Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici,

Mami, merci tare mult pentru pupic, vad ca doar tu ti-ai amintit de mine! Eh, ma dragalesc si eu putin! , nu ma luati in seama.

Ca de obicei, multa treaba la servici, lasa ca vine el concediul si scot parleala.

Fetelor, sunt de acord intru totul cu Delphin referitor la patut si asta tot din experienta proprie ca doar mai am un pitic acasa. Patutul de lemn este cel mai bun pentru bebe si nu va ganditi ca se loveste puiul caci laturile lui sunt invelite in aparatori frumoase si pufoase care fac parte din setul de lenjerie de patut. Eu am pus saptamana trecuta un link cu lenjerii frumoase care imbracau super patutul de lemn, dar nu cred ca ati remarcat...

Giani, sunt la unison cu tine azi, sunt tafnoasa si intoarsa pe dos. Am stat toata noaptea cu ochii pe pereti si acum sunt zombie. Randunoiul meu e plecat din oras si randunelul cel mic e in vacanta la soacra saptamana asta, iar eu am stat sa ascult toate zgomotele casei, sa nu cumva sa pierd vreunul . Si ce ma fac ca toata saptamana sunt singura!!!! Uite asa iritarea mea creste pe masura ce ma gandesc la asta .

Sovi, iti sta bine verde asa. Pe bune!

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

quote:
Originally posted by bitza037

Adriuta multumim pentru detalierea subiectului, eu personal chiar am sa tin cont de unele chestii spuse de tine, sunt pertinente si utile.Multumesc inca odata!!!!

Mami_papatot, daca vrei neaparat sa ne arati modelele de carucioare,poti sa trimiti pe adresa comuna de mail.Ca si noi vrem sa le vedem, cel putin eu

IRINA
+16
sufletel

corect! vineeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

mami_papatot 17+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Salutare randunici!Pup intreg stolul

Nu am citit din urma decat foarte putin si asa pe sarite ca nu prea am timp astazi,e final de luna si se fac o multime de situatii si le-am mai tras si goanga ca tocmai mi-am facut programare pentru maine la una dintre doctorele mele,care are si ecograf...asa ca...poate vrea DD sa vin si eu macar cu o culoare provizorie de carucior, poate ...da DOAMNE!

Tot astazi am fost o harnica si am sunat de capul meu si mi-am facut programare la IOSUP la CMU pentru 24 Dec , o sa am atunci 22sapt si 2 zile,e ok?

Va pupic si intru sa va mai citesc pe furis, dar acum ma duc la treaba....

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Adriuta - te-a cuprins febra cumparaturilor; stiu ca Walmart e belea la voi insa ma imbolnavesc cu nervii daca ma mai uit. Aici folosesc produsele Chicco de care nu am fost niciodata dezamagita. Scaunel de masina am pt Cata tot e la ei si este stabil si safe. Pentru Robert tot de la ei cumpar, cu 2 paliere de varsta 0-18 luni, si are inaltator, sau cum ii zici tu baza pe care o las in masina. Si eu consider asta un "must" mai ales daca mamicuta vrea libertatea de miscare. In masina mea e intotdeauna scauneleul lui Cata iar curann, adaugand celelalt scaunel nu va fi loc decat in fata Sunt mamica plimbareata.

Clau
- cred ca depinde de perceptia fiecarei mamicute cu patutul de lemn. Eu am astfel de patut, e f frumos, insa la varsta de 8 luni l-am mutat pe Cata in Caddy de la Chicco cu toate ca aveam 2 lenjerii cu laterale. A propos, gasiti astfel de lenjerii frumoase, din bumbac satinat, la Dragonul Rosu (de altfel si hainute de bebe la preturi f bune, daca nu tineti la firma, eticheta). Deci cand Cata a inceput sa se ridice ii alunecau piciorusele printre gratii si stateam mereu cu frica de a nu-si rupe vreun piciorus cand eu nu eram pe faza (ca nu poti sa fii 100% din timp vigilenta).
So....tot la perceptie se reduce toata treaba. Asa ca al meu bebe sta si acum la 1 an si 4 luni in pat cu plasa.

Sovi - ziceai ca tie ti-a recomandat dr echo numai la 12 si 22 sapt. La mine a tinut musai la 14, 18, 22 si voi mai face la 28 sapt. Asa a vrut si la primul bebe. Ma intreb cum is dr care nu considera necesara decat 1 echo??

Roxana 23 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Adriuta, sfaturile date de tine sunt tare pretioase pentru mine. Iti multumesc frumos. Si eu am stat in SUA aproape 2 ani si, cand m-am intors in tara nu-mi venea sa cred ce preturi mari sunt si ce calitate slaba. Dar, n-avem ce sa facem. Cat putem sa luam de-afara, cam asta ar fi. Imi plac tare mult informatiile de la tine, sunt foarte folositoare, sunt atatea aspecte la care trebuie sa te gandesti .......... ma simt atat de nestiutoare, paote ma mai desmeticesc cand s-o naste Bombonica mea, poate instinctul matern ... cine-stie?!

Giani, scumpa mea, de ce ai tu o stare proasta? Daca iti dau 10 o sa fie un pic mai bine? Eu incerc. Te pup de 10 ori sa schimbam starea fetei.

Laly 19+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eu merg la eco in fiecare luna, dar asta pentru ca asa ma programez eu pentru ecografie si ulterior pentru consultatie. . Ce sa fac, daca nu pot sa stau prea mult fara sa o vad pe aia mica????

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Mami, si eu imi imaginez, dupa cum am mai spus, prin decembrie-ianuarie stand in casa, la caldurica, langa geam, afara sa ninga linistit, intr-un fotoliu confortabil, si eu tricotand ceva (inca nu m-am hotarat ce, paote o paturica cum zici tu) pentru Bombonica. Ce frumos, nu? Sa nu te supi ca nu ti-a facut echo, o sa ai un cadou super de ziua ta; oricum, cel mai important e ca esti bine si tu si bebe. Te pup si stai departe de belele, accidente in casa si pe langa bloc ...

Laly 19+ Maria Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ati vazut aseara petrecerea data in cinstea lui Prigoana junior?
EU m-am uitat ca vroiam sa-l vad pe puiutul ala mic si scump.Ce fetisoara suparata avea ca l-au deranjat.Imi venea sa-l mananc asa prin ecran cat de scumop era.De fapt, mie imi plac toti copii mici.Sper ca parintii lui au fost destul de destepti sa nu-l tina mai mult de o jumatate de ora acolo.Desi si asa mi se pare mult.

IRINA
+16
sufletel

Mergi la inceput

Clau, si eu la fel merg, o data pe luna, dar si asa mi se pare atat de mult de la un control si o echo la alta ...

Laly 19+ Maria Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ma enervez de nu mai pot cand vad ce diferente sunt intre preturile de la noi si cele din USA, parca am fi noi plini de bani si ei niste amarati.
Pe mine doctorita mea ma cheama la control la 4 saptamani si de fiecare data imi face si echo. Eu m-as duce si mai des dar incerc sa ma abtin...

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 17+Luca

http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png

Mergi la inceput