Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
creata2008 spune:
A ramas tot Mariuca noastra, Shose! Zic a noastra, ca si tu ai o Mariuca in burtica. Si sanatoasa-vesela-voioasa-adormita!
quote:
Originally posted by Shose
Creatza te asteptam de la doct. cu Mariuca sanatoasa neaparat. Nu ai voie sa o schimbi pe drum cu niciun baietzel .
Ellenutza frumoase lucrusoare...sa le stapaneasca bblusa sanatoasa. Bine ca ai dat situl (buburuza cred) cu caruciaore ca am gasit si eu un model frumos sa'mi placa.
Nur bine ai venit
25+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
Ven spune:
http://www.evz.ro/article.php?artid=328693
Venera 30+ sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!
Shose spune:
Sa va spun fetelor ce'am mai auzit in weekend.
O prietena care a nascut acum 3 luni cu cezariana, nu'si simte operatia, adica zona aceea de burtica unde a fost taiata .Explicatia care i'a dat'o cineva e ca i s'au sectionat niste terminatii nervoase de acolo si ca e destul de des intalnita problema.
Ma ingrozeste chestia asta. Sa nu mai fi senzitiv pe toata suprafatza corpului???
Ati mai auzit?? Fetelor cu cezariana deja la activ, vi s'a intamplat la fel?
25+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
Ven spune:
Shose, relax
E adevarat ca o vreme nu-ti simti zona resp. (adica opertia si 1-2 cm in jurul ei). Dar cu timpul zona isi revine si incepi sa simti din nou. Si e normal si fiziologic sa fie asa. Pt. ca odata cu taietura chiar se sectioneaza si ceva nervi care asigura senzatia tactila pe acolo. Banuiesc ca la orice operatie e asa.
S-apoi nu e mai bine sa nu simti, decat sa te doara?
Venera 31 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!
darene spune:
Monica_doc multumim pt site.
Nu am sunat doc.De fapt nu sunt scurgeri,e o chestie gelatinoasa.Nu e prima data azi cand s-a intamplat,cred ca tine de vreo sapt daca nu mai mult,dar nu constant.Chiar nu mai avusesem de vreo 2 zile pana azi.Nu prea cred eu ca e infectie,mai ales ca e maro.Daca sunt bucatele din dop din cate stiu eu se reface dopul.Vroiam si eu pareri daca ar fi din dop sau infectie.BB misca bine.
Poate o sun pe cumnata diseara,nu stiu,ma mai gandesc.
Pupici.
Poze
Elena
31+
AMR 9 Sapt
darene spune:
Miri eu am facut un singur control intern de cand sunt insarcinata,iar inainte niciodata.Si asta a fost la urgenta.A bagat un aparat de metal,parca speculum i-a zis asistentei si m-a durut de-mi venea s-o .Parca simteam cum ma strange pe-acolo cu chestia aia.Poate chiar ea o fi provocat ceva.
Nu sariti cu slapul!
Pupici.
Poze
Elena
31+
AMR 9 Sapt
cynthia_ spune:
quote:
Originally posted by cornilia
Darene, sper ca ai sunat la doctor pana la ora asta. Ce ti-a zis?
Miri, aoleu...pai noi vrem baiat cu caracter asa ca Sasha musai sa semene cu tine si tati al lui
Natalia, sa folosesti sanatoasa tot ce ai cumparat. Eu inca nu am cumparat nimic.
E ca un facut: de cate ori ajung la Baby Shop, ma apuca ameteala (serios vorbind) si plec asa cum m-am dus
Ellenuta, daca nici Voltarenul nu ajuta...las-o mai usor cu serviciul, odihneste-te cat poti.
Doculet, interesant link-ul...la mine va fi 99% cezariana (bebe nu e intors si Maya a fost tot breech).
Cynthia - m-ai bagat in ceatza de tot: cand incep sapt 30, consider ca am terminat luna a 7-a?
Cornelia si Maya (06.07.2004)
deci cand termini 30 de saptamani ai terminat si cele 7 luni , cel putin asa stiu eu de la medicul meu vad ca parerile sunt impartite.
30+
creata2008 spune:
Sar'na de intrebare... Am raspuns pe rand la mesajele voastre. Pe masura ce citeam. Si apoi v-am anuntat si de mine. :D D-asta mesajul ca a ramas bebelusa a venit mai tarziu!
quote:
Originally posted by Ellenuta
creata
ce face bebelushul .. e bebelusha sau bebelus??? n-ai fost ieri la eco?
pup
30+ BB EVA MARIA
AMR 10 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
creata2008 spune:
Cornilia - e o senzatie foarteeeee frumoasa sa mergi cu mama la medic. Am avut niste sentimente si niste emotii extraordinare. Si cred ca mami s-a simtit inclusa in mica noastra lume. Mai ales ca ea nu a avut parte de echo si nici nu si-a vazut cei doi copii decat cand s-au nascut.
Daca aveti posibilitatea, va recomand sa o duceti si pe mama voastra la medic, cand mergeti voi. Macar la un consult. Mai ales ca acum e mare si se vede bine totul.
quote:
Originally posted by cornilia
Creata, sa va traiasca Maria Ilona!!! Imi inchipui ce emotionata trebuie sa fi fost mama ta.
[b]
Cornelia si Maya (06.07.2004)
ceska777 spune:
Buna fetelor.
Si multumesc tuturor pt sfaturi.
Chiar acuma ne-am intors eu si Luky de la plimbare. E un caine f bun, bland si inteligent. De cand sunt insarcinata e f atent cand mergem la plimbare si desi nu latra la straini deloc in mod normal, acuma o face cu cei care ii par lui suspecti si se apropie prea mult de mine cand nu e si sotul cu noi. Acuma dimineata a latrat la postas care a venit mai aproape sa ma intrebe ceva.
O sa ii mutam "dormitorul" in living intr-un coltisor cald sa ii faca bine la oasele lui batrane, si asta inca luna asta. Desi atata vreme cat nu inchidem seara usa la dormitor o sa vrea sa intre precis.
Ne-a zis si moasa sa ii aducem din maternitate un pampers sau body de-al bebelusului sa stie cine va fi noul membru din familie. Nu cred sa ne faca probleme iar de igiena vom avea grija si mai mult. De aspirat o sa aspiram de doua ori pe zi cel putin si Luky o sa faca baie mai des. Plus ca la fiecare plimbare afara o sa rog sotul sa il perieze asa poate nu mai pierde par in locuinta prea mult. Abia astep sa vad reactia cainelui cand venim cu bebe acasa!
Noi maine mergem la control si speram ca IR pe stg sa fi ajuns la valori normale. Azi am multiplicat poza de la eco 4D si am trimis-o bunicilor in tara si de aici. Poate mai primim si maine unele frumoase. Data trecuta am avut in sapt 27 1.034g si 34 cm si sper ca valorile astea sunt in grafic. Suntem curiosi sa vedem cat am mai crescut intre timp.
De vineri o sa raportam si noi AMR -10saptamani!!!!!!!!!!!!!
O zi buna!
ceska777 29 sapt+benji