Praline belgiene (19)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
ror spune:
Ana, scuze... Presupun ca erai in autobuz si nu in masina ta. Si eu care credeam ca lucrurile astea se pot intampla doar in Ro.
Bafta,
Ror
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MadyG spune:
Salutare fete dulci,
eu cred ca trebuia sa ma duc la cursuri de time management inainte sa nasc; e adevarat ca n- am fost niciodata o persoana organizata, dar acuma simt ca nu mai stiu cu ce sa-ncep si cu ce sa termin; si fata a inceput sa doarma mai mult noaptea, deci nu mai pot sa zic ca nu dorm chiar deloc;dar ziua mananca f f des,si cand doarme ea nu prea stiu ce sa fac,sa dorm si eu ,sa mananc,sa fac otzara curat...as intra si pe net, mi-as face si un dus,e comic ,ma apuc de una si imi zic,"lasa ca mai bine fac ailalta";oricum, e muuult mai bine decat la inceput, ca imediat dupa ce am venit de la spital voiam sa merg inapoi, George nu stia ce sa mai faca saracul ca eu acasa ma simteam ca si inaintea unui examen, cu inima stransa cat un purice;intre timp am evoluat, am strans informatii pretioase despre bebelusi si universul lor ...si am mai strans vreo saptespe statui pe care trebuie sa i le ridic lu' Miri ,manca-o-ar mama de enciclopedie ambulanta si Speedy Gonzalez cu burtica ce se afla,da il pun pe George sa le faca sa iesim mai ieftin;
Ana imi suporta si ea cu multa rabdare intrebarile si telefoanele in care-i povestesc despre lucruri care doar daca esti mama te pot interesa,ca daca nu,poti parea usor freak;fata imi pare tare rau pt intamplarea de aseara,important e ca esti tu ok si restul se rezolva;
fetele, mi-e dor de voi, v-as mai scrie insanu mai pot pt ca pic de somn,dar va trimit multimi de pupici ;ma scuzati pt felul aiuristic in care am scris,luati o gura de aer daca vreti sa intelegeti si mai cititi o data;
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by ror
Ana, scuze... Presupun ca erai in autobuz si nu in masina ta. Si eu care credeam ca lucrurile astea se pot intampla doar in Ro.
Bafta,
Ror
sunt atat de obosita ca nu pot adormi...so... eram in masina mea, o
conduceam, cand la un semafor, am auzit o bubuitura puternica, am vazut/ simtit geamul spart si mii de cioburi peste tot si n-am stiut ce s-a intamplat. initial am crezut ca un glont a trecut prin geamul din dreapta si am asteptat sa vad dc-s ranita au ba. apoi am facut semn cu farurile masinii din fata mea, care a oprit si 2 marocani f draguti m-au ajutat sa ma dezmeticesc, au sunat ei la politie ca nu prea mai percutam nik. ei m-au intrebat dc mi-a furat geanta hotzu', si abia atunci am observat ca da!!! cand, nu stiu, ca totul a decurs intr-o fractiune de secunda. cret e ca nu mai am acte, nici cursuri, dictionare, carte bancara, sis etc. azi m-au jutat carmen si daniela sa rezolv o parte din treburile care urmeaza sa fie facute in vederea refacerii hartoagelor iar vio a fost cu masina la reparat, a facut cerere pt o alta carte bancara ( o blocasem pe cea furata, noroc ca avem 2!!!), pt cartile sis ( a mea si mariei); maine iar police etc
hai ca poate reusesc acum sa ma bag la somnic
sunt zombie!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
MadyG spune:
Tot eu, am uitat sa spun :Mihaela, iti multumesc mult pt urarile de ziua mea, iti doresc si eu tie multa sanatate si toate cele bune! Cu intarziere mare,insa iti urez bun venit in lumea de ciocolata a fetelor noastre!
Nora, imi doresc sa te cunosc cat de curand!
Gata, somn, ca mai un pic si-i aud glasciorul doritor d elaptic;pusi la toate ,dragele mele!
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by oanademunck
referitor la intalnirea de la mine au confirmat tania cu swa,miri cu silvian si Bruno, Despe cu sotz si Vladone,Morgane cu Jan si Bianca , Nora cu Bogdan, Andrei si Victor, Daniela cu joost, Ana cu Vio si Mariuka,Carmen, Oana cu Piet:;) Rortje, voi pana la urma v-ati hotarat mamica? let me now !
Mai aveam ceva sa zic da m-a cuprins negura urata a uitarii, bleah nu mai stiu
saliu la everybody!
Nu ai facut o greseala cumva Oana?
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
fetelor, baga seama ca fura zilele astea 3 zile negre, nu 3 ceasuri rele, cum zice poporul.
ana draga, imi pare tare rau. mi-a picat fata cand am citit ce-ai patit. si a picat in etape. i-am zis lui silvian cum se petrecu si-a zis ca e clasic, si ca se intampla des femeilor care-si lasa geanta pe scaunul din dreapta. acu inteleg de ce e chiar isteric cand nu ma lasa sa uit nimic pe bord sau pe banchete:( mah, numa ghinioane cu masina asta:(( pusici si sa te inveselesti, bine ca n-ai patit nik!
oana si nora, venisem cu avant pionieresc sa scriu despre "vederea" de azi, dar pe bune ca m-am dezumflat:( adica nah... dar io tot m-am simtit bine cu voi. acu sunt impresionata de ana, nu-mi vine sa sar chiar pe tavan de entuziasm.
bon, si pana nu uit, ca parca nu mai am chef d enimic, spuneti-mi daca va convine ora 7 seara pentru seara sexoasa. ca daca o organizez tre sa comunic ora. voi ati spus ca veniti, dar vreau sa stiu daca e ok. si cat de repede posibil, pliz.
miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Bepii spune:
Ana, ce rau imi pare de patania ta...... Este intr-adevar mult de alergat pana iti refaci toate documentele. Iti doresc multa bafta.
Fetele care pana acum va lasati poseta pe bancheta masinii: sa nu faceti asta niciodata pt ca stiu cazuri asemanantoare cu al Anei. Hotii iti sparg geamul de la masina si-ti iau poseta de pe bancheta. Lasati poseta intotdeauna jos cat mai departe de privirea hotilor. Pe mine Swa mereu ma avertizeaza in privinta asta.
Oana, citind lista cu prezenta, cred ca duminica la tine acasa vom bate recordul la numarul de praline stranse la un loc. Abia astept sa vin sa va vad pe toate. Si desigur sa-l vad si pe Whiskey. Sa nu uiti sa-i pui o fundita rosie sa nu-l deochem!
Nora, abia astept sa te cunosc. Azi m-a invitat Miri si pe mine la cafea, asa as fi venit sa va vad....... da' era zi de curatenie si am avut tare multe de facut prin casa. Ramane sa ne vedem curand la Oana.
Nina, ce ma oftic ca nu pot veni la pijama-paty-ul tau! va invidiez, sa sti! Dar idea ta e super! numai intre voi fetele, seara in pijamale, nici ca se putea mai bine!
Rosa, sa inteleg ca pana la urma vi impreuna cu fiul tau in Belgia de sarbatori. Ma bucur f mult pt tine. Si nu te mai scuza ca dai buzna peste noi ca nu-i adevarat. Asta e un forum pt toata lumea, nu-i privat, ne bucuram de fiecare data cand cineva nou apare iar tu esti aproape o pralina! Nu cred ca mai e mult pana te stabilesti aici dupa frecventa cu care revii in Belgia
Fetele, eu ma duc la somn ca am avut o zi tare aglomerata.
Va pup si va doresc numai bine
Bepii spune:
Mah fetelor,
Pana am scris eu mesajul de mai sus au aparut inca 4 care nu le citisem. Ce e drept am chatuit in paralel cu niste motate si de-aia mi-a luat ceva timp pana am terminat de scris.
Deci:
Madi, draga mea, ma bucur ca acum puteti dormi mai bine noaptea. Si mie mi s-a facut dor de tine, o sa incerc ca intr-o zi sa te vizitez si s-o vad si pe minunea cea mica. Pupici la amandoua
Miri, mie imi convine ora 19, poate sa fie si mai tarziu, mi-e indiferent. Sa ne spui in ce zi este stabilita intalnirea ca eu am uitat.
Acu ma duc si eu la somn ca-s terminoiu.
Pupici
carmita_baby spune:
Mady si noi ne gandim la tine din cand in cand si sper ca totul decurge bine si ca v-ati obisnuit cu noua functie de parinti. Deci partea mai grea a trecut sa inteleg sau ma insel?
Ror mi-ar face mare placere sa ne vedem inainte, ins anu stiu daca vom avea timp, deoarece eu cu Daniela ne ducem inainte la Nina ca s ao ajutam la cumparaturi. Oricum ramane sa mai vorbim si vedem noi ce si cum...
Nora ma bucur ca ai apucat sa cunosti o parte dintre fete, sambata vei cunoaste si restul. Sper sa nu te speriem de 'cuminti' ce suntem
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
ok, atunci asa va ramane: 14 decembrie, vinerea, la ora 19. revin cu confirmarea tipei de se poate ori nu.
ce v-ar interesa mai tare? lenjerie, jucarele, creme, alte chestii? ca sa-i spun pe ce sa puna accentul.
gata, s-a trezit dujmanul. nush cum va treziti dimineata, dar eu adorm la 2-3 si la 6 tre s ama trezesc pt scoala... infernal fratele meu:)
miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png