Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hm, poate am citit sau am inteles eu aiurea! Undeva scria ca e vb despre LUNI "LUNARE" si nu calendaristice. De aia si 280 zile. Adica 10 luni a 28 zile. Doar 28 zile e si intervalul periodic standard al menstruatiei, nu? Pt mine are sens.
Noi am descoperit chestia cu luna si influentele sale si fiind ceva arhaic si chiar de la inceputul lumii mi se pare interesant.
Ai mei lucreaza in Ro in gradina dupa un calendar lunar care le indica perioadele cele mai pune pt insamantat, plantat, cules, etc. Si ei sunt f multumiti!
Si noi suntem multumiti cand ne gandim ca e vb de 10 luni a 28 zile si nu 30/31!!!!!!!!!!!!!

ceska777 29 sapt+benji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata!
Am avut o noapte destul de agitata,cu un pic de dureri de burtica.Aseara baietelul meu parca a vrut sa-mi arate ce fortos e,facea valuri cu burtica;iar eu mai scoteam cate un auuuu.Cred ca incearca sa-si largeasca casuta..
Acum iar se misca,se impinge,poate s-o hotari si el sa se aseze cu capul in jos si sa ramana asa,Doamne ajuta!

Ellenuta e normal bebe sa se trezeasca o data la 2 ore la inceput ca sa suga.
Iulia .Pe 4 ma duc sigur ca oricum am programare.
Miri cred ca pisicutele tale or sa devina santinele pe langa acvariu cand vei aduce pestisorii.

Poze
Elena
31+
AMR 9 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Am pus pe mailul comun 2 pag din The baby book de Sears despre plansul bebelusului pt cine e interesata.
Daca vreti si despre alte chestii mai pun.

Pupici.

Poze
Elena
31+
AMR 9 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ereena eu am cumparat caruciorul www.pegperego.com/page.php?sid=d0029cc592157d76b80e691cc97d9b1f&pageid=IJVNL001&idf=02&idp=0000000142&cl=N" target="_blank">asta de la Peg-Perego direct din Italia la jumatate din pretul de aici plus ca mi-au dat cadou www.pegperego.com/page.php?sid=d0029cc592157d76b80e691cc97d9b1f&pageid=IJVNL001&idf=A1&ida=0000000022&m58TplModel=accessory" target="_blank">suportul pt landou de pus in casa.Daca ai pe cineva acolo ti-l poate cumpara si trimite cu o firma de curierat si tot iesi muuuuult mai ieftin decat in RO.

Madalina 25+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU AICI :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110188

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Gatta, 11 noiembrie e data propusa de mine! Ora si locatia eu zic sa le stabilim cand ne mai apropiem. Dar haideti sa facem o prima lista cu cele care pot ajunge!

Deja suntem doua. Eu si Simona-Gatta. Alte doritoare?

quote:
Originally posted by gattasalvaje
Creata , parca ziceai ceva de o intalnire...Pai ce faci , ai lasat-o balta ? Hai sa ne mobilizam si sa organizam ceva , poate asa ma mai scoateti si pe mine din amorteala...Monica-Doc , daca ne intalnim pe 11 nov , poate ajungi si tu ...vii cu o zi mai devreme in Bucuresti , ce zici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pai daca inchei saptamana 30, atunci semnatura trebuia sa fie 30+ si cand o incepi pe a 31-a, atunci sa scrii 31+. Dar daca incepi AMR-ul, atunci o inchei pe a 29-a si o incepi pe a 30-a.

Phiuuuuu, complicat rau!

quote:
Originally posted by ceska777

Fetelor,
zic si eu ca cel mai corect e in saptamani. Si eu spun la toata lumea- a se citi prietene care inca nu au copii- ca e vb de 10 LUNI si nu 9 cum stiam pana acuma! Ca sa nu astepte prea cu sufletul la gura!
Noi incheiem maine sapt 30. Deci AMR de vineri, sau nu??????

ceska777 29 sapt+benji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Da, asa este. in momentul in care implineste nr de saptamini ca sa intri in prenatal nu-ti mai da nimeni concediu medical, este ilegal.Iar in ce priveste zilele de concediu de odihna, se dau pt perioada efectiv lucrata. Ce ti-au zis alea la resurse umane sint niste aberatii. Si eu lucrez la resurse umane si sint jurista da asa ceva nu am mai auzit. Sper sa nu te dezamagesc dar asta e legea.

quote:
Originally posted by nemary

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Ellenuta

GINETTE,

eu tocmai am fost la resurse umane si am intrebat daca dupa cele 126 de zile pot sa-mi iau tot concediul pe anul viitor - 21 de zile (adica sa beneficiezi de el in 2008!! nu 2007!! ca nu ai cum ...). mi s-a spus ca pot sa mi-l iau pe tot, am dreptul. deci .. am mai castigat ceva .. de pe 3 decembrie intru in concediu odihna (mai am 10 zile de anul trecut)! de pe 17 decembrie pana la termen intru in concediu medical! apoi, vin cele 126 zile .. dupa ce se termina astea, imi iau concediul pe 2007 (care e intact 21 zile) si apoi imi iau tot concediul pe 2008 (tot 21 de zile ..). asa ma lungesc pana in iunie .. dupa care voi vedea ce voi mai face ..

va pup

29+ BB EVA MARIA

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

--------------------------------------------------------------------------------

Ellenuta,

Pai poti sa iti iei tot concediul de odihna (pe 2008) dak tu n-o sa lucrezi un an intreg?!
Noua ne da concediu de odihna doar raportat la cat lucram (adik dak ma intorc la 1 iulie mi-ar da cele 11 zile aferente pt 6 luni de munca)
Si in afara de asta, eu stiam ca dak ramai acasa incepand cu 7 luni si o saptamana, nu mai poti lua concediu medical; te baga direct in cele 126 de zile.

Stii sigur ca se poate si medical?

Intreb, nu stiu sa zic sigur; acum sunt in cercetari (ca sa nu mi se interpreteze )

Ai grija!

Roxana 29+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

quote:

incerc din greu sa recuperez ce ati scris.
referitor la CM dupa ce implinim 7 luni si 10 zile eu stiu ca nu se mai da. De fapt mi-a spus chiar medicul de familie care da prenatalul si postnatalul. Iar concediul de odihna pe anul 2008 se poate acorda doar dupa ce te intorci la serviciu si este proportional cu zilele lucrate in acel an. Daca eu m-as intoarce la lucru la 1 dec nu am cum sa beneficiez de 21 zile de concediu ci doar de 2 zile, pt ca atat am lucrat in anul respectiv.

Mari 27+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput