Praline belgiene (19)
Raspunsuri - Pagina 16
ror spune:
Ninut, eu o sa absentez la pijama party. Ce-i drept o sa fie absenta nemotivata si va spun asta cu un oarecare regret. Distractie placuta dragelor si spor la depanat amintiri.
Morgane, eu nici macar nu ma mai obosesc acum sa ma duc la votare ptr ca sunt cam paralela in ultimul timp cu politica romaneasca. Am facut efortul data trecuta sa ajung la capatul lumii (asta undeva la exit de Antw) de mi-am tocit pingelele si imi e de ajuns ptr cativa ani.
Nora, felicitari ptr implicarea in campania de ajutorare a fetitei bolnave. Nu pot decat sa te admir, apreciez si sa invat de la tine. Sper sa ne vedem la Oana
Bepii, spor la treaba si sa aveti muuult succes!!!
Mamicile Ana si Madisor nu mai zic nimic?
Oana, felicitari ptr examen. Si prea perfect chiar nu e bine sa fie, asculta la mine.
Carmenut si Scumpicel, cand veniti pe la mine? Hai, ca daca e, il pun pe Pitic sa gateasca, dar e picant sa stiti.
Miri, abia astept sa te vad. Pupicii ti dau doar virtual , ha, ha, ha
Noi am scapat ptr moment de mers la primarie si nici nu va imaginati cat de fericita sunt. D-nealui incepe cursul de integrare soc. din decembrie, cel putin asa sper. Deci, ne integram si noi
Pupici fetelor si spor la treburi...
,
Ror
Bepii spune:
Fetele,
M-am uitat pe acest site si intr-adevar costul biletelor la avion pt Romania este f scazut. Care are curaj sa incerce?
Eu as vrea ca in ianuarie sa trag o fuga pana acasa.
Vedeti aici:
www.myair.com
Va pup si va doresc o sapatmana asa cum va doriti!
Nora spune:
Buna dimineata, dragutelor.
Multumesc pentru cuvintele frumoase, incerc sa fac si eu cate ceva, e adevarat, sa dea Dumnezeu sa fie cu folos. Daca voi avea nevoie de ajutor il voi cere, ne vom organiza cumva. Daca vreti sa vorbiti cu mine direct, putem s-o facem si la telefon, il trimit pe PM oricui il cere.
Azi am vorbit la spital cu asistenta Dr. Raymond Reding si mi-a confirmat ca totul se va desfasura rapid din momentul in care vor primi banii, cu voia lui Dumnezeu totul va fi bine si spitalizarea s-ar putea sa dureze doar cca o saptamana.
ninaM, suna dragut asta cu "pyjama party", parca as veni si eu sa ne cunoastem, ma primiti? Tre' sa vorbesc in primul rand cu barbate-miu da' cred ca ma lasa!
Multi pupici,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
danyelana spune:
Buna ciocolatele dragi,
Abia acum am gasit cateva minute ca sa intru pe net si sa va citesc. Sunt tare ocupata pt ca sunt in stage de la inceputul lunii, la Clinica la Ottignies la sectia de geriatrie. Am lucrat chiar si in week-end si cand sunt acasa dorm pt ca ma trezesc de la 5.30 si nu stau deloc.
Am o gramada de povestit dar sunt in criza de timp (azi sunt de serviciu de la 13.30).
Nina sambata vin si eu la tine la "pijama-party" daca esti de acord si imi trimiti adresa pe PM.
Va pup pe toate si abia astept sa va vad.
Daniela
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
oanademunck spune:
Ninatje, intrebat sotz si primit acord, deci viu vineri da cu raspundere limitata doar pt doua trei ore, dupa care tre sa ma retrag la domiciliu!Trimite-mi si mie adresa pe mes
Mecic la toata lumea pt felicitari;)!!!!si pupicei
ninaM spune:
Nora,sigur ca se poate,chiar daca nu poti sta pina tirziu(adica toata noaptea)acolo 2-3 ore si tot e bine...te asteptam !Apropo...unde iti trimit adresa mea?un mail sau o adresa mess??
Danyelana...unde sa-ti trimit adresa mea?Ca eu nu am nici mess-ul tau nici adresa de mail....iar PM-ul nu il ai activat...
Oanaaa....mah,vezi ca pijamaloasele e simbata,pe 24...nu vineri!Da poti sa vi si vineri ca nu ma suparTrimis adresa pe offline!
Carmen,fata...scuze ca nu am raspuns la telefon...am fost plecati p-afara si l-am uitat acasa... si cind am vazut ca m-ai sunat era deja prea tirziu sa te mai sun....scuzeeeee...
Rorutz,imi pare rau ca nu poti veni si tu...urmatoarea absenta nu se mai accepta (mai ales daca e nemotivata)
Fete,deci va astept simbata cu pijamaluta si ce mai vreti voi sa impartasiti cu toata gashka(poze,amintiri,video).Aaaa...si nu uitati aparatele foto,ca eu nu mai am... a avut Alex grija de el...
Hai va pup si mai vb...o saptamina cit mai frumoasa va doresc!
oanademunck spune:
Nina, sambata;) io pricepui pe dos adica vineristai ca mai intreb o data si reviu
Nora spune:
quote:Carmita, scuze, acum am vazut intrebarea ta: au nevoie de 20.000 eur. Sa speram ca ii vor obtine cat mai repede.
Originally posted by carmita_baby
Salutare motatelor,
...Nora am sa donez si eu in contul dat de tine, pentru mititica, i-am vazut pozele si este atat de dragalasa... Mare pacat... Nu am apucat sa citesc, de cat au nevoie pentru a o aduce aici in Belgia? By the way, ma ofer si eu voluntar, in cazul in care au nevoie de mine si am timp, sa va ajut.
...Mello motanelul iubit
Pupici,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
carmita_baby spune:
Nina am ajuns cu bine acasa, nici nu stim cand a trecut ziua asta, acum eram la tine, acum trebuia sa plecam... asa e cand te simti bine. Oricum vreau sa zic ca ai tai copilasi mi-u intrat la inimioara bine de tot
Taniuca cu multa placere, ma bucur ca ti-am putut fi de folos
Nora vreau si eu sa donez niste bani ptr Crisa, insa asa cum am intrebat si acolo, la topicul destinat ei, nu sunt sigura unde este mai bine sa-i trimit. In Romania sau in Belgia? Este vreo diferenta? Si daca da, ce diferenta?
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Ror pai hai ca os a vorbim odata la telefon sa stabilim ce si cum, in functie si de programul fiecareia.. Si zici ca ne gateste baiatul tau?
Mikule abia acum am apucat sa iti citesc si eu trairile din Dinsenyland... stii ca se zice ca in fiecare din noi mai mult sau mai putin e un copil acolo... Ei copilu` din mneatale iesi la iveala acolo, asa ca nu tre sa iti fie nici o jena daca ai data apa un pic la soricei.. v-am vazut pozele si mi-au placut tare mutritele lui Bruno, exact asa cum l-ai descris tu, facuse niste ochi mariiiiiiiiiiiiiiiiii ma bucur ca v-ati simtit bine apropo chiar pe masura ce citeam, mi te si inchipuiam facand slalom cu caruciorul lui Bruno printre alte carucioare
Oana nu stiu daca ti-am confirmat, in cazul in care nu am facut-o, o fac acum... Zic si eu prezent pentru intalnirea organizata la tine.
Mello motanelul iubit