Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si io si io tot asa!!!!! Cu tzitzi trece absoluit orice. Frig, somn, durere, frica si tot tacamul dispar ca prin farmec cand il mufez pe Yannis balaurul. Deja stie exact unde e si o tine singur cu manutele. Daaa, si nu v-am spus ca vede foarte bine. Daca ne plimbam prin camera ne urmareste cu privirea. Isi tine singur capul. Iar daca stam toti trei in pat si il iau cu tati de manute, incearca sa se ridice impingandu-se in palmele noastre. De vorbit nu se mai pune problema. Stiu cand vrea papa, cand vrea sa faca o treaba puturoasa, cand il striga pe tati sau vrea in brate la alint. Pediatra si-a facut cruce cand l-a auzit gangurind ”fluent” la o luna. Acum, hahaaaa, e la avansati. Smecher baietas mai am!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai sa ma laud si eu ca Gheo se ridica in manute de multicel, iar capul si-l tine dela 2 zile, iar asa, calumea si sa urmareasca oamenii,obictele cam de la 4 sapt.
ce nu face el decat maxim de 3 ori pe zi e sa rada.
A zambit f devreme, a ras devreme la fel, dar putin.uite cum se vede firea omului de la inceput, asta e f f serios, si are deseori un zambet asa...ironic in coltul gurii.Si tot asa, ne interpeleaza pe diverse tonuri in functie de necesitati
si cred ca se vede firea de acuma, pt ca Sofia e exact ca la 2 luni la temperament:)
si eu am exact aceeasi impresie, ca bebeii dela odiseea noastra sunt cei mai cei;-)))
Annisia, mortala faza cu fetita in carut

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Luy merci frumos de aprecieri...nici bebelina ta nu este mai prejos...imi place tare mult ultima poza pe care ai atasat-o. Super fata ai...si o privire asa de expresiva.

Fetelor toate aveti niste bebelini asa de frumosi si dulcici .....chiar ca merge papanasi si dulceturi.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Annisia dulcel bebe Yannis. Vorba lui Luy, daca al meu ar fetitza m-as apuca de petit

pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Intrebare: e normal ca un bebe sa nu doarma de dimineata de la 11 pana acum??? (23:30)
Azi bebe Mario, nu a dormit deloc si imi fac griji....nici macar dupa baita nu a adormit...i-am dat acum 30 de min completare 180 ml formula si nici asa nu a adormit, ba chiar a inceput sa ceara mai mult....Oare nu doarme ca nu se satura la san si poate ar trebui sa ii dau completare?

pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Sabinelu, unde e bebe al meu imbracat in fetita si in carucior pe deasupra??? Singurele pozici cand e in ipostaza de travestit e aici, in brate la mami...

http://good-times.webshots.com/photo/2352772340101620375pIRYVT

Unde are bluzita aia mai lunga, cu strampi, e baietel nenica!!!! Si nu e in carucior, ci in paturica lui de joaca (din aia in forma de gargaritza, cu o bara buretoasa deasupra, plina de jucarii zornaitoare).Aia e o bluzita de trening. Are si pantaloane la ea. De fapt, a ajuns sa aiba mai multe haine decat mine fratica...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Betty, al meu nu doarme daca il doare burtica pentru ca nu poate sa faca treba aia grea... Il rezolv cu termometrul daca vad ca nu se descurca neam si apoi e asa de fericit...
In alta ordine de idei, eu cred ca poti sa ii dai sa pape cat are chef. Atat timp cat nu varsa si nu se simte rau, nu vad ce problema ar putea fi sa ii di baiatului sa se sature bine. Sa nu uiti sa il pupacesti pe bebe Mario din partea mea si a lui Yannis!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Eu ma bag la nani, caci m-a rapus obosela. Va pupic si va doresc o noapte linistita alaturi de bebitzii vostri!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Annisia, ma refer la intalnirea cu baiatu coleg de facultate:)

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Betty, spune=-mi,. nua adoarme nici macar un minut in timp ce suge? mai concret, nu suge deloc cu ochii inchisi in perioadele astea lungi de trezie?
daca da, te anunt cu parere de rau ca minutul acela ii incarca teribil bateriile.Am avut una bucata Sofia Galagia pe tiparul asta........

Mergi la inceput