Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 19

LaLa_20 spune:
am intrat si eu sa va salut...ma lamuriti si pe mine ce poate fi cu o durere destul de puterik in partea dreapta foarte jos?
Cea mai optimista gravidutza! 26s+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta

AngeliquedeS spune:
LaLa, in cel mai bun caz e vorba de ligamentele uterului care se intind:. In cel mai rau caz, si nu vreau sa te sperii, poate fi o criza de apendicita. oricum daca nu ai febra, stari de voma sau temperatura, poti sta linistita. insa ar trebui sa vorbesti cu doctorul daca e foarte puternica durerea.
Louiza
Pupici,
Angelique 31+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 9 saptamani!

irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
irlandeza, o sarcina are 40 saptamani, nu? 40 impartit la 4 = 10 luni .. a zecea luna care e ..
Stiu ca suna ciudat, dar asa e. Si primele 2 sapt. , de la prima zi a ultimului ciclu, nu esti insarcinata, deci nu se pune, dar se calculeaza pt. ca nu se stie cand are loc ovulatia cu exactitate.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra

LaLa_20 spune:
multam de raspuns angelique...apendicita nu e sigur ca o m facuta...oricum durerea e mult mai jos decat cea de apendicita...in zona pubisului ...
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta

LaLa_20 spune:
yupii...un motiv de bucurie mi-a aparut si mie o steluta
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta

miri_mik spune:
lala, daca apendicita nu e, antuncia sunt sigur dureri ligamentare. azi m-am oprit si eu in toiul unei miscari cand ieseam din masina si-am injurat printre dinti de l-am speriat pe sotul meu ca nus tia ce bai am. si ce e urat cu durerile ligamentare, e ca trec greu si rar cu paracetamol. dar... sunt normale:)
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

emiliapop spune:
Nu mai stiu cine intreba, dar sutiene ptr. alaptat se gasesc si in Selgros si sunt mai ieftine parca 130.000 lei am dat eu pe unul anul trecut si am avut doua bucati care au fost de ajuns. Atat ca le-am scapat cu niste rufe colorate si le-am facut marginea elastica colorata in galben si unul maro.
emilia cu
24+ si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi

sweetgys spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
io nu mai inteleg nimic ..
o sarcina are 280 de zile .. corect, da???
280 zile : 7 = 40 saptamani, corect da??
40 saptamani : 4 = 10 luni ... deci o sarcina are 10 luni .. nu asta rezulta??
sooooo??? pe hartie asa iese ..30+
BB EVA MARIA
AMR 10 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
Cam asa, dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca unele luni au mai mult de 4 sapt, cum ar fi luna octombrie care are 4 sapt si 3zile.....
Gya

in burtica la mami
cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA
poze

gattasalvaje spune:
Hello !
Eu nu stiu ce am de cateva zile ...ca nu mi-e somn noaptea. Ma culc la 1 si ma trezesc la 6 , insa ziua pic de somn . Si bebelina mea da toata noaptea din picioare si n-o lasa pe ma-sa sa doarma , iar ziua sta cumintica. Sper ca atunci cand o veni pe lume sa-si schimbe programul si sa doarma si ea noaptea.
Am o stare de tot rahatul...ma enerveaza ca am devenit greoaie si nu ma mai pot misca , obosesc repede si gafai si n-am incotro si trebuie sa vin direct acasa de la serviciu. Tare m-as mai plimba teleleu prin oras , dar nu ma mai tin curelele.
Ma uitam la pozele tale Angi si mi-am dat seama ce nesimtita am devenit , mi-am neglijat total aspectul fizic...tu esti vopsita , tunsa , aranjata...mie mi-au crescut radacinile de 3 cm si nu ma bate gandul sa merg la coafor...da' hai ca m-ai ambitionat si maine sun sa-mi fac programare. A-propos , tare misto ti se vad suvitele , zi-mi si mie cum le faci , ce culori folosesti?
Creata , parca ziceai ceva de o intalnire...Pai ce faci , ai lasat-o balta ? Hai sa ne mobilizam si sa organizam ceva , poate asa ma mai scoateti si pe mine din amorteala...Monica-Doc , daca ne intalnim pe 11 nov , poate ajungi si tu ...vii cu o zi mai devreme in Bucuresti , ce zici ?
Irinouk , bafta la doctor...si ce ai mama , de esti melancolica? Palugel e bine mersi...ai sa vezi.
Ellenuta , e normal ca sora ta sa fie un pic deprimata si ingrijorata . Are nevoie de multa intelegere si suport in perioada asta si cred ca tu esti cea mai potrivita sa i le oferi...si sotul ei , bineanteles.
Ereena... , ai fost tare la faza cu masina la mana aIIa in loc de carucior Peg-Perego...insa nu esti departe de realitate.
30+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

ceska777 spune:
Fetelor,
zic si eu ca cel mai corect e in saptamani. Si eu spun la toata lumea- a se citi prietene care inca nu au copii- ca e vb de 10 LUNI si nu 9 cum stiam pana acuma! Ca sa nu astepte prea cu sufletul la gura!
Noi incheiem maine sapt 30. Deci AMR de vineri, sau nu??????
ceska777 29 sapt+benji