Petrecere: Unde?????

Petrecere: Unde????? | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, daca-mi trece supararea pe Ioana, as vrea sa-i organizez ziua de nastere (14 ani) intr-un loc (cum altfel?) dragut si ieftin. I-am promis ca nu o mai tin acasa, ci undeva unde pot asculta muzica si dansa, cu DJ, mancare nu prea sofisticata, ci pe gustul lor...karaoke, etc. Data preconizata este 15 decembrie, zona Foisorul de foc...dar o mai putem extinde.
Am auzit ca exista spatii de inchiriat pentru asa ceva, vile cu tot tacamul, eventual ma ocup eu de mancare (adica vreo firma). Sigur, e vorba de cateva ore, nu prea tarziu...ca nu e majorat, nu?
Va rog, sfatuiti-ma, asa cum ati facut-o mereu!
Multumesc!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

cate persoane?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Minim 10, maxim...nu stiu. S-or strange 15...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Pentru copii asa de mari eu nu stiu sa fie locatii speciale. Probabil ca cel mai bine pentru varsta asta si desigur in functie de ce-si doreste fetita (sa dea dumnezeu sa i se implineasca tot ce-si doreste!) sa faceti rezevare la un restaurant obisnuit. Din pacte nu stiu locatii sa te ajut. Iar locatiile pentru copii mai mici nu stiu daca ii sunt pe plac. Am cateva adresa salvate la munca. Pentru 10 persoane ai putea scapa cu vreo 7 mil maxim!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

In Germania se invita intotdeauna atitia invitati, citi ani face sarbatoritul,adica la 14 ani,14 invitati,la 1 an,1 invitat si tot asa
De locatie habar n-am, ca nu sunt din zona.
Da de ce esti suparat pe Ioana,tati ?
Asa-s capricornii mai incapatinati,dar in rest sunt copii buni :-)
Dar nici cu berbecii,nu mi-e rusine

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by alba

In Germania se invita intotdeauna atitia invitati, citi ani face sarbatoritul,adica la 14 ani,14 invitati,la 1 an,1 invitat si tot asa
De locatie habar n-am, ca nu sunt din zona.
Da de ce esti suparat pe Ioana,tati ?
Asa-s capricornii mai incapatinati,dar in rest sunt copii buni :-)
Dar nici cu berbecii,nu mi-e rusine

Probabil la copii e valabil...iti dai seama, la anul ar trebui sa invit 47 de musafiri!
Cu Ioana...E greu la 14 ani. Si pentru ea si pentru mine.
Ma intristeaza nepasarea ei. Relatia mea cu ea e una speciala, din punctul meu de vedere. Ceea ce am trait noi impreuna nu-i asa des intalnit. Cred ca reactionez ca un iubit tratat cu nepasare.
Din pacate nu-i pasa nici de ea. Stiu ca-i posibil, asa or fi toti, dar cateodata starea de fapt ma copleseste.
Oricum, mesajul tau ma incurajeaza. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

CristinaT-ai putea sa postezi ce ai salvat la servici? Eu as fi interesata de un spatiu ceva nu neaparat cu mancare( asta se poate aranja cu catering) cu karaoke mi se pare f. buna ideea lui Rufus! Copiii sunt de 10-11 ani si in jur de 25!Ca timp cateva ore clar...dar s-ar putea sa zica nu conteaza o ora-doua sau o noapte... am mai intalnit cazuri!Aici ar trebui cautat si un Dj eu stiu pe cineva ....dar sigur nu se deranjeaja pt. cateva ore...si ne ia pielea!( in euro desigur!!)
Multumesc f. mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Poti inchiria un 'salon'al unui restaurant mai mare, undeva unde sa te lase sa faci ce vrei.
De exemplu, la Trattoria de pe Delea Veche, au cateva incaperi mai mici de care nu stie nimeni.
Noi am mers cu DJ acolo (nu cred ca-ti ia mai mult de 200 eur), am adus baloane si a iesit o petrecere-surpriza f draguta.

Succes !

Mergi la inceput