Praline belgiene (19)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaela1171 spune:
Buna seara pralinutze! Ma adun si eu de pe drumuri!
Miri scuze ca nu am raspuns mai devreme, dar nu pot subscrie ideii tale; imi pare rau, cu siguranta va fi data viitoare.
Nina din pacate nu pot veni nici la pijama party, cel putin nu de data asta; mi se pare oricum o idee minunata si cu siguranta va veti distra de minune.
Dar, una peste alta, insist sa-l conving pe sotul meu sa mergem la petrecerea Rombel de 1 Decembrie, si mai mult ca sigur ca vom veni. Asta ar fi cea mai buna ocazie sa ne intalnim si cu familiile. Abia astept sa degust bunatatile anuntate...
Ana imi pare rau de masina si de intamplare; intradevar ghinion de doua ori consecutiv.
Mamicilor eu mi-am cumparat bilete la Disney on ice de anul urmator, ce ziceti? http://www.disney.be/disneyonice/magicalworld/
Pupici si noapte buna!
carmita_baby spune:
Fetelor io`s mai slow cu scrisu`, asa ca nu am apucat sa va spun cat de mult mi-a placut zbantuaiala de vineri din karaoke. Desigur si in Irish Pub muzica a fost pe gustul nostru, insa nu e chiar locul potrivit de o intalnire la scara mare
Nina e super ideea ta, nici nu se putea sa nu zic prezent, las totul la o parte si viiiiiiiiiiiiiiiiin iarta-ma pentru azi, daca nu ma duceam in Olanda veneam cu siguranta la tine. Fata ce scumpi sunt aia mici ai tai, iar Reina s-a facut o dulceata de fata, pe cand ma jucam cu ea, ma gandeam ca imi doresc si eu asa o dulceata mica... si sa nu-mi zici ca te alearga la greu ca stiu... dar nu te poti plange, ca arati super datorita ei si nici nu mai tre` sa platesti abonamentul la fitness
Lucica nu-ti fa probleme, pentru ca nu l-ati deranjat cu absolut nimic pe baiat. Chiar mi-a spus sa va invit sus
Sper sa iti vad noua masinuta data viitoare cand te vizitam
In legatura cu intalnirea romaneasca... eu am fost odata la o intalnire a romanilor pe undeva aproape de Liege, cu Oana, mama si Piet. Sincera sa fiu a fost cam dezamagite de atmosfera, se organizase un karaoke, lucru care ne-a facut sa ne luam repede campii... In orice caz daca mergeti si voi, ma bag si eu, cine stie... poate de data asta va fi mai pe gustul meu...
Oana nu imi aduc aminte daca ti-am mai zis odata, daca ti-am zis ma voi repeta... Cutu` tau e tare dragalas. Nu stiu cum faci tu, dar eu la inceput cu Mello, vorbeam numai si numai de el. Parca era copilasul meu... bine si acum vorbesc de el, dar m-am mai potolit... va puteti inchipui cand voi avea un copil cu adevarat???? (sper sa nu fie cazul!!!)
Bafta cu in vitro!! Sper sa asa din prima ca in felul asta sa ai si tu sufletelul atat de mult, dorit si asteptat!
Zi-ne cand ai de gand sa dai o fuga prin Antwerpen si o punem de o intalnire, poate mai vin si alte fete
Taniuca cu mare placere am facut pozele si pe mine ma incanta sa ma uit din cand in cand la pozele facute in diverse locuri cu gasca si sa comentez desigur.. Ma si voi care credeati ca nu are nimeni camera la el, noroc ca v-am auzit discutia ca altfel uitam de ea Insa nu uitati ca si Rosa Sinesis a facut cateva poze, pe care le vrem si noi, nu-i asa fetele?
Am vazut si eu pozele cu Dominique si sunt tare dragalase, in special cea in care sta cu o mutrita tare dulce pe pieptul lui George mi-a facut inima sa vibreze de emotie
Maine ma duc la scoala, cu toate ca nu am ore, pentru ca si deoarece i-am promis unei colege ca-i voi fi model pentru visagie, adica machiaj.. si avea nevoie de o straina.. sunt curioas ace o sa iasa, daca-mi place fac poze si le pun pe webshots, daca nu nexam, ca pe urma daca`s urata nu ma mai ubitiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pupicei la motate
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Ardeiash vii si tu la intalnirea aia a romanilor? ca asa suntem gasca mai mare si mai galagioasa si mai razacioasa... Am uitat sa iti multumesc pentru link ma bucur ca nu ne-ai uitat.
Mello motanelul iubit
anamana123 spune:
mah, io tocmai am incheiat discutia cu vio si merg(-em) peste tot, dc veniti si voi.
adica, sa o luam cronologic, nina-da, oana -dc e devreme si putem veni si cu maimuta - da, ardeiash, dc ne adunam cateva - da, si miri- da!
ma bag la nani
pupe si somn usor si voua!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
prettysunshine spune:
Buna tuturor!Eu sunt din nou inapoi acasa,iar saptamanile petrecute in Belgia par un vis frumos acum si ma tot gandesc cum sa fac sa reeditez experienta cat mai repede posibil.
Carmita,spune-mi te rog cum sa fac cu pozele ca sa ajunga la voi.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
morgane spune:
Fete, m-am tot gandit si razgandit cu petrecerea de 1 dec. în necunoscut... si am decis sa nu mai mergem (eu si consortul): e la mama-naibii, nu prea stim la ce sa ne asteptam, iar a doua zi mergem la Oana. Eu pas. Poate alta data, sa mai crestem.
În alta ordine de idei, ce referendum e pe plaiuri mioritice pe 25 nov? ca m-au sunat azi de la ambasada sa ma cheme la nu-stiu-ce comisie si mi-a fost târsha sa zic ca nu stiu despre ce e vorba. Le-am zis ca le spun mâine, dar cred ca nu vreau sa ma duc, ca o sa fie ocupata toata duminica pâna seara tarziu si o parte din sâmbata si ce fac cu pijamalele... nu merg nici acolo , da' le zic mâine.
Pupici,
ardeiash spune:
http://www.europarl.europa.eu/news/expert/background_page/011-10843-329-11-47-902-20070926BKG10840-25-11-2007-2007-false/default_ro.htm
http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2007/10/071023_basescu_decret.shtml
moama .. ce -ati mai scris!
fete: imi pare rau ca nu mergeti: se-anunta ceva frumos! dar poate va razganditi!
eu una.. nu pot merge : am o excursie de studii ( cu profa de engleza_) am platit-o de acum 2 luni si s-a nimerit in aceiasi zi! of! nu am niiciun eveniment ... si dintr-o data se bulucesc toate...
ma .. pe unde-s pozicile-ale da vorbeste tata lumea?
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Nici noi nu mai mergem la petrecere! Ca si Morgane, am stat si ne-am gandit si am ajuns la concluzia ca avem alte prioritati in acea zi, apoi locatia e cam departe si dupa experienta pe care a avut-o Carmen cu Oana mi-e teama sa nu se repete. E posibil sa fie totusi frumos de data asta, meniul ma tenteaza dar mai bine nu pt ca oricum urmatoarele weekenduri o vom tine in baluri cu diferite ocazii dar care stim cu siguranta cum va fi. Asa ca pastram energia pt atunci.
Nina, draguta mea, din pacate "info weekend" e si duminica. Pt mine faptul ca n-am weekend e greu mai ales ca muncesc dinainte pt pregatirea lui apoi in zilele respective voi fi mai tot timpul in picioare mai ales ca ajutoarea mea s-a operat si nu vine, deci voi fi singura, apoi duminica seara dupa ce se termina tot balamucul mergem cu tot personalul la restaurant desi eu as fi vrut acasa ca-s deja f obosita. Da, deh! asa s-a impamantenit obiceiul aici si trebuie sa ma supun. De-aia zic ca nu pot veni sambata la tine pt ca a doua zi trebuie sa fiu pe baricade. Imi pare f rau.
Ma duc sa fac o baie ca diseara avem petrecere daca ati mai pomenit asa ceva joi.... Dupa tenis mergem la un local care organizeaza "Spaanse avond" (seara spaniola) si unde trebuie sa venim imbracati corespunzator adica cu haine specifice cu castaniete, evantai, etc. Eu n-am decat evantaiul, restul trebuie sa improvizez.
Va pup si va doresc numai bine!
Nora spune:
Prlinutelor, ati citit aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110391 ?
E vorba de o o fetita de nici 4 ani care a suferit deja cat pentru toata viata! Am cunoscut-o si pe yahoo messenger, am auzit-o si am vazut-o, si va pot spune ca e tare tare frumusica, vorbeste frumos si politicos, pare tare isteata si cuminte si dulce... m-am indragostit.
M-am implicat in campania asta acum 2 zile, de aniversarea mamei (60 de ani)! E cadoul pentru mama, speram ca Dumnezeu sa-i zambeasca si ei un pic.
Am deschis un subiect si pe Rombel, pot strange bani si la petrecere si prin posta, oricum se poate.
Multumesc frumos,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
simonette spune:
Buna ziua dragi pralinutze!
In primul rand imi cer iertare ca dau buzna, dar sunt intr-o situatie delikta si tare as avea nevoie de ajutorul vostru!
Pe scurt:
Sunt o de 26 de saptamani, deja mamik unui baietel de un an si 9 luni! In urmna cu ceva timp am hotarat impreuna cu sotul sa ne stabilim in Belgia, mai exact Bruxelles...Sotul s-a urcat in avion si la recomandarea si impreuna cu un prieten de-al sau au purces pana la Bruxelles in cautarea unui ap. de inchiriat! Au mers la niste cunostinte ale amicului sotului si au batut palma ptr un ap. de 2 camere ...bla,bla!
Sotzul s-a intors in tzara unde am inceput pregatirile de plecare, am cumparat si biletele de avion si am anuntat proprietarul din Bruxelles ca sosim pe data de 21 noiembrie anul acesta...A ramas sa ne trimita sms cu adresa, ceea ce nu s-a mai intamplat...am tyot sunat si nimic...nu mai raspunde la telefon...concluzie!!! TZEAPA!
Ideea este ca noi avem biletele, totul este pregatit si nu avem unde sa tragem...de amanat biletele am inteles ca nu se prea poate asa incat sa venim dupa ce nasc, de recuperat banii pe ele nici vorba!
Apelul meu este urmatorul:
Fetele din Bruxelles!!! Am urgenta nevoie de un apartament cu 2 camere sau chiar si o garsoniera in Bruxelles!!! Bineinteles nu in centru si la un pret cat de cat rezonabil! M-am gandit ca poate stie cineva pe altcineva si tot asa! Poate un site cu anunturi macar (desi nu stiu franceza)...sau o solutie provizorie macar!
Imi cer iertare ca v-am tulburat atmosfera si va doresc numai bine!
mami de Luca si 25+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2