Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anailil spune:

Fetelor, voiam sa va intreb: voua cum vi se monitorizeaza sarcina avand aceasta problema? Mie mi s-a spus ca trebuie sa-mi iau foarte des tensiunea si sa fac periodic analize de coagulare a sangelui si ecografie Doppller pe arterele uterine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_apr spune:

dr uscatescu nu e la fundeni saptamana viitoare? sau doar in ianuarie lipseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeamiss spune:

carmen a zis ca o sa lipseasca pana pe 20 ian!acum nush exact ziua cnd pleaca!cel mai bine suni acolo si intrebi!ea asa mi-a zis ca o sa plece in america si ne vdm dupa 20 ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeamiss spune:

anailil eu lunar ma duc la control la dr gin imi fac eco si apoi ma duc la fundeni imi refac analizele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Citat:
citat din mesajul lui anailil

Fetelor, voiam sa va intreb: voua cum vi se monitorizeaza sarcina avand aceasta problema? Mie mi s-a spus ca trebuie sa-mi iau foarte des tensiunea si sa fac periodic analize de coagulare a sangelui si ecografie Doppller pe arterele uterine.

Lunar analizele de sange (dr. imi zicea sa le fac la 3 saptamani dar imi era un pic cam greu). Iar eu lunar am facut eco fara a primi o recomandare in acest sens (ma refer la frecventa) dar paza buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor ce analize medicale amanuntite trebuie facute pentru depistarea acestei probleme? Proteina C reactiva, fibrinogenul si VSH-ul sunt printre ele?
Ce specialitate medicala se ocupa de depistarea ei?

Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

mie mi-au zis ca e gratuit doar ptr gravide fara venituri... dak ai venituri e compensat 50%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Informatie de ultima ora :) ! Am sunat eu , si la Farmacia Academiei , se da Clexane compensat 100 % !! Trebuie doar reteta de la medicul de familie , si nu e musai sa fii si gravida...
Eu l-as lua din timp , ptr ca in ianuarie fac iar inseminare , si o sa am nevoie . Pe langa alti anticorpi care mi-au iesit pozitivi (FAN SI ANA ), mi-a iesit pozitiv si Factorul V Leiden ! Astept sa iasa rezultatele si la alte analize , sa vedem cum ies si alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_apr spune:

preety, de trombofilii se ocupa medicii hematologi.

fetelor, sa aveti sarbatori frumoase si linistite si sa ne auzim cu bine!!!

eu voi naste in prima sapt dupa revelion, cam asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Carmen, nastere usoara si un bebe sanatos!
Va urez tuturor Sarbatori fericite si un an nou cu santate si multumire sufleteasca!
Va pup!

P.S. Clexane-ul este gratuit de cateva luni bune pentru gravide. Am prietene foarte bune farmaciste. Nu stiu decat pentru gravide ca atat am intrebat.

Mergi la inceput