Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Da da da Victo, n-au cum sa fie de-alea, ca alea trebuie sa fie cu totul altfel... Si nici scurgerea nu era chiar roz, nu ? Doar asa o iluzie optica

Pune mana si fa bagajul, si cronometreaza contractiile !

37s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Printre majorete si incurajari, va intreb si eu ceva, sper sa nu dati cu pietre!
La voi in spital ii infasa pe bebei? Voi o sa ii infasati?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu nu o voi infasa decat daca va fi foarte agitata si nu voi gasi un alt mod de a o calma. Unde nasc eu nu se infaseaza bebelusii (cred).

37s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Victo lasa glumele ca poate te dilati odata cu pagina si tu chiar nasti pe cand ea nu
Creem la Giulesti ii infasa dar eu nu cred ca o tin infasata acasa.

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 10 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Va intreb pentru ca la noi in spital ii infasa, si am auzit ca nici nu iti dau voie cu hainute de acasa decat cant pleci cu el acasa. Eu mi-am luat cateva scutecele, dar mai mult ca sa le folosesc drept "camp steril", cand il dezbrac pe bebe sa il schimb , etc.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

No ca is in ceata de tot, pai nu trebuie sa fie ritmice, sa se opreasca si sa inceapa iar???
Atunci pe mine de ce m-a durut continuu..? :((

------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by creem

Printre majorete si incurajari, va intreb si eu ceva, sper sa nu dati cu pietre!
La voi in spital ii infasa pe bebei? Voi o sa ii infasati?

37+

La Municipal nu ii mai infasa decat daca nu vi tu cu hainute.
Eu voi duce hainute si nu il voi infasa.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nu stiu cum se procedeaza la Bucur, insa eu nu vreau sa fie infasat. Voi merge cu hainutele mele si fac scandal mare daca nu-l imbraca cu ele. E copilul meu si eu decid cum va fi imbracat. na, ca m-am enervat . Ce rea sunt!!!. Ma gandesc cum ar fi daca pe noi ne-ar infasa cineva, sa nu mai putem sa ne miscam mainile sau picioarele.

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxxy80 la Bucur stai cu bb in camera ?
Am observat ca in spitalele unde stai cu ei in camera de la inceput sunt permise hainutele iar in spitalele in care bb sunt la salonul de bb nu sunt permise hainele si sunt infasati.
Probabil le este mai usor la asistente

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

In Cluj la Stanca, te lasa cu bebe in camera dar il infaseaza ele si asta din motive de sterilitate, ca sa nu aiba probleme.
Insa din cite am inteles pentru ei nu e chiar asa de rau, le da un sentiment de confort si e aproape de senzatia din burtica, unde oricum erau inghesuiti mai ales la sfirsit.
Chiar citeam in Dr. Spock ca una din metodele de calmare e sa ii infasezi intr-o paturica sau ceva, pentru ca scade nivelul de suprasolicitare.
Eu acasa nu o sa il infasez, dar o sa vad daca e necajit rau, poate e o varianta ...

------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput