Mamici de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Biribu spune:
Louana_me eu nu cred ca e vreo problema cu condusul, eu am condus pina in ziua cind am nascut. Iar sportul e ok atita vreme cit nu e prea extenuant si nu te deshidratezi, eu de ex am facut inot la greu la primul bb, acum mai greu cu timpul da la cit ridic copil de 10 kile toata ziua cred ca ma scot.
Dana in privinta echo eu nu as face prea multe, sincer, stiu ca in tara fetele merg si in fiecare luna dar... Am sa fac atit cit e chiar nevoie adica trei, una acum la 8 sapt, a doua morfologica intre 16si 20, si ultima dupa sapt 28 deci in trim 3. daca vrei iti spun si de ce.
Eu ma simt ok deocamdata, foarte vag cite o stare de rau dar nu greata, dar cred ca si oboseala e de vina, se trezeste asta mica peste noapte inca de vreo 2 ori. La prima sarcina greturile au aparut pe la 7 saptamini, si eu o bagasem pe mineca ca nu am, dupa care am avut parte din plin. culmea e ca eu am avut numai seara, nu dimineata, nu stiu daca a mai patit cineva asa, dar mie mi-a convenit pt ca nu aveam probleme la sevici.
Mada te invididiez sincer ca traiesti acolo, am locuit si eu o perioada in Londra si e incomparabila! succes cu scoala si cu fetita, crede-ma ca stiu ce greu e!
revin ca plinge bb
MissJJ spune:
AlinaMaria ms mult de urari.
Mai na ma mai scuz ca o sa ziceti ca is cine stie ce analfabeta, da de multe ori scriu rapid ca nu pot sta mult la calculator nu ma lasa fata si daca scriu nu prea apuc mereu sa verific din urma plus ca fata vine si incepe si ea sa apese pe tastatura si mesajul meu devine o incalcitura de litere.
Biribu si aici nu se fac mai mult de trei eco si nu sunt recomandate numai daca sunt pb si e necesar, necesar. Ms de urari
mai eu am avut ocazia sa vad cam toate tarile din europa si sa test drive ca sa zic asa am fost si in franta si in germania austria etc si nu stiu de ce dar pe uk mi s-a pus asa mie pata si tare m-am indragostit.
Mi-a placut mie mult oricum si germania are un loc special in inima mea dar locul 2, uk e pe primul. In america nu am fost niciodata sper sa ajung si pe acolo dupa ce mai cresc bebeii vrem neaprat sa mergem prin fiecare tara Flo nu prea a fost eu m-am mai plimbat prin diverse tari si tare mult imi place sa calatoresc.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
fecian spune:
quote:
Originally posted by anaxena
off imi pare rau pt fetele care au greturile..oare cat o sa ma ocoleasca si pe mine?
apropo caut pe cineva care e din bucuresti si sotul ei a fost colg cu sotul meu de liceu....cine eshti???
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina6+ sper la o
!!!AMR 34sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
Anaxena stai cuminte...tu nu stii ce vorbesti cu greturile astea. Si eu eram ca tine.Aveam sani super durerosi, nu-i puteam atinge (asta m-a tinut pana cu' 2 zile cand nu mai puteam nici macar dormi ca lumea din cauza lor). In fine... De 2 saptamani incoace greturile au dat navala si vad ca se intetesc pe zi ce trece jumate de zi stau ascunsa in toaleta...
Asa ca nu te ruga de ele ca vor veni..Ai sa iti doresti dupa sa nu le fii chemat niciodata

Iti urez o sarcina super usoara si fara greturi!!!
. Bafta !Felicia
8+ viitoare mami de peanut
Nati spune:
Buna fetele,
Am o intrebare la voi, poate stiti, de doua zile, cand ma trezesc imi curge sange din nas, nu asa un firicel doua, imi curge zdravan, eu nu am sangerat niciodata din nas.
Am inteles ca e normal in sarcina sa sangereze nasul, da pana cand, toata sarcina,sau doar la inceput cateva saptamani sau luni?
In rest sunt bine, abia astept sa merg iar la medic peste doua saptamani, vrem sa mergem saptamana asta la o maternitate in apropiere, sa vedem ce conditii au, preturi.
Am fost ieri la cumparaturi, mi-am luat niste bulbi de lalele, zambile, si alte flori, am inteles ca luna asta sau noiembrie la inceput trebui sa le bag in pamant, da la ce adancime sa le bag in pamant, pe pachet am vazut ca zic 15-20cm, nu e prea adanc?
Spor la treburi,si greturi usoare.
O zi placuta va doresc!
Poze
Animalutele mele
Aalina spune:
Buna dimineata.
Fetelor la noapte plecam asa ca sa fiti cuminti o saptamana si cand ma intorc sa va gasesc cu burticile sanatoase :)
Irda felicitari pentru eco.Si mai slabeste ritmul ala. Am observat si eu ca daca fac efort mare deodata ma doare burta in rest e ok, doar o stare de disconfort sau un mic junghiulet din cand in cand in stanga.
anaxena sarcinile sunt diferite. Poate tu vei trece fara greturi prin ea. Asa ca va fi bine. Sanii se maresc vazand cu ochii de obicei :)
violeta69 pupici pentru calm si optimism. Nefiind din Bucuresti nu iti pot recomanda un medic. Dar mi se pare normal ce vrei tu de la el. Pentru ca daca ai incredere in medic mult mai usor treci peste toate. Sper sa il gasesti.
mada spor la gasit un spital pe placul tau. Eu ma gandesc serios sa anunt la lucru sarcina pentru ca hainele mele ma strang si ma deranjeaza la burta si daca ma imbrac altfel numa cat nu li se va desena :) Eu din concediul din vara am venit cu 4 kg in plus si de aceea cred ca am problema asta. Ca nu m-am mai straduit sa le dau jos stiind ca vreau bb urgent.
monalac multumesc. Sper sa trecem usor peste operatie. Oricat de tare sunt, e totusi o interventie si o anestezie...Ce se mai aude la tine?
syyylviuta cum esti? Ai fost la medic?
kla 78 durerile de burtica , slabe sunt normale. Rinichii te dor sau mijlocul?
Alina Maria e mai micuta printesa ta. Las ca va reactiona cand va vedea burtica mare.
Biribu te rog detaliezi faza cu numarul de echo.
Nati din pacate nu ma pricep nici la faza cu sangele din nas nici la aia cu florile. Dar iti urez sa le rezolvi pe amandoua.
Pupici
Dorian
prunca...pruncul
monalac spune:
Sylvyuta,ce faci,cum te simti?ai fost la dr?nu te speria prea tare,poate ai mancat ceva ce nu ti a priit.
Dana,tu ce mai faci?sper sa te simti ok.
Violeta,poate mergi la tutunaru sa ne vedem pe acolo.
Aalina,of,cred ca daca eram in locul tau nu mai dormeam noaptea premergatoare operatiei,e f aiurea sa ne vedem puiutii suferind si sa nu putem face nimic.dar iti tinem pumnii sa se refaca rapid!
ALINA maria,poate ca mandy,fiind bilingva,o sa si dea drumul mai greu.e normal,doar e confuza cu 2 limbi auzite.
NATI,nu stiu ce sa ti spun cu sangele din nas,dar mai bine intrebi medicul.eu stiu ca la sarcina cu cris,prin ultima luna,imi curgea sange din nas,dar eu faceam injectii de diluare a sangelui si dr mi a explicat ca din cauza asta.la flori chiar nu ma pricep.
BIRIBU,eu am citit peste tot ca ecografia nu i o metoda invaziva,cum sunt radiografiile,de ex.daca sarcina e cu risc si presupune monitorizare permanenta,poti sa faci si o eco pe saptamana.
fetele pe care nu le am amintit sa nu se supere,dar am o greata...,de nu mai pot sta pe scaun..crisul meu m a disperat,se foieste toata noaptea,ma mai trezesc sa l pun pe olita,ca altfel face pe el noaptea,el vrea masaj in toiul noptii,si astfel,noaptea mea e compromisa...plus ca faptul ca nu mai stam asa mult afara cu el ii da o stare de agitatie,vrea tot tp altceva,m a disperat cu filmul//veronica//,deja fac alergie cand aud toate cantecele alea de acolo,desi la inceput mi au placut...de cum se trezeste //mami,pune mi cu veonica//,//mami,fa mi masaj//,//mami,da mi caramea//,//mami,da mi gumita//,//mami,vino aici,langa mine//e f f mofturos.
Mami de
Cris
Poze Cris
violeta69 spune:
mona
....si mie imi place Veronica.....si as prefera filmul acesta decat pe ben 10
sau Ed,EDD si EDY

dar,probabil ca ti se ia la un moment dat 
nu ai si tu pe cineva aproape care sa te suplineasca putin ziua?!
ca e normal sa nu mai suporti...stiu cum e 
Aalina, unde pleci la noapte?!![]()
oriucm ,drum bun si sa revii in forta 
Natieu nu stiu daca e normal sau nu sa sangerezi...tb intrebat medicul aici...
la flori,eu ma mai pricep ca si eu am ca pasiune florile...
tb sa le plantezi cum scrie pe instructiuni pt ca in caz de inghet sa fie protejate....asta aici in tara....peste iarna tb sa fie protejate de inghet si la primavara sa incolteasca si sa se faca frumoase....vezi ca tb sa le plantezi si la o anumita distanta intre ele
mada,Alina -Maria,Biribu,Dana,Kla,Louana 

Silvia cum esti?!
ai fost la medic?
sper ca e totul ok ....
astazi la ora 14 am si eu prima consultatie...la prietena unei prietene de-a mea....eu sper ca daca e prietena cu prietena mea sa fie si cu mine
(la doctorita ma refer) si daca simt eu ca e ok am sa raman mai departe la ea....
nu stiu o sa vad cum va fi...
oricum am sa cer parearea la mai multi medici!!
o zi buna va doresc,
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
crisarh spune:
Buna dimineata
Sper ca sunteti bine azi si suporatati greturile mai bine.Au inceput sa fie si la mine greturile mai accentuate dimineata pana pe la 10-11 apoi mai trec. Ametelile nu ma lasa in pace nici ele. Si au aparut arsurile in piept
, nu la stomac. Si incerc sa le suport.Voi cum stati?Maine la 4 merg la doctor pt constatare, poate mi-o face si o ecografie.Sylviutza, tu ce faci? Ai fost la doc? sper ca sunteti bine sanatosiVa pup.
Aalina spune:
monalac eu deja nu dorm bine noaptea de mai bine de o saptamana. Parca sunt zombi. In jur de ora 3 is treaza. Nu stiu cat timp o sa rezist in felul asta.
Rabdare cu cris. Poate e o perioada, poate te simte tensionata.
Violeta69 plecam la Iasi pana duminica si de acolo la Cluj luni dimineata fiind programati la operatie.
Sper sa o nimeresti du medicul.
crisarh bafta la medic maine si intalnire placuta cu bb.
Va pup
Dorian
prunca...pruncul
violeta69 spune:
Alina,bafta la operatie 
Cris,nu stiu de unde sunt arsurile in capul pieptului...parca totusi prea devreme pt asta....mai intreaba si la medic...sau poate fetele care se pricep! bafta la consultatie
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

!!!AMR 34sapt