Mamici de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
anaxena spune:
offf,voua va e rau si mie nu!!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
6+ sper la o
!!!AMR 34sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
Louana_me spune:
Ankalaura,Ioana, bine ati venit printre noi!
Dana, multumesc de felcitari, dar tu meriti unele si mai mari. Daca bebele nostru deocamdata e Matiz (apropo, dr. a calculat DPN 08-07-2008)al tau deja are inimioara.
Anaxena, daca te linisteste cu ceva sa stii ca nici mie nu imi e rau...deloc. Si nici sorei mele nu i-a fost si acum are cel mai frumos baietel din lume...
Totul este greu pana devine usor....
danangie spune:
Fetelor va multumesc pentru urari. VIOLETA la tine cred ca ai zis bine : 3 mm are embrionul.
Fetelor in cazul ca veti stii cu care doctor veti naste si la ce spital veti naste, vom trece datele cum am trecut la mine. Eu nu e zis ca voi naste cu aceasta doctorita dar am pus asa de inceput si sa vedeti cum arata. Am trimis la aproape toate fetele parola de la userul si e-mal-ul comun. in caz ca vreti sa deschideti cap nou sau sa treceti vreo modifica. important e sa nu stergeti ceva cand faceti modificarile. Numai bine
mult asteptat
MissJJ spune:
Dana la mine spitalul este Princess Alexandra Hospital, Harlow. Doctorul am sa il aflu mai incolo cand merg sa mi se dea caietul de maternitate.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Kimmy spune:
Buna seara fetelor!
Dana sacul avea 18 mm si embrionul nu s-a vazut,doar sacul vitelin.Ramane pe data viitoare cand speram sa auzim si inimioara.
In legatura cu progesteronul,trebuie sa iau doza asta asa de mare pentru ca in iulie am pierdut o sarcina la 7 sapt si 5 zile....si doamne fereste sa nu patesc la fel.
Felicitari pentru inimioara,pupici multi.Din pacate nu mai pot sa intru vreo 5 zile pentru ca am sa fiu la Bucuresti la formare profesionala.Moama...la ce stari am...numai formare nu o sa fie....dar asta e.Intre timp va doresc sanatate multa voua si comorilor vostri din pantecel.

http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
http://community.webshots.com/user/kimmy198425
Nati spune:
Buna fetele,
Dana, ma bucur ca esti bine, ne-ai cam bagat in sperieti pana ai dat de veste.Felicitari pt bebe si inimioara lui puternica. Am vrut si eu sa-i aud inima, si mi-a zis la fel, ca nu e bine acum ,mai tarziu cand nu mai e nici un pericol pt bebe, am sa-i aud si inimioara, ne-am multumit doar sa vedem cum pulseaza ceva acolo minuscul
.
Am sa plantez bulbii saptamana viitoare, m-au ajutat fetele cu informatii, sper sa ma descurc.
Pacat ca nu pot manca somon, salivez pe la supermarket cand trec pe langa raionul de peste, dar asta e, imi pun pofta in cui.
Mona, asteptam vesti dupa ce mergi la ecografie, pana atunci stai cumintica.
Eu vroiam sa fac ieri zacusca, da m-am simtit asa de naspa, o greata permanenta, de imi era teama sa ma misc ca acum fac o vizita la toaleta, am stat cuminte in pat.
Poate azi ma simt mai bine si ma apuc sa o fac.
Toate cele bune, aveti grija de voi fetelor.
Poze
Animalutele mele
monalac spune:
de aseara au inceput din nou greturile si paradoxal,sunt f fericita!!mai am o zi de asteptat si maine sper sa l vad pe bebe al meu!!!
DANA,vezi ca o graviduta vrea sa se inscrie la noi,dar a nimerit capitolul 2.poate o luminezi tu!!
NATI,multumesc pt grija!mie nu mi place pestele mai deloc,iar dupa experienta nefasta pe care am avut o cu macroul,in vitata mea cred ca nu mai mananc peste.apropo,i am luat lui cris rezultatele la coprocultura,au iesit bune.
MADA,ai grija si odihneste te mai mult!la voi cum e vremea acum?
VIOLETA,cand te mai duci la dr?unde mergi sa ti faci analizele?
pupici tuturor gravidutelor.
Mami de
Cris
Poze Cris
crisarh spune:
Buna dimineata fetelor.Am fost aseara la doctor, mi-a facut eco si a zis ca totul e ok. Iar dupa consult am fost la film, "la putin insarcinata "
nu?Pai s-au vazut toate cele, sacul gestational si vitelin, mi-a zis ca are activitate cardiaca si ca e ok pt un embrion la varsta mea (adica trecuta de 30 de ani) Si sunt in 6 saptamani. Ma mai asteapta peste o luna la alta eco si atunci sa-l aduc si pe tati, ca aseara nu a vrut sa-l primeasca ca nu are ce vedea, dar eu zic ca avea ce vedea. Mi-a zis ca DPN va fi dupa jumatatea lunii iunie, deci nu mi-a dat o data fixa. La mine UM e 20 09 2007, DN 26 05 1974.Asta inseamna ca trebuie sa ma mut la fetele de mai iunie? Desi o sa nasc undeva intre jumatatea lui iunie si iulie.Va pup si greturi usoare.
violeta69 spune:
cris,felicitari!!
nu tb sa te muti la mamici de mai -iunie...decat daca vrei tu,desigur...
fetele de acolo sunt deja pe la cap 34 si unele au chiar si 12 saptamani...
asa vine scris la noi iulie-august pt ca era deja ocupat iunie
insa noi suntem aici de la inceput si ne cunoastem ....acolo eu una m-as stinghera.....ca fetele deja se cunosc,se stiu de peste 2 luni,ce sa mai vin si eu sa invat?!
pupici la 
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Nati spune:
Azi m-am simtit mai bine, asa ca am purces la treaba, am pus in pamant bulbii, am facut zacusca.
Super buna a iesit, e pt prima data cand fac asa ceva, ma steptam ca sotului sa nu-i placa, dar ia placut mult, si ca de ce nu am facut pana acum zacusca, in 5 ani de cand suntem casatoriti![]()
Nu prea se gaseste pe aici cuptoare, radacinoasele lipsesc cu desavarsire, slabe sanse sa fac o mancare ca la mama acasa,si sa iasa ceva apropiat la gust.
Ma cam inteapa burtica, am stat prea mult in picioare, m-am tot aplecat dupa una alta.
merg sa ma intind putin.
Spor la toate cele, si numai bine.
Poze
Animalutele mele