Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
IOANA n-are rost sa te agiti,normal ca toate am inteels de la inceput care-i treaba.
INGRID vai,ce necaz
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
Salutare!!!
eu pe la mama, Marco a adormit de 20 min. nu a prea baut lapticul, si arde putin de tot, nu stiu cat are ca nu i-am pus termometrul.
A mancat spanac la o vecina, s-a pupat si s-a jucat cu iubita lui din Alba, s-a urcat pe ea si a muscat-o de obraz. obicei urat are, sper sa-i treaca rapid, ca de nu o ia pe coaja.
Aseara nu am mai intrat, am fost cu clau in oras cu prietenii lui si marco a dormit la ai mei.
cand se trezeste plecam si noi spre Tm, acum se intuneca mai repede si sa nu ne prinda noaptea pe drum.
hai ca ma pun sa citesc din urma.
si duminica faina sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ingrid S spune:
Na, ca am primit o veste de la sotz, pe sora-mea au internat-o ca a lesinat...avem 2 bolnavi acum, pai natural ca nu mananca nimik, fumeaza ca un turc si se streseaza cat cuprinde. Of Doamne!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
T_Ioana spune:
Vai Ingrid......ce necaz! sa de Dumnezeu sa fie totul bine! pentru prietenul cumnatului tau si pentru copilasii lui! Sanatate multa celor care au supravietuit!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Giova spune:
Of mai Ingrid. eu tin minte ca mi-ai zis joi ca nu e grav cumnatul, dar nu stiam de operatie. of doamne ajuta sa fie bine, sora ta sa se intareasca, iar de sofer si celalat pasajer D-zeu sa-i aiba in paza!! Mare tragedie!!!
Ioana imi pare rau de Razvan....sper sa nu mai creasca febra.
Cristina acum am inteles la ce te-ai referit cu capitolul. lasa ca aici la mama nu am actualizata lista, cadn ajung in Tm o pun pe cea din calculatorul meu si va fi ok.
Ana mi-ai facut pofta cu tiramisu, asa ca am bagat o bucata de cremes.
Irina nici la Marco nu-i place mazarea. Nu putea-i sa o scoti din farfurie?
MaRCO e caldut, il voi tine sub observatie sa vedem ce se intampla. sper sa nu faca febra mare, oricum nu-i dau nimic decat Imunogripul, pana ajungem in Tm.
cat despre sist. din Ro, dr. si pareri...prefer sa nu mai zic nimic. Eu nu am avut probleme mari de sanatate cu marco, dar totdeauna cand era ceva ce nu-mi convenea mergeam la 2 dr. Dr. mea de fam/pediatra e cam cu antibiotic...asa ca mai mergeam lsi la cealalata sa vedem daca e viral sau nu.
Oricum daca am ceva probl. nasolae prefer sa consult si homeopatul ca eu una nu mai am de gand sa bag antibitoc in el, atat cat se poate.
merg sa mai strang hainele lui Marco, ne pregatim bagajele pana se trezeste piticul.
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Salutare si pupici !
Imi pare rau sa aud ca sunt asa de multi copilasi olnaviori, sanatate multa tuturor.
Ioana pupicei si sanatate multa, bine ca ai facut analize si nu i-ai dat antibiotic degeaba, prea mare graba cu antibiotcul asta.
Giova sanatate lui Marcolino, sper sa va treaca repede e tare capricios sezolul asta.
Ingrid sanatate multa si voua si sorei tale.
Ce sa zic de antibiotice si copilasi ca s-a tot dicutat pe tema asta, medicii dau antibiotic de teama sa nu se agraveze boala si nu fac analize cat din comoditate cat din cauza sistemului imbecil. Dar e o tampenie sa faci asa ceva pentru ca ficatul lor foarte greu metabolizeaza si elimina antibioticul. Eu cred ca i-am dat lui Alain doar de doua ori cand chiar a facut bronsita cu musus si era incarcat in rest la orice raceala paracetamol si gata.
Chiar acum cred ca e putin racit ca mai tuseste desi se si preface ca a observat ca sunt foaret atenta cand tuseste si il guguresc si e smecher. Ii dau paracetamol dar jumate din doza pe kg/corp si suc de portocale ca nu avem pb cu scaunele din contra e constipat in general;
Sfatul meu in raceala la copilasi de natura virotica e cat mai multe ceaiuri si sucuri de fructe bogate in vit C, chiar tabletele de vit C dizolvate in ceai ca sunt speciale de copilasi, eu nu ii dau ca bea suc de portocale f mult dar cand n-o facea ii dadeam.
Noi o sa iesim dupa-masa pe undeva darcred ca facem ceva excursie cu masina ca e tare urat afara si rece asa ca plimbarileau devenit limitate deja.
sanatate multa si pupici la toata trupa!
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Silvi al meu copil bea doar apa plata. Si eu i-am dat antibiotic o singura data, in rest Nurofen si supozitoare paracetamol.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Ingrid de ce a internat-o pe sora ta? E mai complicat decat lipotimia?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
eu cred ca i-am dat antibiotic de vreo 4-5x si regret amarnic. asta e...am fost proasta...saraca Bee zicea sa nu-i dau, eu deja am inceput asa ca 5 zile musai.
Silvi si voua, sa se refaca complet Alain.
plec in pivnita cu mama si socrella sa mai iau cate ceva.
Clau zice ca arde Marco, eu zic ca nu. mai vedem cand se trezeste.
si ne auzim din Timisoara.
_
Ingrid S spune:
Multumesc fetelor de incurajari!
Maraki, nu stiu nimic inca. Doar ca e internata ca a lesinat. Astept sa ma sune sotzul cu detalii. Dar o cunosc, e in stare sa nu manance 2 zile si sa bea cafele plus tigari. Si un elefant ar lesina in conditiile astea...
Silvi, gandesti ca mine. Pacat ca sunt situatii (un ex. otita), unde nu poti sa te eschivezi de la antibiotic oricat ai vrea.
Giova, dar ce a patit Marco? A racit iar? Sa-mi zici cum ii merge.
Am uitat sa-ti zic atunci de operatie, el ar trebui sa fie mutat in Romania, doar ca nu-i dau drumul de acolo cat are tuburile de drenaj in mana...pana nu-i pun ghipsul, nu scapa din Ungaria.
Bre, al meu copil doarme de 2 ore jumatate...sa intru la idei acusica.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo