Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

DAAAAAAANAAAAAAAAAA!!!!
MA bucur asa de mult ca ai scris!
Imi pare rau ca au fost bolnave printesele.......of si Oana saraca cu laringita!!!!!! Spune-ne mai multe despre voi!
Ce faci cu Roxana cand te intorci la serviciu?
Sa stapaniti sanatosi masina!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Dana...bine ca ai reaparut si pe la noi!
Sanatate la puiutele scumpe!
Si sa stapiniti masina intreaga!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA ma bucur mult ca ai aparut,ma gandeam unde esti ca nici la buzoience nu scriai,nici n-ai raspuns
ANY
Off ca pana cum nu era nimeni si acum cand ati aparut s-a trezit Diana si e calare pe mine deja

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Am uitat, felicitari pentru masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Multumesc, fetelor!

Incerc sa mai frunzaresc putin capitolul anterior si intre timp incerc s-o trezesc pe Oana care doarme de 3 ore. Se resimte dupa zilele astea de petrecere .
Nu prea am mai intrat pe forum, recunosc ca am simtit nevoia sa fac o pauza. Dar m-am tot gandit la voi.
Sunt foarte incantata ca fetele au revenit si am simtit din nou dorinta sa va citesc. Cred ca a fost un feeling sa deschid forumul.

Roxanica s-a marit, nici nu-mi vine sa cred ca ma inteleg deja cu amandoua prin casa.
E tare-tare nazdravana. De-o mie de ori mai nazdravana decat Oana si face POTII (adica "prostii" dupa cum bine recunoaste chiar ea). Vorbeste multicel, dar poceste cam toate cuvintele. Insa ne intelegem bine.
Face la olitza numai cand are chef, dar ma pacaleste des si mi-o cere, dar nu face nimicutza.
Am desfiintat patutul, acum dorm amandoua in patul normal. Sunt delicioase cum se aseaza singure la culcare, fiecare pe perna ei. Roxana e mai dragastoasa si nu adoarme decat dupa ce-o pupa cate-un sfert de ora pe sora-sa. Iar Oana care nu e o pupacioasa de felul ei, protesteaza si incearca sa se apere .
Am renuntat si la carucior, nu mai vrea sa mearga cu el, asa ca iesim afara cu fetele tinandu-se de mana.
Eh, ne-am facut mari, nici nu-mi vine sa cred.

Cand voi relua serviciul bunicii se vor ocupa de fete. Oana va merge la camin in continuare si ma rog la Dumnezeu sa nu avem mari probleme cu imbolnavirile.

Mergi la inceput

M-a pus naiba sa fac pe catzelul,acum nu mai scap,trage de mine non stop,abia am momit-o un pic cu cuburile sa scap.
Asa ii arata parul cand e trezita din somn:http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-10-28/19:36:05 si inca aci nu era transpirata.De aia nu ma indur sa il tund,o sa incerc cu ceva agrafe,daca nu merge,ii taiem doar bretonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Dana, ma bucur ca ai intrat. Bine ca v-ati luat masina, s-o stapaniti sanatosi!
Imi pare rau de ce aud cu fetele tale ca au fost bolnave, si Oana saracutza cu laringita.. E fain de ele ca dorm impreuna, cred ca e o imagine foarte frumoasa la culcare..
Am vazut pozele cu Mario, bre dar cand a crescut asa de mare? Si de frumos?
Cred ca ma pun sa o vad si pe Bia...dupa ce se culca Diana, asta ca tot a pomenit Moni de ea.
Moni, se poarta ce-ti place , cred ca nu mai exista o regula la imbracaminte, cel putin stiu ca nu se asorteaza pantofii cu poseta, apoi cizmele, sunt in trend ciocatele cum spunea si Any, curele peste bluze largi, colantii etc. Se mai poarta si botul rotund la pantofi sau cizme. Doar silueta sa ai...pt niste tinute adecvate ar trebui sa mai slabesc nitel...
Eu ma pun sa-mi hranesc fata, apoi baia si nani...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mi-a trecut ideea cu tortul comandat, din ala cu desene animate.M-ar costa de la 70 in sus

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Maraki, nici nu-mi vine sa cred, peste 2 luni Angelos implineste 2 anisori!!! Mai este putin si incep aniversarile. Wow! S-au facut mari copilasii nostri!

Gata! S-a trezit echipa si se cearta pe creioanele colorate . Fug sa le impac.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dana iti jur ca dimineata la tine ma gandeam Am pomenit de tine zilele trecute, spuneam de site-ul spiridusilor, acusi vin aniversarile si trebuiesc poze noi Angelo e sarbatorit si pe 8 noiembrie. Sa stapaniti sanatosi masina, fara evenimente rutiere Pupici la fete, intru acum sa vad daca ai poze noi cu printesele

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput