Mamici de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by danangie
Fetelor in cazul ca veti stii cu care doctor veti naste si la ce spital veti naste, vom trece datele cum am trecut la mine. Eu nu e zis ca voi naste cu aceasta doctorita dar am pus asa de inceput si sa vedeti cum arata.
dana - ma bucur ca a decurs bine vizita si ti-a placut doctorita ... ai sa vezi ca esti pe maini bune !!!! Deci vom fi "colege" de spital ... poate o sa nasc chiar eu cu dr. ta ... stii ca aici nu nasti neaparat cu dr. tau ci cu cel de garda. Am sa-ti povestesc ce si cum, cum decurge, dar pana acum eu sunt multumita de Mangiagalli ... Bafta si numai bine
.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Monalac
da incerc sa ma odihnesc si eu cat pot da nu prea apuc rufe am avut ieri trei masini punele la uscat adunale punele in dulap etc trebuie facuta papa pt cand vine Flo trebuie papa pt fata si fugit cu farfuria dupa ea ca nu prea mananca noi am avut pb cu diverisificarea ca nu a vrut nimic si pace decat lapte si e tare greu cu ea. Si de curatenie inca nu m-am apucat trebuie spalate baile aspirat schinbat asternuturile. In rest fata e cuminte nu am de ce ma plange dar partea cu mancarea ma doboara.
Nu apuc sa stau decat cand doarme ea inca doarme de doua ori pe zi si ma mai intind si eu nu apuc sa dorm efectiv ca pana reusesc eu sa ma pun in pat ea mai sta vreo 40 d emin si se trezeste.
Vremea e rece dar soare macar e mai vesel ca e soare ca altfel ar fi tare urat. E ok dim si seara e cam rece rece cam de geaca de iarna si fular nu ger dar oricum un frig taios.
Nati felicitari pt zacusca. Nu am facut nici eu niciodata nu am avut curajul desi am sticle si tot tacamul sa o pun pt iarna nu am avut curajul sa ma apuc. Ce reteta ai tu de zacusca?
Crisa felicitari pt eco.
Si noi la mamici de iulie august 2006 am avut multe care au nascut in iunie dar au vrut sa fie alaturi de noi asa ca depinde la care grup vrei sa stai. Vb Violetei m-am obisnuit aici si suntem toate la inceput ca dincolo deja is avansate fetele.
Kimmy have a safe journey si sa te simti mai binisor ca e tare nasol cu starile astea de la inceput.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
marryanne spune:
Buna fetelor eu sunt o viitoare mamica si noua pe aici
Pot sa zic ca ma numar printre norocoasele femei care nu au simptome de sarcina(putina oboseala si multa foame)
am sa ajung o ¨fulga¨ pana am sa nasc,dar nu ma plang atata timp cat bebelul meu este bine.Sunt foarte nerabdatoare sa-i aflu sexul copilului cu toate ca in proportie de 90% sunt convinsa ca este baiat
Acum suntem in stadiul in care ne cautam un doctor cu care sa si nastem
,m-am decis sa nasc la municipal dar sunt in postura de a alege intre 3 doctori Monica Carstoiu,Alexandru Anca sau Cristian Radoi
Am o rugaminte la mamicile care au o sarcina mai avansata sau care au nascut cu unul din acesti doctori sa-mi recomande si mie pe cineva.![]()
7+ cu dpn 06/21/2008
anaxena spune:
quote:
Originally posted by marryanne
Buna fetelor eu sunt o viitoare mamica si noua pe aiciPot sa zic ca ma numar printre norocoasele femei care nu au simptome de sarcina(putina oboseala si multa foame)
am sa ajung o ¨fulga¨ pana am sa nasc,dar nu ma plang atata timp cat bebelul meu este bine.Sunt foarte nerabdatoare sa-i aflu sexul copilului cu toate ca in proportie de 90% sunt convinsa ca este baiat
Acum suntem in stadiul in care ne cautam un doctor cu care sa si nastem
,m-am decis sa nasc la municipal dar sunt in postura de a alege intre 3 doctori Monica Carstoiu,Alexandru Anca sau Cristian Radoi
Am o rugaminte la mamicile care au o sarcina mai avansata sau care au nascut cu unul din acesti doctori sa-mi recomande si mie pe cineva.
7+ cu dpn 06/21/2008
de ce eshti convinsa ca e baiat??
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
7+ sper la o
!!!AMR 33saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
marryanne spune:
Sunt convinsa ca este baiat pentru ca eu si sotul meu
chiar in ziua in care am avut ovulatie.In acea zi mi-am facut dimineata un test de fertilitate si mi-au iesit 2 liniute
Si dupa toate lucrurile citite pe net despre cum sa alegem sexul copilului si alte minuni se pare ca cu cat fecundarea se face mai aproape de ovulatie sau chiar in ziua respectiva sunt sanse mari sa fie baiat
Oricum pentru mine nu conteaza sexul important este sa fie sanatos
7s
anaxena spune:
quote:
Originally posted by marryanne
Sunt convinsa ca este baiat pentru ca eu si sotul meuchiar in ziua in care am avut ovulatie.In acea zi mi-am facut dimineata un test de fertilitate si mi-au iesit 2 liniute
Si dupa toate lucrurile citite pe net despre cum sa alegem sexul copilului si alte minuni se pare ca cu cat fecundarea se face mai aproape de ovulatie sau chiar in ziua respectiva sunt sanse mari sa fie baiat
Oricum pentru mine nu conteaza sexul important este sa fie sanatos
7s
si eu am facut la fel ca tine..dar nu shtiu ce sa zic..eu vreau fetitza.si am auzit multe cupluri care au facut la fel si a ieshit fetita...acum care a fost mai viteaz pe acolo!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
7+ sper la o
!!!AMR 33saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
Irda spune:
Salutare gravidutze!

Bun venit noilor burtici!
Marryanne...
pai daca-i vorba pe-asa inseamana ca al meu e 100% baietzel......ca noi am facut-o cam in acelasi timp cu ovulatia + - juma de ora acolo
Adica pe la 10 ma durea ovarul drept de nici sa merg nu puteam....am ajuns acasa de la alergatul prin parc si ne-am papat cerealele cu lapte (cam juma de ora a durat)......facut dragoste cu foc....si abia dupa vreo ora de tinut in bratze la dush
....si la dush mi-am datr seama ca nu ma mai doare deloc ovarul....deci se produsese ovulatia ....intr timp
!
Dar ai dreptate ...conteaza sa fie sanatos!Bine ai venit!
Mi-e un somn de-mi pica okii-n gura!
Ma sduc sa culc printesa ....sau ea pe mine...si mai intru cand ne trezim!
Pupici pe burtici!

Irda
Bebe
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
marryanne spune:
In calendarul chinezesc iese fetita
acum nu prea am de ales decat sa astept pana pe la 14-15 saptamani sa pot vedea sexul.La 14 sapt am sa ma duc la un ecograf 3D pentru a vedea daca ai pot vedea sexul copilului sper ca pana de revelion am sa aflu ce bebel o sa am
7s azi implinite
marryanne spune:
Anaxena care este data estimata a nasterii tale?A mea este 21/06/2008 dupa toate calculele mele si ale doctorilor.Acum depinde si de bebita daca vrea mai devreme sau mai tarziu....e alegerea lui
7+
MissJJ spune:
Maryanne bine ai venit.
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Eu am reusit sa atipesc cat a dormit fata prima tura da acuma nu mai pot ca mi-e cam rau am starea aia de greata toata ziua deci nu chiar greturi greturi dar un inceput. Si ma simt ca o leguma asa ca ma tarai spre canapea si mai butonez tv-ul, ca fata tura doi nu doarme mult si pana reusesc eu sa adorm ea se trezeste.
La mine calendarul chinezesc nu s-a potrivit zicea ca e baiat si a fost fata.
Gata va las ma duc sa zac pe canapea!
Pupici!
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)