Marirea sanilor cu Lemn Dulce

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Foarte bine, ma bucur ca ai luat decizia asta.
Daca spui ca o sa ai posibilitatea unei operatii de implant, merita sa astepti, eu am una.
In schimb, nu imi place ca ai atitudinea asta fata de corpul tau. Cum te vezi tu asa te vad si cei din jurul tau. Incearca sa nu mai privesti lucrurile pe fondul asta negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by Carrye

In schimb, nu imi place ca ai atitudinea asta fata de corpul tau. Cum te vezi tu asa te vad si cei din jurul tau. Incearca sa nu mai privesti lucrurile pe fondul asta negru.

nici mie, de aceea si "ignor" anumite lucruri, si no sa devin ca unii dintre accea care recurg la extreme, pt ca nu le place ceva la corpul lor. dar din pacate cand ma uit in oglinda (sau nu) vad adevarul gol golut ;)

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am auzit ca sunt sani de cumparat...
acuma serios, daca vrei sa ai sani doar de okii lumii si nu neaparat in intimitate, cumpara-ti niste sani. sunt din silicon, cica imita foarte bine pe cei adevarati. mai rau e cand esti acasa, ca tre sa ii dai jos...
si eu ii am mici, dar nu ma deranjeaza asa tare. mai bine mici decat prea mari, sa ai o grija in plus...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Din pacate nimeni nu o sa reuseasca sa te convinga ca esti frumoasa asa cum esti, ca sa zici merci ca esti sanatoasa, bla bla
Pe mine nu m-a convins nimeni ani de zile. Nimeni nu mi-a zis nimic rau despre sanii mei si totusi am apelat la operatie pentru ca nu reuseam sa ma impac cu ideea ca trebuie sa raman asa...
Totul tine de tine. Eu te inteleg perfect, pot doar sa iti spun ca timpul trece mai repede decat credem. :)

Mergi la inceput

si sotul meu ii iubeste asa cum sunt (asta zice el), dar am si observat si cum ii lucesc ochii pe la altii straini . Nu fac asta pt pt el in mod deosebit ci pt mine, numai pt mine.

timpul, am asteptat destul pana acuma, inca va trbui sa astept, voi astepta...*uff* daca alta solutie nu e.

am gustat tinctura, de curiozitate sa vad ce gust are daca tot am cumparat-o, nici daca as vrea sa tin tratamentu-l nas fi reusit,,,

------------------------
Alergic at stupidity and stupids,specially those who think are smarts but have forgotten the "ass".

Mergi la inceput

hahahaha, foarte tare asta!
Toti barbatii se uita, orice ar avea langa ei...asa sunt ei :p
Si eu tin minte acum cativa ani am incercat tinctura de marar...bleah...
Nu mai da vina pe tine pentru orice porcarie.
Pup

Mergi la inceput

Si ai avut rezultate cu tinctura de marar? citisem pe net ca ar avea efecte, dar ca lemnul dulce e mai puternic...sau tot ca unele ete siau masat sani cu tinctura de marar sau ulei, si puneau ca ar fi avut ceva efecte...

sunt curioasa..

totusi cred ca daca nu e de la mama natura (sau mama naturala ;)), numai cutitul schimba

------------------------
Alergic at stupidity and stupids,specially those who think are smarts but have forgotten the "ass".

Mergi la inceput

Nu, nici un rezultat. Si daca eu am fost de-a dreptul dezgustata de gust, sora mea chiar a insistat pe tema asta si a folosit in paralel si tinctura si uleiul ala. Ca sa nu iti mai zic ca iti deregleaza si menstruatia. Ma cam speriasem de ce citisem pe prospect. Efecte nu am vazut nici la ea si cu atat mai putin la mine...sorry!
Intr-un final, asa cum ai zis si tu, bisturiul si-a facut treaba si am rezolvat problema.
Este o chestiune tare dificila, mai ales cand din orice motiv de pe lumea asta nu poti face operatia aia...Eu sunt si o tipa care tine foarte tare la imagine si la parerea celor din jur si eram de-a dreptul stressata de sanii mei. Nu mai zic ca si acum le gasesc defecte, cred ca trebuia sa ii fac mai mari :P
Niciodata nu suntem multumite cu ce avem din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Hai mai, fetele... O operatie de marire de sani e mai putin nociva decat o tinctura de plante. Hai sa nu mai facem reclama la practica asta. In primul rand ca o operatie de augmentare nu o faci pe viata, trebuie intretinuta, la cativa ani ti se va umbla mai mult ca sigur din nou, la implanturi. Fie se sparge punga cu ser fiziologic, fie fluctuezi in greutate si ti se lasa piele, fie nu tolerezi siliconul...
Annie, totul e din psihicul tau. Cum ti-a mai spus cineva pe aici, cumpara sutien cu cupe de silicon, sau doar cupele siliconice si in public te vei simti bine. Acasa, pune niste mirodenii(lenjerie sexi, costume diferite, jucarii xxx, etc.) in viata voastra sexuala si ai sa vezi cum se schimba tot. Barbatii se uita oricum dar daca primesc fructe oprite in curte lor nu merg sa culeaga merele vecinei, sau mai bine zis, pepenii. Si tu, simte-te bine ca esti femeie. Cand o sa ai un copil, alapteaza-l cat mai mult si vei intelege care e rostul lor, indiferent de marime.
Si eu am avut si mai am perioade, am incercat marar si lemn dulce, Jasmin si Diane. Diferenta, e la fermitate nu la volum. Poti sa incerci o perioada scurta dar fi atenta la semnele date de organismul tau. Daca te dor ovarele sau simti chisturi la sani, opreste tratamentul.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Draga mea, scuza-ma ca iti spun, dar esti prost informata. Implanturile cu ser nu se mai practica de ceva vreme. Siliconul daca il tolerezi sau nu, organisumul il respinge imediat dupa operatie, nu dupa "cativa ani"...Eu am operatia de 6 luni, am 45 kg de cand ma stiu, mama are 48 de kg dupa 2 copii. Nu cred ca o sa imi mai "umble" cineva la implanturi decat daca, bineinteles, EU o sa imi doresc sa ii modific. Eventual sa ii fac mai mari :p
Referitor la comparatia ta cu tinctura aia care ti se pare asa nevinovata, nu stiu daca ai citit prospectul la ce efecte pot aparea.
Totul tine de informatie, daca ai sta de vorba cu un medic chirurg despre o operatie de implant nu cred ca ti s-ar mai parea asa odios. Asa eram si eu cand nu aveam curaj sa ma operez, respingeam ideea cu toata fiinta mea, dar dupa ce am luat toate informatiile necesare mi-am schimbat complet parerea.

Mergi la inceput