Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
Shose spune:
AlinaTudor....bine ca ne'am gasit una pe alta...ca sa ne consolam .
Am si io problema despre care zici. Bine ca poti manca un fel de mancare! Eu daca mananc mai mult de un mar sau un covrig...sunt moarta.
Mi'e si teama sa ma asez la masa. Ma umflu si ma apasa ceva pana sub sani, sus, la stern. Au mai avut fete pe aici problema asta si zice ca trece in curand.
Ce pot sa te sfatuiesc si eu este sa mananci putin si des...si iti doresc sa treaca mai repede pt ca stiu cat e de disconfortanta.
Miri mor dupa poza cu tine si bruno la pipet. Ai asa un baietel frumos si mi se pare ca iti seamana tare, tare!
Cornelia nu fi suparata. Cred ca e o gresala si la tine. Mie la 24 sapt. mi'a dat ecograful vasrta mai mika la bblusa, pt ca avea 600 grame.
cand m'am uitat pe toate siturile cu grafice ale evolutiei bblusului...era perfect normal. Se pare ca si la tine e aceeasi problema. si baga gratare si salatzici.
25+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
laura_dimitris spune:
Iulia, Louiza multumesc mult pentru urarile de la multi ani.
Copilul meu iar si-a reactivat obiceiul de a cere jucarii in fiecare zi... Reusisem sa-l fac sa inteleaga faptul ca primeste cadouri odata la cateva luni eventual... si acum, cu ocazia zilei de sf. dumitru, a tot primit cadouri incepand de miercuri si pana ieri duminica... A rezultat in mintea lui ca si astazi trebuie sa-i duc acasa un cadou ca altminteri va fi suparat si va plange... Santajist de mic !!!
Cretulina, si eu am patit-o vineri cu petrecerea lui fiu-meu cu mancare multa si oboseala creata de invitati (mai mult de cei doi prichidei...) asa ca te inteleg... Te asteptam cu vesti bune de la eco !!!
Cornilia si eu spun sa nu te ingrijorezi! E calr ca greutatea este foarte buna cat despre gradul placentei.. eu aveam la 22 de saptamani dr. 2 iar dr. meu mi-a spus ca nu este nicio problema!!!
Ah, abia astept sa plec acasa sa stau in pat ca mooor de somn ! Cred ca de la vremea de afara...
Edit: mi-am amintit acum... multumesc angi ca mi-ai amintit zilele trecute de KEGEL... so, nu uitati fetelor de niscai exercitii cat timp cititi pe aici...
Laura 25+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Shose spune:
Creatza te asteptam de la doct. cu Mariuca sanatoasa neaparat. Nu ai voie sa o schimbi pe drum cu niciun baietzel .
Ellenutza frumoase lucrusoare...sa le stapaneasca bblusa sanatoasa. Bine ca ai dat situl (buburuza cred) cu caruciaore ca am gasit si eu un model frumos sa'mi placa.
Nur bine ai venit
25+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
miri_mik spune:
micshunea, subscriu intru totul la ceea ce spui. cele ami multe neplaceri legate de burtica se datoreaza unri posturi gresite. tendinta e s ane cocosam peste burta, dar pozitia corecta spune ca, atunci cand te asezi, sa te asezi pe marginea scaunului - nu sa cautam spateaza- si sa tragem de umeri in spate. spatele ramane drept, iar centurl de greutate se modifica in mod corect.
cu pisicile, sunt vorbe! piscile amarate n-au nici o vine daca noi le hranim cu carne cruda de vita. afurisitul de toxoplasm isi gaseste gazda buna la pisici, da nu cred ca vreo femeie gravida cu bun simt sta cu nasul si cu mainile neprotejate - si apoi nespalate - in ladita pisicii. mai grava e o salata nespalata, un fruct mancat direct in magazin, de pofta, sau un carpaccio de vita.
subscriu si la cele zise de alinaatudor, un copil pana in 3,5kg are mult mai multe sanse sa fie sanatos si fara pb la nastere, decat unul pana in 4 kg si peste. asta o stiu, ca de aia ma tin astia la ochi ca nebunii:)
shose, nu cu mine seamana:) adic anu direct. bruno ia mult de la taica-meu, pana si mimica - desi tata e mort, dumnezeul sa-l ierte si bruno n-a apucat sa ia gesturi si mutre de la el - dar mama mea e singura blonda cu parul bucalat din familie; initial avea ochi albastri, acu sunt aurii cu exteriorul irisului gri. e un special:) dar nah... o sa-i sara pernutele de sub fund cand o sa vina sacha pe lume:) aaaaaaaaaa, v-am spus ca vorbeste? asa, dins enin, se apuca sa ne povesteasca despre "abeille, tortue, tartine, au revoir, la bas, regarde"... iar noi ne uitam muti la el, ca acas anu vorbim franceza, deci de fapt nus tim ce stie si ce nu:))) dar e mortal:)
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
zeririlouiza spune:
Fetelor cu mancatul si eu la fel daca ma asez ca omul la masa tre sa pun mai putin altfel ramane in farfurie asa ca putin si des, eu si asa ma bucur ca am destule kg si cu stratul protector pentru bubulina
Louiza 28s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
Laura dimitris, stii ce facea al meu frate cand era mic, de cate ori era ziua unuia dintre noi era si a lui asa ca imagineazati cate zile de nastere avea, plus ca noi suntem 4 frati cu parintii, si mama mereu ii lua si lui ceva sa nu se supere si el deschiedea cadourile la toti
Louiza 28s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Laura dimitris, stii ce facea al meu frate cand era mic, de cate ori era ziua unuia dintre noi era si a lui asa ca imagineazati cate zile de nastere avea, plus ca noi suntem 4 frati cu parintii, si mama mereu ii lua si lui ceva sa nu se supere si el deschiedea cadourile la toti
Louiza 28s +
mai avem putin
Rad eu, rad... dar nu e bine pentru al meu baiat sa gandeasca asa...
Laura 25+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
honey79 spune:
Bun gasit zuzici.
N-am prea mai dat pe-aici, caci n-am mai avut nici un fel de vesti. De citit insa, v-am citit.
Astazi facem si noi 24 saptamani.Mi se pare mie sau eu am ramas cea mai "mica" de la odiseea noastra??? Celelalte fete sa fi fugit la odiseea de martie-aprilie?
Ieri am avut o zi obositoare,dar frumoasa. Saptamana trecuta, preotul de la biserica unde merg,ne-a trimis un email,spunandu-ne ca-s cativa romani in Spitalul American internati si ca, or sa vina si ei Duminica,adica ieri la Biserica. Asa ca sambata seara m-am pus si-am copt 2 prajituri,iar ieri le-am dus la Biserica, dar romanii n-au aparut. Preotul nu stia ce s-a intamplat. Asa ca, dupa cafeaua de dupa slujba, am pelcat,eu si prietena romanca A. la Spital. Am trecut mai intai si le-am luat 2 pizza largi,suc natural ,banane,mere,portocale.
Au fost super incantati, fetelor. Oameni pe care nu i-am vazut in viata mea, dar cu care am petrecut 3 ore si ceva...la povesti. Au fost raniti in Irak... 3 dintre ei soldati, le-a fost detonatat o bomba in fata...cel de-al patrulea un locotenent-colonel...a avut probleme mari cu piciorul:i s-au facut intr-o luna de cand sunt aici.. nu mai putin de 9 operatii.
Anyway... le e dor de-o supa de pui...asa ca acum pe aragaz am supa de pui cu galuste. A. va veni dupa ce iese de la serviciu s-o ia, si sa le-o duca.
Iar Duminica viitoare... cand vom face tot posibilul sa-i scoatem din Spital si sa-i luam la Biserica, voi gati salata de boeuf,ciorba de perisoare si varza a la Cluj.Cand au auzit... nu mai incetau cu wow,wow...
Nu e mare lucru ceea ce fac, dar ma simt bine, multumita si impacata cu mine, caci... aduc un zambet pe fetele lor.
Maine... mergem la Spital... la 8 dimineata, pentru testul de glucoza si celelalte. Cred ca va fi cumva, morofologia de trimestru 2.
Va spun maine ce si cum.
Cam astea-s noutatile cu noi.Va pup dulce si va imbratisez cu drag.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 24
Vali
cornilia spune:
Fetele, sunteti niste dragute. Darene, Gatta, Zeririlouiza, Miri, Creatza, Shose, Laura, Alina, Micsunea, multumesc de sfaturi (sa ma iertati daca am omis pe cineva, eu va imbratisez pe toate, fara exceptii). M-ati mai linistit putin. Sa dea Dumnezeu sa fie bine la toata lumea, sa avem bebei sanatosi si mancaciosi.
Alta "durere"pe care o am: eu in ce luna sunt??? Miercuri incep sapt 30. Habar nu am cum sa calculez...unele carti spun ca luna a 8-a incepe dupa sapt 32. Asa stiti si voi? Sau odata cu sapt 30?
Ma mai ingrijorez si de faptul ca in ultima luna nu am mai pus nici un kg in greutate. Ma gandesc, o fi normal ca la 30 sapt sa am doar 6 kg jumate in plus? Poate si asta sa afecteze bebele? Cu Maya am avut 12 kg extra...acum ce se intampla?
Cornelia si Maya (06.07.2004)
irinouka spune:
saliu.
vin si io repejor din urma. obositor uichend, uffff!!!
asa.
matgravidutz, cum probabil ai inteles si de la celelalte fete, "se da" CSI si la populatia din romania si tare ne place!!!
cineva intreba de marutza dar nu mai stiu cine. are emisiune la PRO TV de la 17:45 pana la stirile de la 19.
gabitza, ai ajuns cu diagnosticul si la medicul gineco? nu stiu cu ce sfat sa te ajut dar iti tin pumnii mai ales ca am avut si eu uraplasma in primele saptamani, am facut tratamentul de care zici si tu si nu sunt tocmai sigura ca nu a recidivat. nu m-a pus nimeni sa repet analziele si, din pacate, nu le pot face de capul meu. oricum, incearca sa nu te agiti, suna-ti doctorul si vezi ce iti spune.
ceska, eu am pisica. de 12 ani. in perioada asta ii fac 'revizia' de rigoare, cu deparazitari si vaccinuri si analize si ce ii mai trebuie. ma asigur ca va fi 100% sanatoasa cand apare bebe. mai mult de atat nu vreau sa fac, adica sa o dau afara sau sa ii gasesc alt stapan. sper ca nu va fi prea afectata de sosirea copilului si ca totul va merge bine. miri mi-a dat multe sfaturi bune despre cum sa o ajut sa se invete cu noua prezenta in casa. dar, bottom line, nu am de gand sa renunt la ea. decat daca, doamne-fereste, mi se va parea ca e o amenintare pt piticanie.
nour, bine-ai venit! scrie repede cat mai multe mesaje pana vom putea conversa in timp real. povesteste-ne in detaliu despre tine si bebelina ta. cum o sa-o cheme?
pupam la fete
irina 28+ Rares