Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 14
Annisia spune:
Hei, cine imi imprumuta un cantar fratica? Mie mi l-a ascuns B ca sa nu mai plang non stop. Saracutul incearca sa ma faca sa ma simt inca frumoasa si apetisanta... Numai ca eu mai rau sufar, cand ma gandesc ca trebuie sa se prefaca, doar doar ma mai imbuneaza... Parca eu nu am oglinzi p-ici, p-colo...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
luy spune:
Am intrat pe contul de flickr sa-l vad si eu pe Stefan dragalind girafa
si un roscovan de bebe Mario 
Ce sa zic, Sim, se pare ca nu era prea incantat ca-i faceai poze, sau era de vina patutul cu spini ?
La tine e asa de cald ca-l tii cu maneca scurta ? Hmmm, fericito, la noi tot n-au dat drumul la caldura 
Despre Mario ce sa zic, am vazut si pozele din primele zile ca sunt puse in ordine inversa, asa ca am putut sa remarc cat de mult a crescut si cum i s-au conturat trasaturile. Cu siguranta o sa rupa multe inimi.
Pe ceilalti doi scumpici, adica gogosica Vladutz si ursuletzul Michael i-am admirat deja de dimineatza, dar n-am apucat sa scriu impresii. Hmmmm, pot sa incep si eu sa ma apuc de petzit ? Avem niste bebelushi asa frumosi, fetelor... Zau asa, toti bebelinii pe care i-am vazut la odiseea noastra sunt 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Annisia, eu n-am decat cantarul Mariei, daca vrei ti-l dau pe ala ![]()
Slippers, mi-am adus aminte, voiam sa-ti spun ca si mie mi se pare ca Vladutz seamana tare mult cu Miruna. Si sunt amandoi niste frumosi.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Printzesa mea doarme de la ora 18, eu stau si o pazesc, doar-doar s-o trezi sa-i dau sa pape si apoi sa facem baitza. Tare mi-e teama ca ajung sa-i fac baie la ora 11 noaptea. Hmmmm, e adevarat ca azi nu a dormit mai deloc in cursul zilei. Totusi as prefera sa se trezeasca acum, sa-i pot face baie si sa doarma la noapte. Parca vad ca o sa avem program artistic, ea o sa aiba ochii mari-mari iar eu mici-mici ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Chiar daca e tarziu, nu vreau sa treaca ziua fara sa felicit pe fericitii parinti de printzese care azi aniverseaza o luna sau doua. Asadar La multi ani! pentru :
Sara Ioana de Gabriela
Bianca Elena de Veroboroda
Ana Martina de HaveF8
Teodora Ioana de jojo-miha
Sa va traiasca, sa fie sanatoase, norocoase, frumoase, cuminti si sa va umple sufletele de mandrie si fericire !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
slippers76 spune:
La multi ani bebeilor care au facut azi doua luni (uau ce copii mari avem!):

Sara Ioana de Gabriela
Ana Martina de Have
Bianca Elena de Veoboroda
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Gabriela77 spune:
Multumim mult de urari!
Eu azi, nu stiu cum , dar nu am stat nici o secunda! Sint franta! Maine mergem la vaccin!
Pup! Somn usor!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
bernix spune:
La multi ani bb-ilor care au facut azi doua luni si de la noi:
Sara Ioana de Gabriela
Ana Martina de Have
Bianca Elena de Veoboroda
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
isabeluta spune:
Dar chiar vreti sa ajungem la cap 104? Bravos natiune...noroc ca am intrat si eu la sfarsit de zi pe DC.
Trei ore m-am luptat sa-l adorm. M-am trezit pe seara ca nu avem apa. Asa ca am ratat baita si ne-am spalat cu musetel. Si apoi tine-te mamico de tzitzi ca eu vreau sa pap...
Si voi "rasfatati" bebei in bratzici? Bine ca nu sunt singura. Parca mi-a mai venit inima la loc.
Apropo de jurnale...eu am jurnal. Scopul lui principal e sa-i fac program de papa. Pana acum nu mi-a reusit
Am ajuns deja sa scriu perioade de papa si perioade de stat cu ochii in tavan. Da las ca ma invat eu...
Sim tu ziceai ca ai depus dosarul pt CIC. Cu cat timp inainte il poti pregati? O tentativa de CIC o sa fiu si eu nevoita sa-mi iau...
Sarmale si mamaliguta nu am mancat inca. Am bagat cu multa placere crema de ciocolata la greu si mai fur din ceasca sotului cu cafea o inghititura, numa` una.
Teo la noi sunt 22 pana la 24 de grade. Si da de frig mai sughite si al meu. Dar in general nu sughite de frig. Si-l linistesc cu ...tzitzi...normal.
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
mihailescu teodora spune:
Acum am terminat si baitza si masa de seara a lui MIhnutzu'.Si-al meu dormea de la 18 si cu chiu cu vai l-am trezit eu,ca altfel,faceam baie la 12 noaptea!
Sper sa doarma bine si eu pe linga el ca sunt franta!
Va pupez!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou