statistici - romania pe ultimul loc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Consumul scazut de medicamente pe cap de locuitor nu reflecta starea de sanatate.
Din pacate multe cazuri sunt nediagnosticate, iar cele diagnosticate, din cauza disfunctionalitatilor in sistemul sanitar, nu-si administreaza medicatia.
Cam astea sunt cele 2 mari motive.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Vauva

Miki68, imi pare rau ca trebuie sa te contrazic dar nu numai in Olanda se dau antibioticele pe retzeta ci in mai toate tarile UE, cu mici exceptii. Eu nu stiu unde au facut cei de la Explorer documentarul dar iti spun sigur ca nu e totul adevarat. Pai eu in afara de Panadol, sirop de tuse si Ibuprofen de 400mg nu pot cumpara nik fara reteta, nici macar contraceptive in Finlanda. Si antibioticele se dau chiar cu multa masura...

Despre nr mall-urilor sunt convinsa ca Romania va recupera.

Pai nu ma contrazici pe mine pt. ca, dupa cum am spus, era vorba de un documentar pe Explorer filmat in Spania (unde au intervievat si un dir. de spital care a declarat ca antibioticele nu prezinta nici un risc asa ca au un regim de vanzare ca si al altor produse, pentru ca, in definitiv, farmacia este un magazin) si Olanda. Extrapoland, ma gandesc ca probabil in toate tarile nordice antibioticele au acelasi regim de vanzare cu cel din Olanda.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhea spune:

[quote]Originally posted by DARAEL

Nu stiu de unde aceasta statistica.

La noi fiecare sat de Doamne ajuta are macar 2 maluri la paraul din sat.... iar cand ploua apar instantaneu alte maluri ....

Intrebare indecenta: are cineva insomnii din cauza acestor statistici ? Eu nu. Sigur .

Pai insomnii nu am nici eu din cauza asta dar parca mi-ar place sa citesc si ceva frumos despre tarisoara noastra , ca-s roman in pasaport .

Mergi la inceput