va rog un sfat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by marryanne

Fetelor as vrea sa stiu mai multe despre dr Iulian Badea?Daca ma puteti ajuta cu informatii despre cabinetul lui particular,tarifele pe care le percepe acolo etc.
Am auzit ca este un doctor bun dar ca se prea poate ca la nastere sa nu vina daca nu este cezariana....este adevarat?

7+

Da, este adevarat ca nu vine noaptea sau in weekend. Dar sa stii ca in general prof. univ. dr.-ii nu prea vin noaptea.
In rest este un medic foarte bun. O fosta colega de facultate a nascut 2 copii cu dansul, prin cezariana si a fost foarte multumita. Sarcinile au fost urmarite impecabil in conditiile in care au fost dificile si cu multe probleme.

Daca doresti un medic care sa te asiste la o nastere naturala cand doreste bb sa vina, natynic ti-a scris mai sus o serie de medici foarte buni.

La acea lista l-as mai fi adaugat si pe dr. Adrian Berindan dar nu sunt sigura ca mai lucreaza la Municipal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu cred...

naty 17+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by natynic

Nu cred...

Naty,

Partea cu nu cred se refera la dr Berindan sau la disponibilitatea dr. Badea de a veni noaptea?

Daca se refera la dr. Berindan imi pare ffff rau. Un medic foarte bun si sufletist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryanne spune:

Cred ca mai bine ma indrept catre un doctor care nu este atat de solicitat si care sa stiu sigur ca daca ma apuca pe la 2 noaptea sa nasc el poate veni la spital.Sincer cred ca este destul de nasol sa te duci la un doctor la consultatii timp de cateva luni iar cand iti vine timpul sa nasti el sa spuna ca nu poate veni si ca sa nasti si tu cu medicul de garda sau si mai rau sa-ti arunce fraza la telefon ca nu-l intereseaza ce faci el nu poate veni si gata.Sper ca mie sa nu mi se intample si sa fac alegerea cea buna.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

repet, uita-te la ce ti-am scris eu, in partea initiala a listei, in care iti enumeram medici tineri si inca entuziasti. Asta daca tii musai sa fie la Municipal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bizy spune:

draga marryanne, eu ti-l recomand cu caldura pe dr. BERINDAN, sunt la a 2-a nastere cu el si il cunosc de foarte multi ani, e foarte rabdator, lucreaza cu multa rabdare si e foarte sensibil si vine la orice ora vrei, indiferent daca nasti sau ai alta urgenta el va fi acolo. lucreaza in Municipal asa ca... bafta. Uite si nr. de tel de la cabinetul unde lucreaza, nu se percepe taxa, ci doar trimitere de la medicul de familie
Cabinet POLIMED tel: 021 /311.38.10 Luni-Miercuri si Vineri de la 15:00 -18:00

Mergi la inceput