Praline belgiene (19)
Raspunsuri - Pagina 19
prettysunshine spune:
Buna dimineata tuturor,
Bepii, multumesc mult pentru cuvintele frumoase,intr-adevar vin in Belgia de sarbatori, cu tot cu copil de data asta si acum voi sta chiar mai mult decat ultima oara,asa ca poate,cine stie,voi reusi sa va mai vad,desi stiu ca veti fi ocupate in perioada sarbatorilor,si nici eu nu mai sunt asa libera atunci cand sunt cu juniorul.
Ana, imi pare foarte rau,si eu care credeam ca numai in Romania se intampla din astea,acum incep sa-l inteleg pe Jan cand blocheaza usile noaptea cand stam pe la semafoare,eu ziceam ca e el ceva mai fricos,dar acum vad ca are dreptate s-o faca,daca se intampla lucruri din astea ziua in amiaza mare si se ajunge chiar si la spartul geamului.
Va doresc o zi buna la toate!
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
oanademunck spune:
Ana, ingrozitor!!!Am vazut la tvu reportaje din astea cu ultima moda de furat gentzi in brussel dar mi se parea asa de ireal si imposibil de intamplat..da na, cu imaginatzia maladiva a unora nu te poti pune!!!nemernici de nemernici
Carmitzo nu te infoia bre ca nu-i bai si nici barbate-tu si oricum nu cer bolentinu la intrare;)cu un o sau doua ooua cu t sau fara t nu mi-o taia nimeni capu ca doar nu am semnat actul de botez;)
Maddy voi veniti? pupici
Mey, am vazut ieri un film super Sophie Scholl despre rezistentza studentilor germani contra nazistilor!zuper de zuper, bazat pe fapte si documente reale si extraordinar intrepretat!
pusici la toti
ardeiash spune:
mama Ana! imi pare tare rau! cum naiba vi se-ntampla tocmai voua? cred ca s-a saturat ala de la service de voi!
si io merg asa de linistita prin brussels... of .. !!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
carmen: sunt sigura ca oana doar s-a grabit cand a scris, cum o face toata lumea pe forum, iar daniela o sa inteleaga ca nu a fost cu intentie.
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
mama Ana! imi pare tare rau! cum naiba vi se-ntampla tocmai voua? cred ca s-a saturat ala de la service de voi!
si io merg asa de linistita prin brussels... of .. !!
hehehee!!! aia de la service ca aia de la service, da' sa-i vezi p-aia de la asigurare!
maria ma si sperie, ca de cateva zile face nu din cap si acum vad ca o tine asa langa toata ziua!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
carmen: sunt sigura ca oana doar s-a grabit cand a scris, cum o face toata lumea pe forum, iar daniela o sa inteleaga ca nu a fost cu intentie.
Eu nu am insinuat nik , doar ca mi-a sarit in ochi, si am ajutat-o pe Oana sa vada unde a gresit deoarece stiu ca Oana nu isi mai corecteaza mesajele de obicei. Asta-i tot, fara suparare :-)
Mello motanelul iubit
oanademunck spune:
Carmen, cand scrii asa cu rosu si mare ca tovarasa la scoala mi se pare putin neprietenesc. Iti mai reamintesc o data cum am mai facut-o ca pentru periutze din astea fara motiv exista oflineul. Iar ajutorul tau in a-mi corecta mie mesajele nu este absolut deloc necesar!!
pupici
ninaM spune:
Salutare!Offf,am o caruta de nervi...de o saptamana ma plimb pe la ambasada,primarie,ministerul de externe...cu acte pt pasaport...si ma plimba de la unii la altii.Va povestesc eu simbata ca acum sunt nervoasa si nu pot...
Miri,s-a notat in calendar data si ora pt sexoase...vb
Ana,fata imi pare tare rau de ce ti s-a intimplat...Mi s-a facut pielea gaina cind am auzit...bine ca esti teafara!
Ardeiash,sarumana pt vin...azi am pus si eu banutii in cont.
Carmen,am ramas datoare de cinste...sunt o frumoasa cu pedichiura aia facuta de tine!
Daniela,si tie tre sa-ti multumesc ca m-ai suvitat...rezultatul final imi place mult!
Gata,va las acum si incerc sa culc o copila bezmetica care nu are stare deloc...
Pupici la toata gashka!
miri_mik spune:
deci vaz ca pana acu am doo confirmari.
ce era frate cu corectura aia cat o zi de post cu roshu? s-a suparat cumva daniela? daca s-a suparat sa intervina ea... adica nah, nu fu nici cu intentie nici cautata cu lumanarea. de v-apucati sa corectati toate greselile din mesajele mele, ori eu, ori voi ajungeti la nebuni. acu o sa-mi fie mie frica sa scriu s anu ma trezesc cu un 2 in catalog, ca deja ma streseaza astia cu gramatica la jcoala.
si daca fu corectura... lamuriti-ma si pe mine cum se scrie corect. adica nah... instructia sa fie pana in capat. nu asa pe jumatate. dar orishicum... trasatura aia de urechi, ca intre prietene, cica, fu exagerata.
mbon, asta asa ca mi-a cazut pe invers. in rest, plec la somn:) epuizanta flamanda asta frate:)
miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
miri_mik spune:
fetelor, E OFICIAL
Invitatiune sexy avond,soireé,evening, seara:
14 DECEMBRIE, ora 19, punct fix.
nu mai puteti da inapoi pt cam promis ca vom fi cel putin 10 printre care - in ordinea confirmarii- tania, ror, oana, carmen, scumpi, nina, ana, eu, o colega a lui silvian de servici, o colega de-a mea de fosta scoala de flamanda.
cu semn de intrebare: ardeiash? madi? nora? am uitat pe cineva?
daca mai cunoasteti doritoare, please free sa le invitati.
important: va rog frumos sa fiti punctuale. puteti ateriza si mai devreme, ideea este sa fiti toate adunate si prezente la ora 7. tipa a insistat pe treaba asta de mai multe ori, asa c ainsist la randul meu.
va astept si va reamintesc ca nu mai puteti decomanda. nu trebuie sa aduceti nimic, eventual card bancontact in cazul in care va vine cheful sa comandati ceva.
pusici
miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png