Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ne-am intors si noi ca e bezna afara si cam frig, am statmai mult in masina ca lui Alain ii inghetase manutele dupa 20 de minute de plimbareala pe afara.
Maraki am uitat sa iti zic, ciudat ca vrea numai apa plata ai incercat cu ceaiurile de la humana in dilutie mare prima data si apoi sa o cresti treptat, am o prietena care asa a reusit cu ceai in care initial dizolva cateva granule si in decurs de vreo 2 saptamani a prins gustul si acum il bea normal. Mie imi plac ca ai ceaiuri foarte bune, noi din alea am folosit in primul an si cat eram in Ro acum nu gasesc aici de la humana nicaieri, chiar o sa caut cand ajung in Germania in vizita la verisoara mea; Cat despre tort nu stiu ce sa zic mi se pare f scump aici chiar am vazut la Cora tort cu poza din aceea de desene animate cu vreo 20-25 de euro.
Moni pupicei si o seara faina.
Dana bine ai revenit si pupici printeselor tale, bine ca sunt sanatoase acum, sa stapaniti sanatosi masina si sa afceti cat mai multe plimbari.
Chiar vroiam sa va intreb, puiutii vostri dorm cu pernita deja? Nu stiam de lq ce varsta se incepe plus ca Alain imi doarme numai pe burta si eu una care dorm tot asa nu pot sa dorm cu perna.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Dana bine ai revenit! Sper sa intri mai des acum.
Hai ca am reusit sa mai pun la nimereala cateva poze dar am avut surpriza sa vad ca am doua conturi pe drop...habar nu am cum si cand dar in fine:
sunt mai vechi pozele...adica de vreo luna sau doua
http://www.dropshots.com/irimar#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI DIANA doarme de multisor cu pernutze - are doua alaturate ca e mai lat patul decat o pernutza.

Noi am mancat fiecare cate un ou fiert moale si ea si doua bucatzele de paine cu pateu penteu copii in premiera - la care a zis "Ii bun!" deci deja vorbeste ca noi cu ii nu cu e(ste)

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi am incercat cu ceai de fructe de la Hipp, trebuie sa gasesc un ceai fara culoare, daca vede ceva colorat nici o sansa. Eu deja-i pun manusi cand iesim afara, a fost foarte frig sapt. asta.
Irina l-am vazut pe creolin, fata frumos baiat ai
Moni asa vb voi? De ce nu scrii si aici la fel?
Ingrid, acum vreo 4 ani am tinut o cura de slabire din capul meu Un iaurt pe zi, cafele si tigari cat cuprinde Slabisem 11 kg intr-o luna in schimb imi cadea parul ca la balamuc

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Silvia, Roxana doarme pe perna fiindca a vrut sa o imite pe Oana. Oana in schimb s-a culcat tarzior pe perna, a preferat sa doarma fara.

Irina, o sa incerc sa mai intru. Saptamana asta va fi mai greu, Oana are vacanta la gradi asa ca o sa stau cu amandoua non-stop .

Maraki, cam scump, intradevar tortul acela. Dar din cate stiu tu faci tortul tare bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Maraki, eventual sa-i dai ce fenicul de la HIPP ca e mai decolorat, si incepi cu doar cateva granule, cum a zis si Silvia....Canuta/biberonul cu care bea apa Angelo nu e mai colorat sa nu vada culoara lichidului?

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai ca io ma sparg de ras
Dupa ce a vizionat ultimul film cu Mario,cel cu baitza si a ras copios de ce imprastia cosmeticalele,la sfarsit zice ... BADAIE A CUL ! NU VOIE ACOLO! Irino nu-i zi lui Mario ce ti-a sugerat gagica-sa ca iese cu divortz
BOMBO pe unde bantui? I-am pus si Dianei ultimele filme cu Jasy,maai n-a scos o vorba,numai se uita ca hipnotizata la ea

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ciao !
Pe acasa mai Moni sunt , dar am stat in garaj pana acum si mi-am desfacut cutiile cu mobila sa le verific inainte de a le pune pe container
Am inghetat de frig si am intrat la o cafeluta calda si am bagat si un ochi pe forum
Irino e superb Mario a crescut asa de mare, ochii lui ma termina
Moni tare fain ii sta parul Dianei asa cretzuc si al Jasminei e cam la fel cand e transpirata mai ales .

Eu ma cert cu barbatul meu de 2 zile ca-s lenesa si nu fac sport sa mai slabesc stiu ca are dreptate dar ....nu stiu ce scuza am .. de fapt nu am o scuza asa ca de maine sterg banda de praf si bag km in ea , tzinetzi-mi pumnii please , chiar am nevoie de incurajari

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ioana o sa incerc si cu ceaiul de care spui, ai dreptate cu sticlele dar preferatele lui sant transparente.Am luat sapt. asta una cu Micky Mouse, are pt. gura chestie din aia ca la Powerade, cum spuneau fetele zilele trecute, vad ca nu il atrage. Daca-i dau in sticla de la Powerade bea, chiar si cu sucul original numai ca nu este pt. copii.
Merg sa-l scot din cada, e cu Giorgos Noi asa facem, intai stau eu cu Angelo sa se balaceasca, il spal si vine randul lui Giorgos sa mai stea vreo 10-15 min. pana il scoatem din cada.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DanaE-ma bucur ca ai aparut,pupici la printzese,sanatate si sa stapinitzi sanatosi masina!
Ingrid- imi pare rau de accident.multa sdanatate tuturor.
Irina-vazut Mario-super dulce si sexy,cand bagi si fetitza aia?
Maraki- nu pot sa cred cat e tortul, aici unul pt 15 copii, cu desen animat e max. 24 cad.
Bombo- ce mobila trimitzi,plecatzi in ro definitiv?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput