Mamici de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
Alina Maria spune:
Am inteles Danamultumesc sunt cam aeriana , scuze . Totusi ajuta si alte fete , sunt convinsa .
Alina
5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani
monalac spune:
ALINA MARIA,iti tin pumnii,o sa vezi ca o sa fie bine,am citit ca durerile de burta sunt destul de frecvente in sarcina.dar cel mai bine,mergi la dr,pt linistea ta.eu ce sa mai zic,ca sunt f demoralizata,chiar nu stiu ce mi se intampla si de ce...
Mami de
Cris
Poze Cris
Alina Maria spune:
Mona tu ai grija de tine ? ma refer ca tu poate nu ar tebui sa faci curat sau sa stai prea mult in picioare . Poti sa-mi spui ce faci ?
De lucrat lucrezi ? ce si cat ?
Alina
5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani
bubuleana spune:
flavia, marryanne, biribu, Alina Maria: multumesc mult de primire 

mona: iti tin pumnii sa fie totul bine 
danangie: danutza, tu nu cumva esti colega de endometru?
ma bucur sa te vad la odisee!!! ce ameteli ai? de obicei ametelile in primul trim sunt cauzate si de lipsa unor vit/minerale...ai grija de tine 
bubuleana
anaxena spune:
bine ati venit mamicilor!!!
eu nu am nimik pana azi!!
nici obosita ,fara voma,fara nimik...poate poate un picutz de greturi...va doresc la toate sa va simtiti ca mine..sa vad cum evoluez in viitor
nu mai sunt racita am luat osciloccoccinum
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
7+ sper la o
!!!AMR 33sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
flavia ramona spune:
Mi-am adus aminte, la Bogdan am avut simtul olfactiv mai dezvoltat si nu suportam nici after-shave-ul sotului, motiv pt care si la schimbat de n ori da fara folos. Dar asta a inceput cam pe la 2 luni si a durat pana pe la 4.
E normala durerea de burta intr-o anumita masura. Daca voi credeti ca e altceva nu stati pe ganduri.
Nu stiu daca ati scris ca nu am reusit sa citesc in urma, dar eu va spun ce am luat la prima sarcina si ce iau acum: Acid folic in primele 3 luni pt a preveni spina bifida la copil, Prenatale si Magneziu cu Vit B6, asta pt contractii, oboseala, ameteli, etc. Pe mine Magneziu cu B6 m-a ajutat mult, mai ales ca am trecut printr-o situatie stresanta mai toata sarcina.
Magneziu cu B6 este varianta romaneasca mult mai ieftina ca varianta MagneB6 si cu nimic mai prejos decat cel din urma.
Biribu spune:
AlinaM cred ca in mare masura durerile sunt explicate de congestie in zona pelvina,marirea ovarelor si intinderea ligamentelor pe acolo, ce sa zic, mie obstetricianul meu mi-a zis ca e normal. acuma tu stii cel mai bine daca cumva iti pare ca e mai severa durerea decit ar fi de asteptat, e cazul sa vorbesti cu dr tau. oricum in stadiul asta de sarcina nu se pune nicidecum problema de dezlipire de placenta caci ea deabia se formeaza si e intr-un stadiu f rudimentar. sper sa-ti fie de folos ce-ti scriu eu aicea, pupici
6+
Mami de Anna (5.02.2007)
violeta69 spune:
buna dimineata,
le spun si eu "bun venit!" fetelor viitoare mamici care s-au alaturat odiseei noastre!
sa ne dea DD sanatate si BBi sanatosi si frumosi....
o saptamana linistita va doresc,

-pt. toate fetele
Vio
5+
mamica de viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
bulinanico79 spune:
Scuze...nu am citit tot din urma. Va felicit din inima pt samburei.
Am si eu o curiozitate...a ramas vreuna din voi insarcinata dupa Hsg...sa indraznesc sa sper? Pe subiectul hsg ziceau fetele ca se ramana mai usor dupa analiza in primele cateva luni....
Va urez sa aveti sarcini usoare si la termen...si bebelusi sanatosi si mancaciosi ...va pup
nico
http://tt.lilypie.com/i8yVp3.png
asteptam bebe din februarie 2005
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
MADA MXM DIN GRESEALA AM STERS MESAJUL POSTAT.
AM CAUTAT SA INTRODUC SI CELELALTE DATE SI NU AM REUSIT.
MA POTI AJUTA TE ROG?5s+
MIKYCRIS
Miky deasupra fiecarui mesaj sunt mai multe iconitze: si este una cu o hartie si un pix daca te duci cu mouse-ul pe ea o sa scrie edit si dai clic acolo si ti se deschide mesajul care deja era scris scrii ce mai vroiai sa adaugi si apoi dai click pe trimite modificarile si gata.
Deasupra mesajului tau scrie trimis la data de ora cutrare si apoi sunt niste iconitze prima este show profile, a doua edit , apoi sunt cele de yahoo sau private mesage daca ai activat si apoi urmeaza reply with quote si delete mesage. Tu tre sa te duci pe aia a doua cu pixul edit si modifici dai trimite si gata.
Sper sa te descurci e mai greu pana te obisnuiesti.

---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)