Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)
Raspunsuri - Pagina 3

monica-elizabet spune:
saru mana mult pentru urari fetelor si sa va dea Dumenzeu numai bine si voua si copilashilor vostri.
parinele au fost ale lui alex, le-am luat acum cativa ani din Europa(din "bazarul" ala mare de la capatul tramv 21) dar vazusem acum cateva luni in cora si cf...in jur de 1 mil si ceva...si atunci tot cam asa am dat pe ele... dar pe alexl-au ajutat f mult cand a trecut la din astea normal a mergea deja binishor...si ruxi e innebunit dupa ele...sunt si reglabi.e merg pentru 4 numere
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

diana2004 spune:
La multi ani Mihnea,sa cresti mare si frumos !
La multi ani Monica,sa fii sanatoasa si fericita !
Azi mincam la prajituri...o sa ne facem cit dulapul

miria_cristina spune:
LA MULTI ANI si de la noi gemenuselor dragi, flacaiasului, Mihnea
si mamicii, Monica
!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

try spune:
La multi ani pt. MIHNEA si pt gemenusii lui NCRISTINA, sa va traiasca si sa fie sanatosi, sa aveti numai bucurii din partea lor.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

ionela roxana spune:
fetelor!
Ioana Maria(IrinaA), Catalina Nicole(camys2000),
Diana AndreeaEla2001), Radu (jasmine), Ana Denisa(ele), Mihnea Andrei(roserb), Teodora Andreea si Alexia Maria(NCristina); sa ave-ti parte de o viata bogata de impliniri, fericire si sanatate, sa va bucurati din plin parintii, si de ziua voastra sa fici cei mai fericiti copii, plini de cadouri si de surprize, sa va simtiti cat mai bine in postura de sarbatorit(a)!!!
s-a deschis sezonul de petreceri (la mine macar virtual
, prin intermediul vostru)
mamicutelor de puiuti mici Paxela si Monica; sa fiti fericite alaturi de familiile voastre, iar puiutii vostrii dragi sa va faca fericite din plin, sa ave-ti parte numai de satisfactii din partea lor!!!
monica frumosi pui ai; Alex parca a mai slabit, s-a mai inaltat, iar Ruxi s-a schimbat total, este o adevarata domnisoara; si ce costume frumoase!!!; ale mele cucuiete nu sunt atrase de sarbatoarea asta asa de mult, parca le infricoseaza un picut; am vrut sa le iau niste palarii, dar nu prea le-a placut, dar maine ma bate gandul sa le iau totusi ceva, si sa le fac un felinar si ceva din dovleac; abia am pus ceva prina casa, cu toate ca sotul nu este deacord, dar le-am pus, niste felinare in forma de dovleac, din baloane, agatate de draperie; aaaa, si unde-mi esti tu grasana, in care poza???; pe mine nu ma insala ochii, esti perfecta, ptr. doi copilasi pe care ii ai, ptr inaltimea pe care o ai, si cu doua cezariene; multa sanatatate!!!
cecilicooooo mijloc de viespe, tu mananci???; sotul tine cont la silueta ta???; oricum arati minunat, sa-ti stapanesti sanatoasa silueta, si sa te bucuri din plin de papusicile tale, ca tare mult mai seamana intre ele
si noi am sarbatorit-o pe Arisa, pe 22 octombrie!!!; a implinit 6 ani!!!; am fata mare, la anul merge la scoala, am fost deja la controlul de dinaitea scriereii la scoala sii perfecta, sau cum au scris japonezii, super-perfecta, fara nici o observatie nici la dinti, nici la controlul urechilor, ochilor, si o mica testare intelectuala; la anul nu v-or fi decat 2 clase de boboci; c-am putin, dar asta este, copii s-au imputinat fff. mult aici in cartierul unde locuim; nu stiu cata carte o sa invete ea aici, ca este o scoala c-am ptr. gaste, nu-mi place deloc aici, dar sotul meu nici nu vrea sa auda s-o mutam in alta parte, nu concepe decat scoala asta, spunand ca eu sunt o nebuna si o inganfata ca vreau altceva decat ce este aici; asta este, sper s-o atraga ceva sa invete cat de cat ceva aici; va fi super greu, stiu, dar sper sa reusesc!
oare cand a crescut fata mea???; stau si ma uit la ea si uneori imi dau lacrimile!; sunt nebuna?; am imbatranit, imbatranesc pe zi ce trece, dar asta este, trebui sa accept realitatea!!!
Aime sanatate multa; trebui sa fii puternica ptr. Vladut; el are cel mai mult nevoie de tine!!!
Felis ptr. Mihai trebui musai sa ajungi pana la 100 de ani, nu pana unde a ajuns mama ta; cat ar fi de amara viata trebui sa fii langa Mihai; ce vorbesti acolo numai prostii; cauta totusi sa te odihnesti un picut mai muuuuult!!!
; yo una n-as suporta atatea ore, dar daca n-as avea ce face as face-o si pe asta!; mult succes in continoare!!!
fetelor va invidiez intr-un fel ca vorbiti de petreceri, si de cadouri ptr copii; la noi sotul este total contra acestor luxuri; cu chiu cu vai i-am putut face tort lui Arisa, ptr. ca efectiv nu m-a lasat deloc in pace; am vrut sa-l fac pe ziua ca oamenii, dar n-a fost chip, m-a scos din balamale rau cu nervii, efectiv ca sa nu-l pot face, pana am refulat rau de tot, ca un vulcan, si am fost nevoita sa-l pregatesc noaptea, precum fantomele, de m-am dus la culcare la ora 3am; a doua zi cand i-am cantat sarbatoritei, cand a vazut fericirea din ochii ei a ramas mut, fara nici un cuvant; nu credea ca o s-o fie atat de fericita Arisa, la vederea unui tort; cat despre cadou, acum ducem grele tratative ce cadou sa-i i-au lui Emily, si nu este deloc de acord cu nimik; daca la Arisa abia l-am convins, sa vede-ti acum dureri de cap ce-o sa fie la Emily; greu dar nu ma las, chit ca ne luam la paruiala; i-am pus in plan si cadourile de mos craciun, si a spus ca sunt deja paranoica!, dar nu scapa el asa cu una cu doua; cand ii spun de magazinul de jucarii, parca il duc la spanzuratoare

FELIS spune:
MONICA
sanatate, fericire, bucurii, viatza plina de realizari si vise implinite!... Sa te bucuri de familia ta...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

monica-elizabet spune:
Felis, Ionela-roxana, miria, Diana si daca am uiat pe cineva nu ma va multumesc si va
si pe voi si pe prichindei
monica
Prajituri si papa bun
Halloween

danette spune:
Monica, multumesc de info. O s-o trimit pe sora-mea pana la CORA. Ca si asa urmeaza Craciunul ... Mie nu mi-au mai sarit in ochi genul asta de patine cu 3 role... si clar ca e solutia ideala pentru copil de 3-4 ani.
Ionela, felicitari Arisei si LA MULTI ANI cu bucurii si multe realizari!
Bravo ei pentru asa fisa de evaluare la 6 anisori! Eu zic ca nu-i putin lucru sa te descurci cu tipul de scriere respectiv.
Da' zi-mi si mie de ce-i atat de impotriva sotul sa serbeze fetele?
E o chestie specifica japonezilor sau doar el e asa?
Sunt niste copii care e absolut firesc sa se bucure de-o prajitura-tort sau de-o jucarie. Ce e rau in asta?
Trebuie sa fie o sarbatoare faptul ca un copil s-a nascut pe lume si de buna seama ca si el a fost fericit de evenimentul nasterii fiicei lui, nu? deci... ce e rau sa-ti amintesti asta de-un eveniment fericit facand un tortuletz ?
Si apropos, ce se intampla de Craciun la japonezi?

Otiliav spune:
Monica, sa fi sanatoasa, voioasa si la punga grasa!
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

monica-elizabet spune:
Oti, multumesc
monica
Prajituri si papa bun
Halloween