Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 2
devylla spune:
Bun venit Sabina,sanatate Sofiei!
Gema merci frumos de raspuns am sa ii transmit fetei,sper sa fie totul ok.
Tomasa eu nu am avut ceza,nici nu stiam ca tie ti-a recomandat dupa ceza...oare sa fie diferit prin nastere normala?Eu stiu ca se recomanda repauz un an.Oricum daca e sa il fac pe urmatorul as incerca prin august-septembrie anul viitor,mai devreme n este posibil din cauza sistemului scolar de aici.
Eu sunt plina de nervi,dupa ce ca e prima zi de munca,si imi vine tare greu sa stau despartita de moglaneata mea.M-am tot plimbat din jumatate in jumatate de ora intre birou si casa,ca sa ma enerveze si mama...au apucat-o comentariile fara rost...de-mi venea sa ma urc pe pereti.Offf...nici nu-mi vine sa ma mai duc acasa,as merge as lua fata si m-as duce la plimbare cu ea sa ma linistesc...
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Sabina spune:
Roxi, am vb cu prietena mea, cica e ceeasi procedura la controlul la spital, doar ca lauzele intra primele indiferent de numar.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
slippers76 spune:
Uau! Mai avem o printzesa! Dantje, sa va traiasca papusica, sa va aduca numai bicurii! refacere rapida mamicii!
Betty, si Vlad regurgiteaza muuult. In primele doua saptamani m-am cam speriat si eu, ca la Miruna n-am patit asa ceva. Abia daca-i curgeau doua picaturi in coltul gurii dupa ce scotea aerul. Deh, era mai econoama. Haplea asta face o risipa de lapte de nu-mi vine sa cred! Mananca prea mult, de multe ori mananca prea agitat, si pune atata suflet la masa, incat la momentul in care ar trebui sa scoata aerul adoarme stanca, si scoate doar un pic sau deloc. De multe ori, daca il pun sa doarma pe burtica, ragaie in somn, la un minut-doua dupa ce l-am pus jos. Asa ca fac asta de cate ori adoarme fara sa scoata aerul. Daca il pun sa doarma pe spate sau pe o parte, nu mai scoate aerul, dar regurgiteaza cam tot asa, dupa 15-20 minute, sau se intampla sa regurgiteze abia cand se trezeste. Atat timp cat ia in greutate, nu-ti fa probleme. Si stiu ca bebe Mario e campion la cantar!
Sabina, 700 gr in 16 zile? pai mai aveti putin si ne intreceti la credcut in luna. Uau, o sa aveti un Gheo cu falcutze! Bine ati revenit in Bucuresti. Sau, ma rog, e un fel de-a spune, ca numai bine nu e in imbacsitul asta de oras. Sanatate Sofiei. SI Miruna mi-a racit iar. Tuseste ca un magarush si are niste muuuci!
Andries, nastere usoara!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
Sabina spune:
am uitat sa-i urez micutei Hannah un cald bun venit in aceasta lume!!
Sa-ti traiasnca, Dantje!!
Ana, nu va luam, maxim 1100 poate sacreasca luna asta, are acum 4.500 gr, si la o luna a avut 3640. dar altceva vroiam sa intreb: Miruna s-a reintors la gradi? eram hotarata sa o las pe Sofia din nou la gradinita de la 1 noiembrie, dar daca iar raceste........
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
slippers76 spune:
Sabina, 1100 gr pe luna e super bine! Miruna a fost doua saptamani la gradi. Acum a racit la joaca, afara. Fara febra, doar muci si tuse, ca alearga cu gura deschisa si a fost vant rau. Dar nici legata in casa nu pot sa o tin. Las' ca-i trece. Acum e oricum vacanta o saptamana, si se duc la gradi doar ca sa faca prezenta. Asa ca o tin acasa.
In alta ordine de idei, am incarcat si eu pozele pe flickr, am trimis invitatie pe mail-ul comun, dar nu apar si pozele mele la contacte. Oi fi gresit ceva, dar nu imi dau seama ce. Si inca ceva: am incarcat pozele in ordine cronologica si imi apar in album exact pe dos. Cum fac sa le rearanjez? Stie cineva, help?... please...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
aeperju spune:
Are ceva daca mi-am pus miere in cereale si am mai luat si eu cate o gura? Oare la asta sa fi facut alergie?
Emma
Yaia spune:
Buna, fetelor!
Semne si de la noi, cu vesti:
vineri am fost la control, din pacate vestea proasta e ca bebe nu a luat in greutate, ba chiar a slabit!!! De fapt de la ierirea din spital, in 10 zile, a luat doar 95 de grame, ceea ce e foarte putin. Asta ca sa nu punem la socoteala cantarirea anterioara, cand a venit asistenta acasa si l-a cantarit cu un cantar ciudat, in care ea a zis ca nu are incredere (atunci ajunsese la greutatea de la nastere, acum a dat inapoi, de aici "slabirea"). Daca pana miercuri nu ia Tudor in greutate, ne da supliment. :(( Acum il trezesc la 2 ore, 2 ore si jumatate sa-l hranesc, caci dumnealui doarme cam mult. Noaptea doarme de la 2 la 8 fara sa se trezeasca sa manance. Azi dimineata l-am trezit sa-l hranesc. Si suge cam 10-15 minute la san. In rest doarme si mai sta treaz cand are dureri de burtica, dar cam atat. Si intr-adevar, si el regurgiteaza, ca nu prea scoate aerul, oricat l-am ridica pe umar si l-am bate pe spate incet si l-am tine in pozitia asta.
In afara de problema cu greutatea, buricutul se vindeca frumos, dar asistenta a vazut ceva punct alb si l-a dat cu nitrat de argint, dar acum s-a ars pielea din jurul buricului si arata cam rau...sper sa treaca.
Mai avem si piele veche care e crapata pe picioruse, dar se curata incet-incet.
Vineri l-am si botezat si a fost cumintel. Nu a plans decat putin, inainte de a-l baga in apa, probabil de frica. Din pacate pozele din biserica nu au iesit bine NICIUNA...setari proaste...asta e!
Ieri ne-au plecat si oaspetii, azi suntem pentru prima data singuri acasa, doar noi 2, pana vine tati diseara.
Uram felicitari tuturor noilor mamici si bun venit pe lume bebeilor, la multi ani cu intarziere sarbatoritilor si sarbatoritelor!
Promitem sa scriem si povestea nasterii cand avem timp si sa fim mai activi pe forum acum ca ne intram in ritm (asta daca va gasim dupa ce ne mutam la scutece:))
Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by betty78
Carpatina ai insomnii?? Si eu stau si astept sa adoarma bebe Mario.
De "boala" asta n-am suferit pana acum. Dorm in orice moment, in orice pozitie.. dar, ca si tine, asteptam sa adoarma printesa.
de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
Ana, intra in contul septoct2007 si adauga nickul tau la contacte, la friends.
cat despre aranjat, nu stiu decat daca ti le grupezi in set.
Apoi de la Organize deschizi setul respectiv
Batch Organize Sets Groups Map
si le rotesti tu cum vrei:)