Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)
Raspunsuri - Pagina 5
szaboali spune:
[quote]Originally posted by asteryaro
Moni, CONVULSIILE cauzate de febra sunt un mare pericol pana la varsta de 3 ani. Stiu de la medic. Orice copil care a facut convulsii va face electroencefalograma, sa se observe daca sunt sau nu modificari.
Dianei i-ai dat fenobarbital la febra, ca nu faca ccc convulsii.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
Mie mi-au spus din spital ca pana la varsta de 5 ani tre sa am grija cu febrele.
Ali17+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
maraki spune:
Ali cum nu scriu creioanele cerate? Am luat si eu pt Angelo sapt trecuta, i-am dat sa deseneze si a muscat dintr-un varf Cand a vazut Giorgos asta, a spus sa nu ma prinda ca i le mai dau, pe spatele cutiei scrie ca sant pt. copii de 3+ ani si nu e bine sa se dea celor mai mici. Si aici zic medicii ca dupa 38.5 se considera febra, eu de la 37.3-4 incep cu supozitoarele. Mai bine preventiv decat sa creasca temp.
Ingrid imi pare tare rau pt. familia soferului, pacat....mare pacat!!!
Irina, nu am intrat acolo dar sa stii ca toata dimineata la nenorocirea asta m.am gandit Cred ca m-ar da peste cap sa intru sa citesc, nu as mai fi buna de nimic
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Ursoaica spune:
Fetelor am nevoie de niste idei date de voi in legatura cu cumpararea unui cadou de casa noua. Sa fie util si nu prea scump.
Si ce poti cumpara unui bebe baiat de nci o luna? In afara de pampersi... Si unei fetite de 4 ani (ca sa nu se supere pe pitic)?
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
maraki spune:
Robert la 4 luni a facut convulsie in timpul noptii. Am avut noroc pt. ca dormea cu mine in camera, l-am auzit cum gemea, am aprins lumina si l-am vazut tremurand si vanat in jurul gurii. Bineinteles ca am ajuns la urgenta, am fost internati de urgenta cu Bronsita astmatiforma. Sant foarte periculoase convulsiile, daca nu esti pe faza....nici nu pot sa scriu ce se intampla Deci la febra mare aveti mare, mare grija!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Ursoaico pt. bebe poti sa iei costumase iar pt. casa noua ar fi foarte buna o lampa din aia cu picior care se regleaza lumina cat vrei.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
d_melli spune:
Mai da de ce dati voi apa la moara?
Mario a mancat ...nimik...pentru ca mama "inteligeanta" s-a gandit ea intr-un moment de mare creatie intelectuala sa ii bage si o lingura de mancare de mazare in ciorba de pui...si biensure ca nu a vrut...si a papat doar un danonino mare si doua actimel...cica ii dam dupa ce se trezeste ciorba.
Numai ca eu plec l sdoacramea la 15 deci sa se descurce ea.
Ursoaica spune:
Ideea asta se trece pe lista, la sfarsit trag linie si vedem ce alegem. Buna ideea Maraki, multumesc ... si este perfecta in camera copiilor...
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
Eu la 37,5 i-am dat cel mult siropuri eferalgan sau panadol,doar daca era seara i-am dat nurofen.De la 38 i-am dat nurofen,la 38,5 si supozitor pracetamol iar la 39+ supozitor novocalmin.
Noi la ora 13 plecam la mami,nu mai pot cu Diana m,acum e tot cu batzul + balon dupa mine sa mi-l pun intre dinti si sa fac pe catzelul
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
asteryaro spune:
Ioana, eu am inteles perfect de la inceput ce ai spus.
Ali, ideea este ca tb sa fim atente, prudente etc, convulsiile sunt cu urmari grave oricand, cred eu.
Doamne fereste.
Aoleu Ingrid, saracii copii...
www.dropshots.com/asteryaro
asteryaro spune:
Irina, mare dreptate ai cu apa data la moara... da' asa suntem noi, fete cu bun simt, nu OLIRETA... Prietenii stiu ce.
www.dropshots.com/asteryaro