priveste activitatiile tale sunt cam multe , mai laso moale fata ca ne e bine , citi si ma speriai , cum de poti ? gandeste-te la bb. Si odihnestete , o.k. ?Si eu am servici sipuiut mic dar nu fac ca tine , wow .
Anaxena si eu sunt ca tine cu sani super durerosi , mai am in plus o durere mica jos , asa ca si cum as fii plina mereu si trebuie sa fac pipi . Eu zic sa nu ma bucur rea mult ca e asa caci greturile au inceput data trecuta pe la 2 luni . Ma bucur ca ai facut ecograf si esti o.k. eu inca nu am facut , mai e pana pe 28 noienbrie .
Violeta scuze pt. cuvantul disperata , ai dreptata speriata e mai bine spus . Ma bucur ca esti constienta de faptul ca a fii linistita si fericita e spre binele lui bb. Bine ca esti obosita si mancacioasa asa si trebuie .
Mona te cred si stiu ca greu ti-a fost la prima sarcina cu Cris , am citit , ce pot sa spun , nu fiecare sarcina e la fel , imi pare rau ca ai suferit atat , ai dreptate nu toate au trecut prin asa ceva , nici eu , speram intotdeauna sa fie mai bine .
Sylviuta cum mai esti ? ai fost la spital ? iti tin pumnii .
Alina 5+ si Mandy Stephanie 2,6 ani