Da, Puppe, totul depinde de doctor. De varsta mai putin, cunosc multe femei de peste 45 de ani care arata bestial. :)
Probabil ca tipei aleia nu i-a primit organismul implantul. La fel de bine mi se putea intampla si mie. Dar am si avut un medic extraordinar.
A stiut sa imi puna un implant care sa nu ma faca sa arat ca si acum tocmai mi-ar fi explodat sanii.
Referitor la pipaiala...la inceput erau umflati tare, destul de tari. Primele zile mi-era frica sa pun mana pe ei, dupa vreo 2 saptamani deja eram mai bine si dupa 3 luni au luat o forma foarte frumoasa. Iubitul meu m-a cunoscut imediat dupa operatie cand involuntar, imi faceam masaj :P (in birou)
Lui nu i se pare mare lucru, nici nu a stiut ca am implant daca nu ii spunea un coleg. De simtit se simt, foarte bine. Nu e asa rau cum pare.
Multumesc frumos de lamuriri, Carrye. Poate imi vin iar ideile de marit sanii...o sa fie disperat barbatu-miu...
Cu multa placere, daca mai vrei lamuriri despre subiect, iti mai povestesc dar nu aici, ca se vorbeste despre altceva.
Sa stii ca nu mai sunt asa scumpe cum erau odata operatiile astea. Eu nu am platit foarte mult si am avut parte de ingrijiri foarte bune.