Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
clauclau spune:
Rox, ai dreptate, depinde de perceptia fiecareia...

CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mami_papatot spune:
iti spun si eu maria bun venit, si asteptam cat mai multe povestioare frumoase despre tine si
mic ... baga repede 10 mesaje, vorba unei randunici, scrie o poezie pe 10 mesaje si vei scapa de moderare, in asa fel incat sa putem vorbi in timp real ...
mai cu eco, asa e , ca daca vrei sa-l vezi pe bebe te duci in fiecare zi, iei cabinetele la rand si il vezi ... recunosc ca si mie mi-e tare dor de bebe si ieri am fost putin suparacita dar mi-am dat seama ca dr. avea dreptate ... asa cum a spus si el, nu avea motiv sa nu-mi faca, ba din contra avand in vedere ca nu eram la elias ci la o clinica particulara unde as fi cotizat pe tema asta ... eu am apreciat grija lui ...
e posibil ca pe euforia sa vina in emisiune kay...nu sunt sigura....daca puteti dati si voi acolo ca e acum emisiunea de ieri in reluare ...
eu am dormicit putin ca m-a luat cu rau dupa ce am mancat ceapa rosie cu branza ![]()
mai incolo merg la shoping ca e ziua lui tati si vreau sa-i iau ceva dragut...
mami_papatot
17+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
clauclau spune:
Eu am vazut aseara emisiunea pe Euforia. Da, intr-adevar a fost invitata Oana ( Kay ) cu privire la Sonia. Or sa o ajute sa stranga banii pentru operatiile Soniei. Doamne ajuta sa fie bine fetita si sa se insanatoseasca. Iosup nu a vrut sa vorbeasca aseara la telefon spunandu-i Corinei Danila ca el si-a expus parerea. Unde, nu se stie!
Invitatii au zis ca e inadmisibil ca un ecografist bun sa nu vada ca inima este pe dreapta, nu se poate asa ceva, iar la Oana, 4 ecografisti buni din oras i-au spus ca fetita e bine si inima la fel, bine pozitionata!
A fost interesanta emisiunea, daca puteti sa o vedeti in reluare este excelent.
Pup randunicile!
CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
PIDANA spune:
ieri n-am mai avut loc de sotul meu la calculator si n-am apucat sa va mai scriu, in schimb a scris el ca nu avea de lucru. Se simte si el gravid mai ales ca are burta
mai mare decat a mea. Docamdata.
Dana
13+
sovietica spune:
Pidana, chiar asteptam vesti de la tine, tre sa recunosc ca m-am speriat oleaca. Parca reiesea ca te-ai dus sa nasti, ceea ce in momentul de fatza nu mi se parea un motiv de bucurie! ma bucur ca esti bine :)
sovi
14+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
gbutucica spune:
Maria , bine ai venit la noi, sa ai srcina usoara si bb sanatos!
Laly multumesc , parca parca ii oleaca mai bine dupa atatiza pupi primitzi
Clau pup si io pe tine sa treac si tie uratu (de singur acasa) si sa vina somnu'
Delphinitza,silfidutza, multumim de sfaturi,bune, bune
Pup si pe Adriutza sfatoasa.
Mami pup fata scriitoreasa
( da cata ceashafurile scrii,... mei)La multi ani lu Tati
Irina , am frunzarit si io tel da nu am vaz't tot asa ca poti sa pove mai multi despri Prigonitza cel mic
.
Nicol , bafta miine la eco sa fie cu bleu si cu sanatate
Roxana pup io fata ( mamica) plimbareatza
Kya sa-ti traiasca sotul inventiv si voi pe linga el , frumos , imi aduci aminte de cumnatu meu , care este la fel ( patutz la copil facut de el , tot felu de inventii (inclusiv o mini bormasina facuta intr-un spray gol pt ai repara unele jucarii lu fiisu). Bravo![]()
Pup si pe Mihutza , 
Ariel nu venishi maica di la doctor , ca parca la diospichi(12) mergeai
Dana uite pup io sa vina mos iene si pe la tine ca io de ceva timp dorm pe mine
Pidana bine ca ne-ai scos din incurcatura , o dadusem rau in bara dupa primirea mesajului.
.........
Si acu astupati-va urechile ca incep sa cint cuiva: FATA VERDE CU PARU_I PADURE....mmmmmmm...FATA VERDE ........

io creka am cam terminat scrisoarea mare nominala si scriu una mica nominala:
Cory 
: **vrem raspunsul la proiect:
** vrem poze cu potaritza si mami;
**ne e dor de receptii di la Ieshi;
***mai vrem vesti bune si mesaje colorate.
Ririan : acu te mindresthi cu fiitu', si esti fudula nu mai dai pi la noi ?
Maia te stiam mai vorbareatza
Ela cred ca e timpul sa ne salutzi si pe noi, mai lasa raceala . eu sper sa-ti fie bine
, sau te plimbi cu masina ta noua care nu-ti palce cai mai mica
Simo , serios unde esti???? Sau esti si tu fudula cu cei 2 baietzi??
Cristina nu mai sta dupa calculator ca te vad
Ralucile , haidetzi si voi la apel mai zicetzi cate ceva, macar cum e vremea in suflete la voi 
DIANA SI MArYA
sunt ingrijorata pt voi!
Pt restul rindunelelor , le pup( NAty, Kitzy, Olga( esti in luna de miere, hai?),Oana, Ursuleata)
dulce( cu voi am mai vb) si deasemeni le pup si pe cele nenominalizate,
sa nu cumva sa spuna ca le-am uitat , dar daca voi nu scritzi nika, nu mai stim de voi , da io tot va pup

Giani
22+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
mary-lou123 spune:
Buna ziua pufoaselor,
Mama ce ati mai ciripit k nu am apucat sa citesc tot din urma de cand nu am mai scris eu.
Permiteti-mi sa raportez:
Intre timp am facut morfofetala de trim 2, toate bune si frumoase, acum e confirmat 1000% ca avem fetita cu funditza. Nu prea a vrut ea sa ne arate fata, ca statea cu nasucul in placenta si nu a putut doctoritza sa ii faca pozica calumea, da ne-a dat filumuletul pe DVD acasa si ne-am uitat ca prostii. Tati a taiat o pozica care ne-a dat-o de la eco si si-a pus-o in portofel, asa de dragutz a fost el...
A inceput sa miste foarte foarte tare printesa noastra, nu o lasa pe mami sa doarma cateodata, face tumbe in burtica mai ales seara.
Joi seara am fost cu echipa mea de la munca la restaurant si i-am anuntat oficial ca ii parasesc din decembrie, a fost foarte dragutz, m-au pupat si m-au felicitat, ne-am simtit cu totii foarte bine, am mancat cam mult...
Si a-props de asta, cam toata saptamana trecuta mi-am facut de cap pe la restaurante, inclusiv la pizzahut (da nu am incercat blatul cu branza), si m-am urcat azi pe cantar si m-a apucat disperarea.... nu mai am nimic cu ce sa ma imbrac, ma simt ca un elefant, in fiecare zi ma jur ca "de maine" nu mai mananc... ufff. Mi-a cumparat mama niste hainutze de graviduta si mi le-a pus la pachet, astept cu nerabdare sa le primesc, k chiar nu mai am cu ce sa ma duc la birou..
M-am uitat si eu pe site la walmart, si am sunat-o repede pe mama sa dea fuga sa ia la printesa toate minunatiile care le-am vazut acolo, care sunt si fff ieftine in comparatie cu Ro. Si mie imi vine sa dau iama si sa cumpar tone de lucrusoare roz pentru bebelusa, da noroc ca nu prea avem bani acum (avem plati intarziate de 3 luni, da o sa ne scoateam parleala) ca sunt o mare cheltuitoare, si de multe ori pe chestii inutile. O sa dau eu o tura si la dragonul rosu, sa vad ce e pe acolo, da cand pun mana pe niste cash mai consistent, k doar nu fac atata drum sa vin cu mana goala (pacat de benzina, hihihihi).
Am auzit la unii k ar fi superstitii k nu e bine sa iei lucruri cu mult timp inainte, da eu nu pot sa mai am rabdare... imi vine sa cumpar si sa strang tot ce gasesc, ca un soarece.
FYI eu ma duc la control la fiecare 4 saptamni, si imi face si ecografie. La noi e mare problema cu grupa sanguia, k eu am 01 RH- si tati are B3 RH+, adica cum nu se putea mai incompatibil, si la grupa si la RH, pe 12 mai mergem la nenea doctorul sa ne spuna daca a iesit vreun nesuferit de anticorp sau nu, da eu sunt f optimista, bebitza e in grafic. Macar de as mai lasa mancarea la o parte, k ma fugareste doctorul cand ma duc iar la control si ma intreaba cate kg am
.
Un remediu bun pe constipatie si nu numai: 1 lingura de ulei de masline presat la rece, dimineata si seara pe stomacul gol si inainte de somn, cu zeama de lamaine repede dupa (1/2 sau o lamie intreaga).. efect testat, si ajuta si la multe alte chestii (par, unghii, piele).
Nush cum rezistati voi fara cafelutza, ca eu as fi terminata, am si tensiunea mica, si daca nu beau o cafea cel putin, dorm pe mine. Am citit k pana in 3 cafele de bun simt pe zi nu strica cu nimic la bebe, mai ales cum o beau eu, lungita mult cu lapte.
Nici eu nu mai am nici un chef de munca, stau si vegetez acolo in scaun si am devenit un adevaragt manager: deleg tot ce se poate :))).
de saptamana asta intru pe program redus, 4zile/sapt, ceea ce e o mare usurare pentru mine, numai ca o sa am 2 zile in care ma trezesc cu noaptea in cap sa ajung la 8 la birou... da nimic nu este perfect.. asta e, ma gandesc sa mai bag un medical prin noiembie.
Sunt convinsa ca sunt lucruri pe care vroiam sa le spun da am uitat, da incerc sa mai postez asap.
Pup la toate pufoasele.
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
21+
Creste Printesa lu' mama!!!
cami33 spune:
Multumesc, Ela!

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
17+
Luca
http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png