Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (109)
Raspunsuri - Pagina 5
ralucis spune:
Salutare tuturor!
FELICITARI TUTUROR NOILOR MAMICI,SA AVETI NISTE COPILASI SANATOSI, CARE SA DOARMA NOAPTEA SI SA PAPE BINE!
Noi suntem bine, azi am intrat in saptamana 37, sper sa ma ajute Dumnezeu sa ajung pana pe 5 nov cand intru in 38, deci am 37 implinite, ca sa pot sa zic ca e bebele la termen si nu mai e considerat prematur in caz ca se intampla ceva.
La ctrl de la 35 de sapt avea fetita mea 2800 de gr, deci e bine, am facut analizele din col si pe cele de sange, mi-a luat 7 eprubete de mi s-a facut realmente rau dupa aia, am zis ca lesin acolo, asteptam acum rezultateele, mi-e mai frica de streptococul b, sa nu imi iasa acum, pe ultima suta de metri.
Azi am promis ca imi fac bagajul de spital, ma apuc sa calc, deja am spalat tot ce ara de spalat, mai am de cumparat ctaeva chestii de la farmacie si gata. Si tot de azi ma apuc de baut ceai de frunze de zmeur, sa vedem daca isi va face efectul.
Fetele care vor sa isi cumpere trusa de epidurala, am aflat ca la farmacia spitalului municipal ar fi mai ieftina, trebuie sa ajung si eu saptamana asta sa o cumpar. Poate nu va fi nevoie sa o fac, ca nici la Ilinca n-am mai apucat, dar e bine sa o am acolo.
Parca ma apuca frica acum pe ultima suta de metri, la prima nastere cred ca mergi mai degajat ca nu stii exact cfe si cum, dar acum snt un pic asa, tematoare, sper sa fie totusi ok pana la urma.
roxana, imi pare rau pt iepurasul tau, sigur cand va veni george o sa te ajute sa treci peste tristete!
Bafta multa celor care urmeaza sa nasca zilele astea, va tin pumnii tuturor si promit sa mai scriu!
Victo spune:
io-te ma, vedeti..BB de cand se plange de dureri de burta...he he..
da cum ziceam, un bun prilej sa termin bagajul..;)
ancule...pai ma lasa cateva minute..iar ma doare un minut..si tot asa..sunt destul de dese..dar n-au cum sa fie din alea...nooooooooo..
38+ piticul Stefanut
AMR 10 zile
pufulet74 spune:
Buna dimineata :)
Victo, si pe mine m-a durut burtica ieri si simbata, cam toata dupa-masa plus ca in mall cautam toate toaletele posibile.
Insa era o durere continua, spate plus burtica, ca si la ciclu.. asa e si la tine?
Da deocamdata is tot aci ...sper sa imi dau seama cind e de mers la spitaal .. :)))
Multa bafta Shery!!!
------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
ancadragoman spune:
Victo incearca sa le cronometrezi,trebuie sa te tina cam 30 de secunde si distanta intre ele sa fie de 5-7 minute.
anca 38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 10 DE ZILE!!!!!!!!!
creem spune:
Neata, fetele!
Felicitari, Gabitz! refacere rapida, draga mami!
Sheri...tinem pumnii stransi sa fie totul bine si usor!
Roxana....trebuie sa vii cu vesti bune de la dr. Ai grija de tine si incearca sa nu te intristezi prea tare pentru iepurica ta, gandeste-te la bb ca sa iti treaca mai repede!
37+
Anne_Ma spune:
Astazi fac poze la burtik si la hainute pt. bebelina si le pun pe adresa comuna.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
33+ Ioana
Victo spune:
da pufu, cam asa si la mine...pai daca pe tine te tine de 2 zile..inseamna ca se apropie ceva, nu?
roxxy, unde as avea eu norocul prietenei tale..:):)
ma...ce-ati facut de s-a latit pagina asta...
s-a dilatat..HA HA HA HA HA!!!!
38+ piticul Stefanut
AMR 10 zile