Mamici de iulie-august 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Bubuleana, FlaviaRamona, Ella81it bine ati venit va urez sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
AlinaMaria nu stiu eu am mai avut asa intepaturi sau dureri dar nu chiar asa cum descrii tu cel mai sigur e sa intrebi medicul pt linistea ta. Sper sa fie bine si sa nu fie ceva pb, cu toate ca nu cred ca sunt pb. Pupici!
Monalac uff mai sangerarile astea ale tale.Vb fetelor da tu faci ceva efort mare sau cam ce faci zilnic stai intinsa cat de cat mai muncesti sau nu? Tin pumnii sa fie ok si na sa reusesti sa te odihnesti cat mai mult.
Ella81it sa inteleg ca esti in Italia? Ca la tara ta vad ca scrie romania. Si eu sunt cam sg pe aici nu prea cunosc pe nimeni.
Flavia si eu tot asa am fost cu mirosurile si greturile sarcina trecuta cu Arianna. Nici nu puteam sa intru macar in bucatarie ca nu suportam nici cel mai mic miros. Si acuma se pare ca se repeta istoria.
Violeta si restul fetelor va urez si eu o sapt cat mai placuta si cat mai usoara. Pupici!
Eu samb am fost ok si am facut curatenie si ordine si ieri am zis ca mor de greturi numai cu limonada dupa mine am umblat si mai mult intinsa, iar ajung creca sa nu mai mananc decat fructe si iaurturi. Nici azi nu ma simt mai nemaipomenit asa ca fug pe canapea cat se joaca mandra mea pe aici sa mai stau la orizontala oleaca. Intru mai tarziu pe aici.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Flavia si Ella mai trebuie pt listutza dana nasterii si data ultimului ciclu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Buna dimineata Fetelor, eu tot sunt in cautare de doctor. Tipa la care am fost pt constatare sarcina este la spitalul Bucur, eu am fost la ea la cab particular. Dar nu sunt sigura ca raman la ea.Este vre-un subiect aici la DC despre maternitati, care este mai sigura pt bbei, adica cand pleci cu el acasa sa nu pleci cu cine stie ce infectie sau virus etc.Intre Filantropia, cfr2, polizu, municipal si giulesti, pe care il recomandati? Ce alta maternitate recomandati?Greturi usoare.Eu am inceput sa beau ceai verde sa ma mai trezeasca dimineata, doc mi-a zis ca pot sa beau o cafea mai slaba dimineata, dar nu am tupeu. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata fetelor scriu un pic pe fuga caci trebuie sa plec acusia la servici .
V-am promis sa scriu ce am facut la dr. ei bine mai nimic , a spus ca atata timp cat nu sangerez nu am motive de ingrijorare sau daca nu ametesc si imi este rau . Dar totusi manine dimineata trebuie sa duc prima urina la control . A spus ca o infectie urinara la femei gravide nu inseamna neaparat dureri in timpul urinarii ci doar dureri de burta . Desigur nu la toate e la fel .
In rest m-a linistit spunand ca unele femei au dureri altele nu si ca fiecare sarcina poate fii altfel , asa ca ...
De asemenea a spus ca doar timpul va decide ce si cum la o sarcina asa de mica .
Va multumesc de raspunsuri mi-au fost de marte ajutor .
O saptamana placuta si pe diseara .

Alina 7+ si Mandy Stephanie 2,10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

mada mxm am facut asa cum ai spus tu dar nu stiu daca a iesit asa cum trebuia!asa trebuie sa fac de fiecare data cand postez?
multumesc mult!
6s+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Buna fetelor!

Cate s-au mai intamplat timp de 3 zile cat am fost plecata.... o multime de lucruri.
Bine ati venit pentru toate mamicile noi

Mona ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si mai ales ca si analizele lui Cris sunt bune. Azi trebuia sa mergi din nou la dr. ?

Anaxena, nici mie nu imi e greata, si eu sunt in general ok, dar nu imi e foame decat maxim o data pe zi, si am un simt olfactiv fantastic, fara sa imi fie rau de la nici un miros. Am simtit pana si miroul de cetina in padure, miros pe care nu il mai simtea nimeni din toti cei ce erau cu mine.

Astazi totusi sunt cam obosita, si vreau sa dorm, dar in rest totul pare sa fie bine.

Mada, multumesc pt sfaturile cu condusul, si, desi mi-am incordat burtica multisor, a fost bine.

Sanatate la toata lumea..

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

mada mxm am facut asa cum ai spus tu dar nu stiu daca a iesit asa cum trebuia!asa trebuie sa fac de fiecare data cand postez?
multumesc mult!
6s+

MIKYCRIS

Nu de fiecare data, de ex daca ai scris un mesaj lung dar ai uitat sa zici ceva sau ai scris ceva gresit si trebuie corectat ca sa nu mai scrii alt mesaj cu doua cuvinte poti sa editezi mesajul scris inainte. Cam asta este utilitatea functiei astea.
A iesit ok numai ca ne mai trebuie si data ultimului ciclu menstrual ca sa fie complete datele tale. Poti sa le scrii intr-un alt mesaj ca acusi se schimba capitolul ca deja suntem la pagina 19 si mesajul tau este pe pag 16 si ca sa nu trebuiasca sa ne tot intoarcem la lat cap sau alta pagina scrii un alt mesaj ca acusi scapi de moderare si o sa iti apara si tie mesajele atunci cand le scrii si le poti modifica pe loc daca vrei.

Mergi la inceput

AlinaMaria ma bucur sa aud ca e ok.
Louana ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor. Ai noroc ca nu ti-e greata de la mirosuri eu le simt si f puternic da mi-e si rau de la ele.
Anaxena sunt si persoane care nu au greturi deloc se poate si asa de ex o prietena de a mea din romania n a avut nici cea mai mica pb de genul asta, nu greturi nu oboseala excesiva nici pb cu mirosurile, nimic.
Eu am reusit sa dorm putin odata cu pitica asa ca am reusit sa mai odihnesc cat de cat. Numai ca e f urat afara si imi da asa o stare de somnolentza de numa si cand ma gandesc ca acusi intram in febra pregatirilor pt plecare in ro deja is stresata, incerc sa fac lista cu ce avem nevoie de pe acuma ca sa nu disper atunci si sa fac si lista cu ce tre sa punem in bagaj pt fiecare. Am emotii ca sunt si cu bebe care nu a mai zburat cu avionul si eu cu sarcina si cu greturi si cu Flo la care e iar primul zbor cu avionul, eu is sg veterana si mai trebuie cand ajungem bucuresti sa stam vreo cateva ore pe aeroport noaptea pe la 9 si sper sa fie ok fata si sa doarma in carucior sa nu planga non stop pe acolo si apoi sper cand ajungem acasa la mine sa vrea sa doarma ca noi sigur o sa fim rupti de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Fetelor am deschis capitol nou aici.

Mergi la inceput

Uff fetelor la noi e asa intunecat de zici ca e ora 6 deja si e abia 2 fara ceva. Tare urat si deprimant e afara.
Eu ma chinui sa gasesc ceva ce sa pot papa si sa nu mi se faca si mai rau.
Off sper sa treaca mai repede ca ma dispera starea asta de greata continua.

Mergi la inceput