Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Mihaelaaa spune:
Sa ma bag si eu in vorba in legatura cu fugitul dupa copil cu mancarica dupa el....
Nici eu NU sunt de-acord,si vreau ca David sa manance NUMAI la masa,sa scrie numai la birou...etc,etc....DAR....daca copchilu nu vrea si nu vrea sa manance io una as faceo si pe asta.
Stiu de la copilul lui sor-mea ca nici el nu vroia sa manance ,asa ca trebuia sa fim cu farfuria tot dupa el,sa manance si el cat de cat.
Si in ziua de azi (are 7 ani),tot asa merge treaba,ca altfel nu mananca,mai nimik.Sunt copii si copii....toti diferiti..
Acu nu stiu ce sa zic...poate ca depinde si de cum ii inveti...sau poate nu....
In legatura cu intrebarea lui Roxanici,ce facem daca copilu nu papa la o masa....
La David nu se prea intampla asta,ca incerc sa nu-i dau papa mai repede de 3 ore,si asa cand il pun la masa mananca de foame.
Is patita,ca acu cateva luni ii dadeam da pape de cate ori maraia,si eram toata ziulica cu tzatzica dupa el....
Dar cand totusi se intampla si nu mananca prea mult si vad ca CHIAR nu mai vrea...nu-i mai dau...si sta macar 3 ore pana la masa urmatoare.
Dar sa nu credeti ca las copilu sa urle de foame....Io am vazut ca atunci cand ii este intr-adevar foame nici nu ma pot juca cu el ca plange una-intruna.
Na ca s-a trezit si acu ma urla...
Poate mai revin...acu tre sa ma si pregatesc ca mergem la o inmormantare
Mihaela, de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laura_oana spune:
am revenit, am pus varza la butoi asa ca am vreme de taclale
am hranit una bucata copil
meiiii 9 kile ???? pai fi-miu la 7 luni si 1 zi avea 7.900 si mananca si urechile mele intr-o zi!!!!io tot zic ca ce fac nu e bine ca e prea slab in comparatie cat papa ...dar ce sa fac????asta eel, alearga toata ziua in premergator, in patut se invarte in toate partile, nu sta locului o clipa ...ipo zoic ca din cauza asta nu pune atat de mult pe el....poate sunt io batuta cu leuca in cap , sincer nu mia stiu ce sa ma fac.
acuma pe partea cealalta ..inainte de operatie a pierdut 450 gr in 2 zile si timp de o saptaman nu a pus mai mult de 80 gr pe el ( dupa operatie) era tot la perfuzii...ma gandesc ca gramelele acelea el nu le-a mai recuperat SIGUUUR!!! poate ar fi fost si el mai "grasun" sa zic asa! ACUMA ziceti si voi ...poate stiti mai multe ca mine sau ma luminati si pe mine..
edy a ros o revista si pt ca il certam a fugit si s-a ascuns sa poata sa roada mai bine , pana am ajuns la el un colt era deja ROS!!
edy a primit de la socrela o papusa( care si ea la randul ei a primit-o) si primul lucru care l-a facut edy a fost urmatorul: A DEZBRACAT papusa si ii sugea picioarele gagicar d emic, ce mai!
ma pun sa citesc ca am citit mai pe diagonala ... printre 2 verze ca sa zic asa..
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
karra80 spune:
sherbi draga mea bine ai revenit....ne bucuram mult ca e bine David si sa ajute Dumnezeu sa nu mai aveti probleme sa treaca totul de la sine....
Va si eu si Winnie a mea....
Carmina de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
sherbi spune:
intrebare: voi ati mai fost la ginecolog in ultimul timp, asa de control? ca eu vreau sa ma duc. am vb cu o prietena care a nascut prin cezariana si la controlul de 3 luni era ok si la cel de 6 avea rana pe col care a trebuit cauterizata. eu m-as duce sa vad cum sta treaba ca cine stie...
si eu astept cu nerabdare sarbatorile de craciun pe care le iubesc de altfel. in fiecare an impodobesc bradul si casa. anul acesta voi avea un motiv in plus sa arate totul perfect, chiar daca nu va pricepe mare lucru david.
in schimb dupa craciun, noi plecam de fiecare data in tari unde este foarte cald. iubesc sa stiu ca acasa e frigul dupa lume iar eu fac plaja in timp ce altii se bat cu zapada.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
Amma23 spune:
Sherbi,David bine ati revenit.Pupam Davidutul sanatos.
Acum avem noi o preoblema, de vreo doua zile lucas plange de nu-l pot opri.Cam 10 minute.Sambata seara, era in patut la el se juca, era intuneric in camera, am pus numai o ucarie din aia care canta si face mamotani luminosi pe tavan.Usa deshcisa lumina din sufragerie. Intru la el , spunand nu stiu ce, ma urmeaza tat'su , copilul se oreste din joaca lui si incepe sa planga. Il iau in bratze, se uita la tata-su, se uita prin camera si plangea de ti se rupea sufletul.Se uita ca si cum a vazut ceva, de m-am ingrozit.
Duminica seara, am avut la masa un coleg de-al lui Bogdan, culc copilul peste o jumate de ora se trezeste plangand.La fel 5 -10 minute dupa care tzitzi si se linisteste.Da in alea 10 minute n-am ce sa-i fac, plange de rupe pamantul.
Doamne mi-a groaza sa nu aiba ceva la cap.A cazut din pat, da pe 15 octobrie, si a cazut pe moale, pe burta....nici nu stiu la ce sa ma gandesc.Mai da cu capul in marginea la pat, da' nciiodata asa de tare incat sa planga.Se joaca mai departe, deci nu cred ca fie vreo problema.
Astept seara sa vedem , tot asa face.Adevarul de de vreo saptamana se culca seara ot pe la 10 jumate 11. Doarme de la 10 la 12, de la 15-17, sau 15:30 la 17 si de la 19 -19:45 si seara 10 jumate 11.
Mi se pare ca doamre mai mult decat pna acum.
Ce sa fac?In rest e vesel, se joaca, evolueaza...ce-o fi?
Ama si Lucas 12 Martie 2007
arissa spune:
Salutare!
In sfarsit, doarme si puiul meu asa ca am recuperat cu cititul. Sunt mai linistita ca dintii de sus au strapuns gingia; in curand vom avea 4 dintisori. Si cred ca s-a terminat cu trezirile in urlete noaptea si agitatia de peste zi. Noaptea trecuta s-a trezit doar o data, de la niste bubuituri de artificii, a urlat vreo ora, dar dupa asta a dormit pana la 8.30 dimineata.
mihaela_ce, cam rar pe la noi.
Kitty, imi ramasese in minte mesajul tau scurt, dar pe un ton suparat, acum am vazut prin ce ai trecut. si sa depasesti mai usor perioada.
De felul in care mananca Maya sunt relativ multumita. Legumele merg intotdeauna, dar sa fie terciul acela din morcov, patrunjel, dovlecel. Ieri i-am dat piure de cartofi cu branzica si a luat 4-5 lingurite si gata. Asa ca i-am dat lapte si cu asta basta. Poate inca nu e timpul sa-i separ legumele. Sau poate nu-i plac cartofii, nu stiu inca, mai testam. La fructe face maaari figuri, nu ii plac, azi m-am minunat ca a acceptat 100 ml de mar cu branzica. Cereale papa, nu cu mare placere si putin, dar asta e. La 7 luni si 11 zile are 8 kg in cap. Cred ca e bine.
La sanie nu m-am gandit deloc. Sa vedem cum va fi iarna.
Am vazut poze cu bebelusi superbi. Sunt tot mai conturati si mai luminosi la fata, mi-s dragi de mor. Apropo de poze, ma uitam la poza asta a RaiseiFudulu cu Maya in brate si deodata s-a luminat galusca mea la fata, a tras un zambet si a chiuit...i-a placut de Raisa, cred.
S-a trezit, am plecat.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
karla32 spune:
Va pup!
Citesc, citesc, citesc! Vorbaretelor...
Mi-e dor sa stau acasa! DAr sa am si bona!poate as reusi sa tin pasul! ca asa, zau ca nu-s in stare...dau totul de-a valma!
Na, ca m-am blocat! Aveam o gramada sa scriu si nu mai tin minte nimic!
Incep sa ma plang! Nu e un capat de tara si s-ar putea sa exagerez si eu ca ma cunosc, dar m-a cam calcat pe bombeu doamna bona!
De vreo doua saptamani ma tot piseaza cu premergatorul! i-am spus, mai in gluma mai in serios ca inca nu ii cumpar, ca nu prea stiu daca e bine, ca nu sunt hotarata. Vineri, o ia de la capat si m-a prins intr-o pasa cam proasta. hai ma Raluca, i-ai premergator! Zic pe un ton ingrozitor care m-a zgariat pe mine la urechi: NU II IAU!Sa invete sa mearga fara!Si-a inghitit limba!
Sambata si duminica l-am monitorizat pe Luca sa-i observ necesitatile. De ce? Ptr ca am constatat ca in timp ce sunt la serviciu si sun acasa ........ bona imi spune nonshalant - doarme! adica dupa ce doarme noaptea 11,12 ore mai doarme si pana la ora 14 de trei ori!Si de fiecare data imi spunea: nu a dormit decat 20 minute! sau 10! Pai normal, daca nu ii este somn! Mama, si ce nervi am! Imi dau seama cate urlete ii trage cand il adoarme fortat! Cu mine a dormit fix de doua ori toata ziua! Dimineata i-am spus bonei raspicat: copilul sa doarma la ora 10 si atat!Sper ca a inteles.
Apoi stau si ma gandesc ptr ce pisicu ma-sii dau atatia bani!????? Ca el sa doarma 2 ore in timp ce ea sta la tv? ca nimic altceva nu are de facut! Am un copil destul de cuminte mai ales dimineata, se joaca, nu cere in brate.
Si mai am cateva amendamente, dar nu le mai zic ca e deja prea mult...In orice caz, imi dau seama ca am cam lasat garda jos si probabil se va simti ofensata de acum inainte...
Luca manaca cam asa (in scaun la bucatarie):
-noaptea (ora 1, 2 sau 3)- 240 ml lapte
-9,30 - 130 mg biscuite cu mar
-13,30 - 150 mg piure legume (morcov, dovlecel, pastarnac, cartof, ardei,ceapa) cu ou sau carnita (pun si cateva picaturi de lamaie)+ 60-100 ml supa
-16,30 - 3-4 linguri cereale
-18,30 - 210 ml lapte
- 22,00 - 240 ml lapte
Sanie????????Nu stiu ce sa ma fac cu copilul asta al meu ca nu vrea afara! Urla. nici in carut si nici in brate! Mi-e ca dau banii degeaba...Mai aveti vreuna copil plangacios afara?
Nici Luca nu a primit din start legumele. acum parca e mai mancacios, dar numai daca ii pun putina lamaie, altfel sunt bleah! Cred ca seamana cu mine ca eu sunt cu acriturile!
Sherbi, Mady bine ati revenit si sanatate!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
sherbi spune:
amma ,pupici si de la noi pt. luca.
vezi sa nu il iei prin surprindere, ca lui david i s-a intamplat sa planga in hohote ca am intrat in camera val vartej si s-a speriat. si acum cred ca incep sa constientizeze mai mult ce este in jurul lor. spre ex. eu am pe un dulap un arici pusculita din ceramica. de cate ori il apropii pe david de el se sperie si incepe sa planga.
poate ceva din camera, din jucarii sau mai stiu eu ce il sperie pe luca, sau poate chiar luminitele de la jucaria cu pricina.
nu stiu ce sa zic...
karra, pupici multi lu winnie mica.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Iar ati scris mult..
SHERBI, ma bucur pt tine si pt pitic, desi eu nu sunt la curent si nu stiu despre ce e vb.De ce atatea investigatii?Despre ce manifestari vb?
TZUNA, nu mai fi trista.Si da- o in colo de treaba ca nu tot copiii sunt la fel.A ta tine la silueta, ce sa zic asa e ea.Dar dc e sanatoasa, atunci toate bune.Gandeste-te poate nici voi n-ati fost papaciosi cd erati mici, si oricum tu esti slabuta, n-are cu cine semana fata bufleica...Si sa stii ca arata bine.
Noi ne incadram la papaciosi, desi cd nu vrea, ca are si ea zile proaste, nici nu incerc sa insist....Eu ma bucur ca papa ff bine legumele si carnita, ca astea ii dau multe vitamine si n-o "pufaiesc"...
Si EU ASTEPT CRACIUNUL CU NERABNDARE....desi noi stam putin pe-acasa in preajma sarbatorilor.Mergem la ai mei la slatina, la munte...Anul asta vom face si noi bradut adevarat, ca pana acum aveam unul mic, artificial, cu luminite, si crengute ce miroseau.anul asta vrem altceva, ca avem si motiv.Si noi plecam la munte , la Fundata, din 23 pana pe 26.Ca de rev nu ne permitem si chiar n-are sens.
Saniuta cumparam, si chiar dc nu e zapada pe la noi, plecam la munte, dupa sarbatori cu alexia, atunci..
Am vazut acum o stire despre TEODORA, a Lianei Stanciu.Incepe chimioterapia, si Raduleasca spunea ca numai intr-o zi se stransesera 122 mii euro.Se gandeau chiar sa faca si o fundatie cu banii ramasi..Doamne, doamne, de unde fetelor cancer la 2 ani??Oare s-a nascut cu pbl astea si n-au avut manifestare pana acum ?Doamne nu vreau decat sanatate pt noi toti, nimic nu-ti mai trebuie la astfel de vesti...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ioanaradu spune:
sherbi ma bucur sa aud ca david e bine.
amma nu-ti mai face griji chiar asa, ca n-are copilu' nimic. urla si matei tot in reprize, tot "din nimic" zicem noi, dar cine stie ce i se pare lui ... si eu pot sa spun ca ma numar printre mamicile ai caror copii n-au cazut de niciunde si nu s-au lovit nicicum, deci nu ma gandesc sa aiba vreo trauma. totusi ... uneori, plange de nu-l putem impaca si se uita prin casa si apoi zici ca n-a avut nimic. somn ... uneori baga si matei de parca n-a dormit de cand lumea. ii ia mama febra, il cauta de dinti, il intoarce pe toate partile, n-are nimic, decat ca doarme mai mult. dar si cand are zile cand nu pune geana pe geana ... sa te tii. asa ca mami stresata.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!