Marirea sanilor cu Lemn Dulce
A incercat cineva tinctura de lemn dulce pentru a-si marii sanii?
Le-am achizitionat recent si as vrea sa stiu daca ar avea efecte pozitive, evident. Imi consum au nu timpul cu ele luandu-le?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Raspunsuri
gudinde spune:
Lemnul dulce este estrogenic.
Daca tu nu ai un deficit estrogenic, iti poti da peste cap echilibrul estrogen - progesteron.
Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc dar singura metoda de augmentare a sanilor este chirurgicala: implantul continand gel de hydrogel, de silicon sau ser fiziologic.
Carrye spune:
Si mie mi-e teama ca va trebui sa iti dau acelasi raspuns...nu exista alta metoda reala de marire a sanilor decat operatia de implant mamar. Eu inainte sa ajung la operatie am cautat ani la rand increzatoare in tot felul de variante cu tinctura de marar si alte aberatii...
Nu iti deregla organismul inutil.
herra spune:
da. mare grija cu excesul de estrogen, eu de ex am mastoza fibrochistica, mi s-a spus ca si din cauza asta...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
gabi_j spune:
Eu am avut/am probleme cu ciclul, si mi-a fost recomandata o cura de 3 saptamani (nu mai mult!!) cu extract de lemn dulce, si sa stii ca mi-au crescut sanii. De fapt nu au crescut, ci parca nu mai erau lasati. Oricum si fara asta am sani OK, dar parca aratau si mai bine dupa...
gudinde spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
Eu am avut/am probleme cu ciclul, si mi-a fost recomandata o cura de 3 saptamani (nu mai mult!!) cu extract de lemn dulce, si sa stii ca mi-au crescut sanii. De fapt nu au crescut, ci parca nu mai erau lasati. Oricum si fara asta am sani OK, dar parca aratau si mai bine dupa...
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
bloguletul meu
Dar tu ai luat pentru ca ai avut probleme cu ciclul.
Un aport de estrogen prea mare/ dezechilibru estrogen - progesteron poate duce la cresterea prolactinei si o multime de alte probleme serioase.
Si chiar tu ai spus "De fapt nu au crescut, ci parca nu mai erau lasati."
Pai fata asta vrea sa ia lemn dulce ca sa-i creasca si eventual sa aiba si un efect de durata.
addiana spune:
poate pe parcursul "tratamentului" vei obtine ceva rezultate, dar dupa ce nu vei mai folosi tinctura sanii vor reveni la normal.... te inteleg ca si eu am fost obsedata de sanii mei, dar m-am lasat la mana mea dupa cateva nopti de documentare pe net!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
Nati spune:
Annie80, mare grija cu tinctura asta, este foarte puternic estrogenica, daca ai chisturi la ovare,chisturi,noduli la sani nu lua tinctura asta.Daca totusi vrei neaparat, ia in acelasi timp si Mastodynon.
Eu am luat tinctura asta in august anul asta pana in septembrie, pentru a ramane insarcina, nu neaparat ramai dupa tinctura asta,dar daca ai deficit de estrogeni e foarte buna, dar am luat decat 11 zile pe luna.Dar am luat 3 lingurite si de branca ursului,care este progesteron, iti trebui o balanta, nu poti lua numa estrogen, adica lemnul dulce, mare grija.
Sani nu sau marit, dar erau mai fermi,putin mai tari sa zic asa, probabil trebui sa faci o cura de 21 de zile,faci pauza si iar iei urmatoarea luna 21 de zile, sa vezi efectele dorite, adica posibila crestere a sanilor.
Dar fi sigura 100% ca nu ai chisturi, ca ai sa dai in altele mai urate.
Sanatate!
Poze
Animalutele mele
Annie80 spune:
nu am alte probleme medicale, chisturi sau alte cele
pe net am citit ca , cura este 15-21 zile incepand cu ultima zi a CM, ma gadeam sa iau 15 zile cate 21 picaturi de 3 ori pe zi.
deci as putea face frectie la picior de lemn 
si sunt asa de departe pana ajung la cutit , ca stiu ca e singura solutie de durata sa ii maresc nitzel. mereu am incercat taote tampeniile , ori pt a economsii niste bani,sau pt ca nu vreau sa fac implant aici, dar cred ca cati bani am dat pe tampeniile aste imi faceam implant pana acuma (si era o chestie sigura ca economisesc bani
).
eu banui ca as avea deficit de estrogen, datotita parului care creste prea repede pe picioare (asta e din cauza progesteronului? ) , o sa iau cateva zile,
NAti, ai spun noduli la sani, am unul dar nu stiu de ce natura, doar ca nu e maglin.
dar Yasmin, am citit pe un forum ca mareste sanii cu pana la 2 cupe, pe un alt forum, fele de acolo numai sau plans de efectele lui secundare, depresii,scaderea apetituli sexual, etc
va multumesc pt raspunsuri, mult de tot.... vand tinctura de lemn dulce, vrea cineva? LOL
------------------------
Nati spune:
Annie80, eu am luat si Mastodynon, ca ma dureau sanii inainte de ciclu, ceva de speriat, plus ca imi curgea ceva din sanul stang.
Nu imi facusem nici o mamografie, doar un test de rutina cand am fost in tara, m-a palpat doctorita, a zis ca ea nu simte nimic la sani, si asta a fost.
Dar cand m-am decis sa iau tinctura asta de lemn dulce, am luat si progesteron, plus Mastodynonul asta, care cica e bun daca ai probleme la sani.
Cel mai bine pune niste bani deoparte, si fa operatie de marirea sanilor, asa nu stai cu teama ca dereglezi organismul cu tincturi,pastile si alte produse naturiste.
Nici eu nu am sanii mari, dar acum ca sunt insarcinata, glumeam cu sotul, sa facem niste poze la sani, ca arata super, mariti,umflati, acum chiar am motiv sa-mi pun sutien
.
Succes in realizarea dorintei tale!
Poze
Animalutele mele
Annie80 spune:
bani nu sunt o problema pt implant, mereu am spus ca o sa fac una trebuie sa fac sa una sa arat si eu ca o femeie. numai ca e posibil poate in urmatori 2 ani.
mereu privesc in jurul meu si vad sani bine definiti, mai mari sau mici, pe cand eu tre sa port sutiene cu "kile de bureti" ca sa aibe o forma si niste volum. Sincer spun am oroare sa ma uit in oglinda in special la piept, la baie ma spal repede sa nu-mi aduc aminte de ei...*offf*
no sa iau tinctura, Nu vreau sa ajung pe aici prin spitale. Am crezut ca poate pot face ceva, dar o las balta
------------------------