Praline belgiene (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

am vazut pozele cu dominique dar n-am mai reusit sa scriu de ceva vreme! si eu am vazut-o ieri pe viu! e din ce in ce mai mult george, e maaaare, mai mare decat maria la 2 luni si are o vocisoara!!!!si miroase atat de bineeeee!!!! o invidiez pe madi ca are bb mic si pe tine ca vei avea iar!

fetelor, m-am distrat si vineri de parca ar fi fost ultima distractie! dupa tzopaieli si urlete ( ca tot nu aveam gatu' reparat de tot) a urmat distractia de acasa; vio dormea, la 3 cand am ajuns eu, cu fii-sa in pat, mai avea putin si-o sufoca! eh, m-am linistit intr-o sec, am pus haine la spalat si, cand sa ma culc si eu, ghiciti cine s-a trezit??? si uite asa am dormit vreo 3 ore pana la 7 si apoi am mai atipit o ora langa ea pe parcursul zilei. obosita moarta, insa daduse strechea-n mine si nu m-am lasat pana nu mi-am jucat copila vreo ora pe o lautareasca cu tudor gheorge!

seara mi-a facut musiu un masajutz si duminica m-am putut ridica din pat; m-am dus la bise, unde m-am intalnit cu danyelana! si am continuat distractia, tot ca intre praline, la o vorba si o sarma de pomana!;)) apoi vazut madi, primit si de la ei pomana o strachina cu o ciorba de burta de m-am lins pe bot ( si ma mai ling inca, ca mai am o portie in frigi dar eu de azi m-am apucat de cura. oare cat m-o tine?!). ce sa mai, am avut un week-end minunat!

dar..... a venit si ziua de luni! naspa! naspa a inceput saptamana! ca m-a anuntat vio la telefon , abia ce facusem ochi, ca iar ne-au busit masina! si tocmai ce-am luat-o de la reparat saptamana asta! si de data asta, nu se stie cine a lovit-o dar eu am descoperit ca e unul dintre vecini, un miserupist jumate cocalar jumate frate cu manelistii nostri, cacalau de bani si nesimtire! ce sa fac io acuma??? se vede la el pe bolid otzara de vopsea argintie...o sa stau cu gaurica-n aripa, ca n-am bani s-o repar pe barba mea; vio zice ca-i da el vreo 3 ciocane. o sa fie cool.

cam asta...

miri, mah, ce soricei frumosi sunteti toti 3! tu ai urechi exact ca sor-mea! o fi sor-ta?!

sa mai trag un fum, poate ma dezmeticesc....

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete,
Of, mi s-a intamplat si mie! Am scris asa de frumos pt fiecare si s-a dus totul pe apa sambetei. Nu stiu pe ce-am apasat si s-a dus!!!
Asa ca o sa fiu mai scurta acum:
Anamana, frumos scris, m-am amuzat de stilul tau, de-aia imi placi, esti haioasa si ce e mai important e ca intamplarile destul de neplacute le privesti cu umor si optimism. Pupici Mariucai.
Mady, am vazut pozele mai de mult dar am uitat sa pomenesc. Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca aveti intr-adevar o comoara de fetita. Este dulce foc si abia astept s-o vad, s-o tin in brate si s-o giugiulesc! Sa va traiasca multi ani fericiti si impliniti!
Miri, familia cu urechi haioase. Zambetul lui Bruno ma topeste ca de obicei, nu ma satur privindu-l! Poze f frumoase din care se vede clar ce zi incarcata si frumoasa ati avut! Pupa-l si pe el cand o veni de la "servici".
Melina, multumesc mult pt tentanta oferta dar nu trebuie sa te deranjezi. Aici pe piata se gasesc produse romanesti si pot oricand sa merg sa cumpar. Esti o draguta!
Hotelul Chatelain este unul f bun, n-am fost acolo dar uitandu-ma pe net am vazut ca e intr-o zona f buna. Deci din punctul asta de vedere stai linistita. Iar drumul cel mai scurt catre Brussel....nu prea stiu, poate te ajuta alte fete dar cel mai simplu e sa te uiti pe harta. Sau luati numai autostrazile, evitati orasele si strazile alaturate lor pt ca in acea perioada sunt f aglomerate si risti sa pierzi mult mai mult timp decat necesar.
Oana, ce-ti mai face catelushul? Sa sti ca ti-am simtit lipsa vineri seara! Noi subscriem pt intalnirea de la tine. Abia astept! Sa-mi trimiti si mie adresa ta pe PM.
Ardeiash, oferta e super dar din pacate avem un program asa de incarcat in weekenduri ca nu cred ca vom reusi sa venim si noi. Chiar mi-ar fi placut sa particip la o seara romaneasca.
Carmen, multumesc mult pt poze! Sunt f frumoase. Le-am privit de n-spe mii de ori! Tu ce mai faci, nu mai zici nimic? Nici n-am avut timp sa vorbim la ultima intalnire pt ca balamucul a fost prea mare. Ramane pe alta data, da?
Mah fete, eu ma retrag ca am tare multa treaba si acasa si la birou.
Asa ca va pup pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna,buna la toata suflarea!
Mah fete,eu sunt tare turmentata....tocmai ce-am aflat ca tre sa-mi schimb pasaportul...(care expira in martie anul viitor)si tot uitindu-ma prin acte vad ca-mi expira si ID-ul japonez,asa...ca sa fie treaba,treaba...si fara ala nu se poate ca nu am alt act de identitate(si eu am domiciliul in jap)...offf...o intreaga tarasenie!Trebuie neaparat sa ajung la ambasada sa fac o procura mamei sa-mi preschimbe ea pasaportul,ca altfel dureaza f mult...3 luni am inteles.Aveti idee cam cit dureaza in tara ??Oare mai mult de o luna?In fine...ma mai interesez si sper sa o rezolv cumva.

Oana,in leg cu petrecerea,nu e vb de transport...am incurcat eu datele...adica reiji se intoarce chiar pe 2,dupa amiaza cel mai probabil,si nu cred ca reusim sa ajungem.Oricum,merci pt amabilitate.

Fete...ma gindeam sa organizez o pijama party...cine se baga??Simbata,pe 24 noiembrie,dupa ora 9 seara sa zicem.Cam pe la ora aia bag copii la somn si noi putem sta la povesti toata noaptea,cu bere,alune,cioco...doar noi,fetele.Astept confirmari si sugestii daca aveti.

Miri...ma bag si eu la petrecerea aia sexoasa...
Gata ,fug ca tre sa plec sa-mi iau baiatu de la gradi....si mi-e o leneeee.....
Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Salutare!
e asa un frig si mi s-a facuta sa dor de vreme calda si de o plimbare prin parc, da pana in martie aprilie mai e cale luuunga din pacate.
Maddy, ce bebel superbel aicifrumusica foc si expresiva!!!iar pozele in care e Domi cu George ma impresioneaza de fiecare data, superbe de superbe!Sper ca la anul pe vremea asta sa avem si noi un bebel mic insa pe noi ne asteapta un drum greu, la ultimul control doctorul excluzand pana si inseminarea artificiala spunand ca singura mea sansa de a ramane insarcinata este in vitro ......incepem pe 4 ianuarie si sper sa iasa bine din prima !!!!
Taniuk, catzelul e cuminte scumpul drag, nu roade, nu targe, doarme ingur noaptea jos in 'camera lui', sta singur pana venim noi care de unde si nu gasim nimic stricat, sta la el in cos si se joaca cu jucariile sau doarme pe sacosa cu ciorapi desperecheatzi, da spalati!!:)E dulce dulce si chiar aveam nevoie in perioada asta de dragostea lui. :))Tu nu ii iei companion lui Tigertje?Pupici
Ror,da a ramas pe 2, transportul nu e problema, veniti cu trenul si va astept la gara si la intors va duc eu eventual!
Nina, ok am inteles, imi pare rau ca nu puteti veni!Referitor la pijama pary moama ce bine suna, io m-as baga acu tre sa primesc voie de la stapanire :)cool idee!!!
Mik frumos ai mai povestit de Disney, cu suflet si emotie! Si ca povestea sa fie completa a mai si nins in ziua aceea, minunat!un pup mare la sascha si bruno
Despe, asa mi s-a facut pofta de papa romaneasca (da facuta de mama daca se poate;)))Voi va duceti pe 1 decembrie?
Ana, nasol cu masina, eu mi-am gasit-o lovita in parcare, cu o dunga lata maro si cu bara de platic iesita in exterior (si asa merg cu ea de atunci , ca naiba)Daca voi banuiti ca e vecinul si are urme de vopsea pe masina poate puteti cere o expertiza de la asigurare!pupici la Mariuk
Morgane, a gasit nepotul tau gazda? eu inca nu am aflat nimic de la ai mei!
Daniela si Carmen, voi sunteti ok?am sa vin o data cu catzelu in antwerpen sa ne plimbam pe meir, da dupa 1 decembrie ca abia de atunci are voie in lume (asa voi avea motiv sa nu intru in magazine):)
Restul fetelor mii de pupici
zmuaahhh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Oana, sa zicem ca au gasit, in sensul ca e un ap. disponibil si nemobilat, pe care proprietarul il varuie de zor, insa nu au perfectat nimic. Daca iese bine pasenta se muta cu inca 2 colegi de grupa. Doamne-ajuta! Doamne-ajuta si tie, sa ti se indeplineasca dorinta īn noul an. Tin pumnii.
Nina, ma inscriu si eu la pijamale-party. Buna ideea ai avut.
Ana, daca aveti asigurare omnium va acopera cheltuiala. Si cred ca aveti ca masina e nou nouta, uita-te prin hartoage. Si Oana are dreptate, ia legatura cu asigurarea si cere o expertiza. Tot ei iti vor spune si care este cheltuiala de reparatie si in cārca cui e.
Despe, tentante ideile de pe Rombel. Voi mergeti?
Miri, super urecheati sunteti. Si cu talentul tau de narator am fost si noi prezenti in Disneyland, numai virtual. Admir cu ce curaj te preumbli cu Sacha cu tot. Ce-ti fac pestii?
Fete, merg sambata la o plimbare de proba cu un cabrio. Stati in casa, va rog!

Pupici la toate bombonicile,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ana(sorry pt masina), pikantsel(salivez la gandul unei mamaligutse al naibii d einterzise) si morgane (peshtii sunt ca la ei in balta, superfericiti - de vina era planta care crescuse prea mare), n-am auzit raspuns la seara sexoasa. e ultima strigare. p-orma fac numaratoarea si va anunt daca in formula Xse poate organiza.

nina, misto ideea, subscriu pe perioada limitata. in sensul ca ma duce sotul, si ma lasa la tine cateva ore dupa care ma recupereaza. toata noaptea... nu se poa. sunt mama de famelie cu responsabilitati:)))

azi furam la doftor: bebe sacha are 2kg. nu e foarte mare, dar nici mic nu e... de unde mai asteptam 2 sapt pt verdictul final: adica insulina sau nu. pe de alta parte, toate e bune si frumoase pe dinauntru. medicul superrelaxat, spre deosebire de prima sarcina:) cand cred ca s elua saracu de cap:)

madi si george... mniamiiii ce ciorba de burtaaaaaaaaaaaaa! si pozele cu cei doi pitici bestiale! deschide un cont pe webshots si pune-le pe toate acolos a vedem si noi in voie poze valvoi-valvoi:)

revin!

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Nina, sorry draguta, dar eu nu pot participa la pijama party-ul tau. Ce ma oftic.....avem in acel weekend "weekend info" la firma. Ramane sa ne vedem cu alta ocazie. Nu trebuie sa amani pe alta data pt mine ca oricum sunt supra-aglomerata in luna aceasta cat si decembrie.
Oana, catelul tau este unul model de cuminte ce-i. Si pe deasupra e si frumos! Si eu mi-as dori unul dar nu cred ca Tiger al meu va fi prea incantat.
Iar cat priveste venirea berzei la voi acasa, iti doresc din toata inima sa se intample cat de curand. Pupici!
Fete, eu i-am propus totusi lui Swa seara romaneasca si ce credeti? A zis ca gata, mergem!!! Deci, daca Morgane si Jan pot veni, noi sigur vom semna condica acolo. Astept confirmari si de la alte fete cu parteneri sau.....fara. Daca nu suntem in gasca considerabila nu ma deranjez.
Acestea fiind zise ma retrag in camera de tortura mai precis la calcat rufe. Apropos, am fier de calcat nou, ceva ce seamana a ozn, trebuie sa citesc cu atentie instructiunile care e o carte groasa, da' trebuie ca am de calcat o caruta, offff...
Pupici la toata suflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Tania,nici macar seara tirziu nu se poate?10-11??Cit tine info asta?Ma gindesc ca te mai relaxezi si tu un pic la cit de aglomerata esti....Hai poate reusesti si ajungi totusi...
Oana,mah ,tare frumos mai e cutulache...eu am crezut ca e de plus...ca mai era ceva asemanator linga el...
Pt pijama party,ma gindeam ca fiecare sa aduca ceva personal...poze,casete video(DVD) din tinerete,de la nunta...botez...etc si neaparat pijamaua.Daca aveti ceva idei,sunt binevenite!Berea,sucuri,ceva de rontait si nelipsita cioco am sa le cumpar eu.Daca vreti ceva anume,spuneti si vedem ce putem face

Hai va las si merg sa culc teroristii...Pupici la toate pralinutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bepii, daca mergeti si voi mergem si noi in formatie completa. Nu cred ca mai putem sa despartim pe Swa si Jan. Au devenit siamezi. Īnsa locatie e cam la capatul pamāntului. Dar daca-i bal, bal sa fie!
Nu stiu daca vrea si Bianca, o intreb maine ca acum nu e treaza.
Nina, notam in agenda "pijama-party" si Jan se albise la fata... "Si eu?". "Ce si tu, tu ramai acasa". A mai prins ceva culoare. M-a īntrebat ce-i faci lui Reji?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu prea am timp sa va citesc fete... dar tot va dau o cafea : http://rainbowpics.blogspot.com/ .. si maine dupa examu de la franceza o sa vad si io cand e pijamaua aia!

si un link especially for les belges ca stiu ca "e" multi ce furculisionaste p-aci: http://www.tutoweb.com/belgicismes.htm

pup pup

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput