Praline belgiene (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Si-o venit Miri_miku la mine azi s-am vorbit, s-am vorbit, s-am vorbit, tare placut a fost. Miri, daca te-am zapacit de cap, tu femeie-cu-burta-la-gura-ce-are-nevoie-de-odihna, te rog sa mai ierti si odihna placuta.

Dragutele, dupa ce m-am dumirit care-i diferenta dintre forumul Rombel si grupul Rombel de pe Yahoo, am deschis un subiect uite aici:

http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2735

Bisous,

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sara buna!
cacim-am adunat de pe coclauri, am pus dujmanu' in pat si mi-o ramas vreo 30 de secundutse sa scriu repejor, pana merg iar sa-mi gasesc de lucru cu hainutsele lui sacha:)

dej' da, raport de vizita: mah, ce misto e la noraaaaaaaaaaaa! muama! sunt un individios pe bucataria ei, pe sufragerie, pe atmosfera primitoare, pe semineul ala smekeros si pe trambulina din garaj! tre' sa zic, cu mana pe inima, ca tare bine m-am simtit la tine. si-am avut un spor la vorbe! mama, daca se plateau, eram miliardare:) numa ca trebe s ama scuz, ca lungu' nasului meu s-a scurtat infiorator, si m-am prefacut ca nu-l mai am si-am uitat sa mai plec:) da'-mi placu! foarte tare. si primul lucru care l-am povestit soantsei fu ce frumoasa e casa si ce baieti grozavi aveti!
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah muuuuuah si nu uita ca te astept la cafea, nu de alta, dar ca si clementinele... ne-au mai ramas lucruri de spus:)))

pusizauri:)

miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

sara buna!
cacim-am adunat de pe coclauri, am pus dujmanu' in pat si mi-o ramas vreo 30 de secundutse sa scriu repejor, pana merg iar sa-mi gasesc de lucru cu hainutsele lui sacha:)

dej' da, raport de vizita: mah, ce misto e la noraaaaaaaaaaaa! muama! sunt un individios pe bucataria ei, pe sufragerie, pe atmosfera primitoare, pe semineul ala smekeros si pe trambulina din garaj! tre' sa zic, cu mana pe inima, ca tare bine m-am simtit la tine. si-am avut un spor la vorbe! mama, daca se plateau, eram miliardare:) numa ca trebe s ama scuz, ca lungu' nasului meu s-a scurtat infiorator, si m-am prefacut ca nu-l mai am si-am uitat sa mai plec:) da'-mi placu! foarte tare. si primul lucru care l-am povestit soantsei fu ce frumoasa e casa si ce baieti grozavi aveti!
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah muuuuuah si nu uita ca te astept la cafea, nu de alta, dar ca si clementinele... ne-au mai ramas lucruri de spus:)))

pusizauri:)

miri_mik 31+

Bre Mirico, vezi ca ma indragostesc de tine cu tot cu burtica de-mi zici asa vorbe dulci!

Cat despre trambulina, promit s-o scot in gradina cand vii data viitoare dar nu mai stiu ce scria pe instructiunile de folosire despre gravidoase: pot sau nu pot sa sara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dragi Pralinutze..multumesc din suflet ptr. sfaturi si idei! Cand o sa Dea Domnul sa ne stabilim in Be... o sa va tzin la curent si o sa vb poate mai multe! Asta daca o sa ma primiti printre voi!

mami de Luca si 25+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Buna ziua, pralinute!

Azi dimineata am fost la banca si am reusit sa deschid un cont special pentru Crisa. Toti cei care vor sa doneze o pot face aici:

-Account number: 001-5394839-66 Fortis Bank Zaventem
-IBAN number: BE07 0015 3948 3966 (pentru viramente din afara Belgiei)
-BIC code: GEBABEBB

Titulari de cont: Deaconu Eleonora (adica eu) si Fleseriu Dorin (Dorin, iti multumesc!)

Pentru orice intrebari suplimentare va stau la dispozitie. La fel si Valy_c, mama Crisei, care poate sa va raspunda mai bine la intrebari legate de boala fetitei, comunicare cu doctorii, samd.

Mii de multumiri si va doresc un week-end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Salutare motatelor,

Mikule eu nu am apucat inca sa-ti citesc, povestirea din Disneyland, da cum o voi citi, iti voi da review`ul meu
Da`vad ca te preumbli mataluta, cum ar fi zis mamaia mea: Sapte cai putere

Nora am sa donez si eu in contul dat de tine, pentru mititica, i-am vazut pozele si este atat de dragalasa... Mare pacat... Nu am apucat sa citesc, de cat au nevoie pentru a o aduce aici in Belgia? By the way, ma ofer si eu voluntar, in cazul in care au nevoie de mine si am timp, sa va ajut.

Tania te rog, nu uita sa imi dai si mie numarul ala de cont, ca sa virez banii.. De prefe pe mail, multam.

Simonette bafta cu gasitul unui apartament

Va pupi pe toate motatele

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata:)
nora draga sunt rau onder de indruk cum zice vecinii tai:))) te visez de doo nopti:) poate pt ca am vb mult despre tine cu domnul sot, cel mai mult in contextul in care povestind de sacha ii ziceam din experienta ta cu baietii tai:)

nina deci pe sambata ramane in picioare pijamaparti? ca sa stiu cum facem cu logistica: cand ma duce, cand ma asuce. iti dais eama, o sa fiu mama denaturata si plec noaptea de acasa:))) kikiki! atata ca ma intorc.

tania succes cu infodagen. imi imaginez ce munca... dar mie imi place ziua de dupa, cand ramane asa un gust de satisfactie ca ai facut ceva misto (ca dupa uns ex reusit:))))

carmencita sa stii ca bag acuma tare sa nu raman cu chestii nerezolvate pana nasc. daca ai fi vazut ieri cati shpecai putere aveam... dar am simtit io seara c anu-s totusi superwoman. da nah, daca nu fac in weekend, peste saptamana nu apuc si...e multe mama. spre exemplu, am spalat doua ture de haine pt sacha. acu le calc. teroare:)))

scumpilici si tu umbli brambura ca nu ne mai zici nimic?

ror, ramane cum am stabilit, poate ne mai sunam in saptamana. dar in princip e ok.

pikantsel-cel-suparat-pe-noi surprinzator silvian a zis ca i-ar place o serata romaneasca. si eu care ma gandisem ca... nu-i zic ca precis stramba din nas. mai discutam saptamana asta si poate aruncam un ochi:)

ana si mariuca va vad online da nu prea ne povestim impreuna. cum stati cu racelile? trecura? m-am bagat intre haine in pivnita si mi-am amintit de bruno cand era in faza "mariuca". ce se cunoaste ca-s mai uzate hainele:))) de la tarshaiala si meniuri pe burtica:)

oana felicitari pentru examen! mare lucru sa stii. ca tot erai un pic dezamagita, sa-ti spun eu ca la flamanda am avut intotdeauna "scoruri" mai bune ca la franceza, pur si simplu pt ca la franceza totul e mai complicat. asa ca eu iti spun cu mana pe inima ca e un rezultat excelent! cum e cocoonul? frumos?

madi mama la voi ce vant bate? noi am cam inghetsat acilea cu tot cu incalzirea data tare. mor acilea. da poate cand vine george p-acilea o sa-l rog sa-mi bontaneasca caloriferele ca am unele care stau doar de decor si silvian nus tie sa le faca nimic.:)

morgane te-ai dus la votare pana la urma sau nu? romanii astia ai nostri, ca de obicei, toate le fac in ultimul ceas. da macar sa faca lucrurile bine:)

am uitat pe cineva? v-am numarat pe degete, da nu-mi pica fisa. e prea devreme, inca nu sunt 100% functionala:)

gata, plec la calcat haine de sacha:)
pusi pusi

miri_mik 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata pralinute,
Ce vreme frumoasa e azi! Adica e frumoasa ca straluceste soarele ca altfel e frig de-mi clanatane dintii in gura prin casa ca ni s-a defectat instalatia de caldura de ieri. Acum a venit cineva s-o repare da' pana se incalzeste tot casoiul o sa dureze ceva.
Probabil din cauza frigului nu ne vine sa stam in casa de-am plecat ieri la un party mai simandicos si ne-am intors dimineata cand se crapa de zi. Da' ne-am distrat de numa! Am dansat pana in ultima clipa de parca nu mai dansasem de secole desi abia joi a fost ultima dezmatare cu ocazia serii spaniole care a fost f reusita si ea.
Azi recuperare!
Carmen, iti multumesc din suflet pt ajutorul dat vineri. Daca nu erai tu nu m-as fi descurcat cu trimiterea a peste o mie de scrisori intr-o zi. In legatura cu acel cont ce mi l-ai cerut, ti-am dat explicatii pe offline.
Miri cel drag dar care nu mai e mik deorece e purtatoare de Sacha, eu tot te consider o superwoman pt toate cele care le faci. Esti atat de activa si ma mir cand uneori imi spui ca te mai plictisesti. Chapeau! Si pupici mii lui Bruno care m-a vrajit cu privirea lui.
Nora, iti doresc multa bafta in campania de ajutorare a fetitei si repet inca o data, esti de admirat!
Oana, sa inteleg ca ai luat examenul la franceza? Felicitari si sa sti ca te invidiez ca si eu voiam sa urmez un curs dar n-am avut vointa ta. M-am cam plafonat si cred ca am nevoie de vreun shlap undeva ca sa ma trezesc la realitate.
Maducu , mamica cu fetita ca o bombonica, tu ce mai faci, ce-ti face bebelusha? Asteptam sa ne dai vesti despre voi.
Acum am duc ca meseriasul cu caldura e gata si trebuie sa strang dupa el.
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, nu am fost ca abia pe 25 nov. e beleaua. Am zis NU, ca era mare pierdere de timp si habar nu aveam despre ce e vorba. Nu vreau sa fiu ipocrita.
Nina, te rog sa-mi dai adresa ta pe privat sau pe mail, ca sa stiu unde sa ma infiintez in pijamale. Merci.

Pupici la toata cutia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Salutare!Mikule,ramine valabil pt simbata...vezi cum faci programul ca nu te las sa pleci dupa o ora...
Luci,trimis adresa pe offline...am sa trimit si un mail pt orice eventualitate...
Oana,ai vb cu sotul?Nu mai stiu daca ai spus ceva despre asta...cum a ramas???
Fete,cine mai vrea adresa mea sa dea un semn...acu pt simbata,ramane cum am stabilit:dam startul dupa ora 9-9:30 in functie de cum adormim fiecare copii
Revin mai tirziu ca acum m-a atacat un copil si nu mai pot scrie...

Mergi la inceput