Marirea sanilor cu Lemn Dulce

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

pt aspectul exterior am destule sutiene cu bureti care arata bine, eu vreau sa arate bine cand sunt dezbracata (al meu uraste lenjeria)

Guguluff am o sarcina si o alaptare de 13 luni, si aratau atat de bine dupa asta, dar am luat (pastile sa opresc lactatia)pt ca trebuia sa mai urmez un tatament si am rams cu smochine ofilite,
dr de aici mia spus ca am mai putin tesut mamar, decat piele arata binisor in periaoda Cm cand se mai maresc un pic, dar apoi si tot asa.

nu vreau extra extra large, dar acolo sa fie draguti.

proteze de gel siliconat

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Locuiesti in Emirate?
Sotul tau este arab? Chiar sunt curioasa cum privesc ei problemele astea cu implanturile, am avut un prieten din Abu Dhabi si imi povestea mereu ca acolo exista intr-adevar civilizatie.
Ai spus mai sus ca o sa poti face operatia, dar nu acum. Eu nu cred ca cineva o sa reuseasca sa te faca sa te simti mai bine orice ti s-ar spune. Tu esti nemultumita si asta este.
Nu te mai gandi atat, incearca sa iti canalizezi atentia spre alte lucruri. Bucura-te ca ai un copil. Eu inca nu il am, si imi imaginez ca nu este bucurie mai mare pe lumea asta decat aceea de a fi mama.
Nu ma mai intrista, te rog. Am fost si eu in situatia ta, cand plangeam vara in fiecare zi.
Cand imi venea sa dorm cu sutienul pe mine cand eram cu cineva nou, de rusine...puneam sutien si sa ies pana la usa sa primesc corespondenta...

Mergi la inceput

locuiesc in emirate, si sotul este roman

aici este lume civilizata si mai putin civilizata si necivilizata
exista clinici pt impplant, dar nam incredere, ca femeile arabe daca isi fac nu le etaleaza sau vorbesc despre asta. asta ma face sa nu am incredere intr un medic care poate are 3-4 operaii la activ, fate de un profesionist canadian care are sute...

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Carrye, eu te vad PRO SILICOANE dar totusi, stai calma. Ai scris la subiectul asta muuulte postari, am inteles ce parere ai tu, dar mai lasa si pe altul sa-si spuna parerea. Daca tu ai tolerat siliconul si nu l-ai respins in 6 luni, nu inseamna ca te ingroapa cu el. Scuze de morbiditate, dar nu ma jigni aiurea. M-am interesat destul de interventia asta si nu are rost sa fi atat de acida. Subiectul se numeste "Marirea sanilor cu Lemn Dulce" deci nu vad de ce postezi atata reclama la silicoane.
Annie, n-am stiut ca ai bb la activ. Ce sa spun, aveam cupa C, cand am alaptat, acum... E alegerea ta, in fond. Totusi poti sa incerci ce ar mai fi de incercat, banuiesc ca se gasesc mai multe creme, geluri, etc acolo. Sau macar poti sa le comanzi pe net. Si poate mai vrei un bb, mai bine pui implantul dupa ce te hotarasti sa nu mai ai copii. Oricum, iti doresc bafta.
Carry, asa neinformata cum sunt, am destula minte sa ma retrag din subiect, in mod elegant. Silicoane placute, in continuare.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

banii nu sunt o problema pt implant, mereu am spus ca o sa fac una trebuie sa fac sa una sa arat si eu ca o femeie. numai ca e posibil poate in urmatori 2 ani.

Sunt calma, nu iti fa griji pentru mine. Nu stiu daca esti tu in masura sa stabilesti despre ce putem vorbi legat de tema asta si nu a fost deranjata Annie care, pana la urma a deschis subiectul.
Daca ai fi citit toate postarile noastre poate ai fi fost si mai informata. :)
Am fost in situatia ei si ii spuneam ca din pacate, nu exista alternativa inca...chiar nu iti inteleg reactia! Crezi ca sunt fan operatii si n-aveam ce face intr-o zi? Sau ca eu nu am avut temeri, riscuri? Ca nu stiu ce ma asteapta? Ai fost mai mult decat morbida...
Asa i-as fi scris si eu sa caute creme sa ma bag in seama, dar am sa te las pe tine sa fac asta.
Annie, ai dreptate, de asta te-am si intrebat. Ma gandeam eu ca nu e cine stie ce de capul lor la capitolul asta. :)
Am citit azi dimineata undeva cum ca japonezii au inventat guma care mareste sanii. Mai stii, poate pana strangi tu banutii pentru operatie n-o sa mai ai nevoie de ea. :)

Mergi la inceput

Guguluff nu pleca inca, tu ai incercat tinctura asta, si diferenta e la fermitate, au ramas la fel de ferme dupa ce ai intrerupt tratamentul ?

ca sa fiu sincera, aici am uuzit sa nu le iau daca am noduli pe overe, sau la sani, am unul sau aveam unul la san..dar am un prospec in fata si nu mentioneaza de efectul marire de sani, ci pt: tuse de diferse etiologii, bronsita cronica si astm, gastrite, gastroduodenite, tratam preventivsi curativ al ulcerului gastroduodenal, cresterea rezistentei nespecifice a organismului =???

Administrare 20-30 pic de 3 ori pe diluat intr-un pahar de apa.nu se administraza mai mult de 6 saptamani. doze mari si timp indelungat la recomandarea medicului

contraindicatie, sarcina alaptare, tratam cu diuretice, boli hepatice si colestaza. prudenta in HTA,, boli de inima si diabet.

exista alta tinctura dedicata in special cresterii sanilor.

fetelor am incercat destule creme pt asta si inghitit pastile, nau mers, sutiene cu silicon, nu incape vorba, le posrt numai cand ies pe afara si atunci daca am vreo bluza mai mulat, in rest nu ca nu am ce sa ascund. chiar si asa imi gasesc f greu sutiene, aici, mai mult poscarii. inainte de sarcina alaptare aveam cupa c, acum si b uneori mie mare(depinde de croiala).
tinctura asta a fost si este ultimul remediu care-l las lua daca as afea efecte pozitive.

va pupi.

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Annie, activeaza-ti PM-ul sa vorbim acolo.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

ciudat este ca...este activat

*Phew* complicat dar am rezolvat
------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Mama, ce ma agitam acum 2 ani sa-mi fac si eu operatie de augmentare de sani!! Ajunsesem sa am o obsesie, il innebuneam pe barbatu-miu, vroiam sa iau eu un credit sa ma duc la operatie...asta dupa ce am incercat toate chestiile naturiste sau babesti, de la uns cu o gramada de porcarii pana la baut tinctura de marar (bleax...). Nu a tinut figura, sanii au ramas tot mici spre inexistenti...M-a cam speriat o colega de-a noastra care si-a facut operatia si a zis ca a durut-o, iar dupa aproape un an si-a scos de tot implanturile (nu stiu de ce, deja plecase din firma noastra, dar am intalnit-o pe strada si nu mai avea sanii pusi). Am devenit mai reticenta si dupa ce am vazut ca arata ciudat cand statea la plaja: ea intinsa, sanii drepti pe piept, ca doua musuroaie de plastilina. N-am indraznit niciodata sa pun mana pe sanii ei sa vad cum se simt la pipait, dar zau ca eram curioasa!!!
Carrie, te rog sa nu ma intelegi gresit, nu am nimic impotriva implanturilor de sani, cred ca reusita finala depinde mult si de cat de bun e doctorul, si de varsta pacientei (la cei aproape 36 de ani ai mei, nu stiu cat de bine as mai arata). Daca nu sunt nesimtita, te rog spune-mi si mie cum e senzatia tactila cand atingi sanul: e dur sau moale?
Acum m-am obisnuit cu ideea ca sunt "atzatzata" si dau o gramada de bani pe sutiene cu silicon. Astept sa primesc cadou anul viitor un sutien Wonderbra de la Victoria's secret si zau ca sper sa merite asteptarea...

Mergi la inceput

din cate am citit implanturile facute din cohezive gel, fac sanul sa arate natural ca forma si pare moale la pipait desi nam pipait niciodata tzatzele altei femei. protezele ale de silicon cu solutie salina, sau ser fiziologic, nu prea se mai fac (poate chiar deloc) acele fac sanii sa arate ca 2 portocale din plastic

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput