va rog un sfat
Astazi am facut 6 saptamani de sarcina si am fost la doctora sa-mi faca ecografia pentru a vedea embrionul dar surpriza mare si neplacuta nu sa vazut decat sacul gol fara embrion
Doctora m-a programat peste inca o saptmana si mi-a zis ca daca nici atunci nu se vede embrionul atunci inseamna ca sarcina sa oprit din evolutie si trebuie sa fac intrerupere de sarcina
Am de gand inainte de a lua decizia asta sa mai consult o parere de la alt doctor.Sa se fii inselat doctora va rog sa-mi spuneti daca a mai patit cineva asa ceva,sunt terminata si plang intruna tot nu-mi revin din soc
Raspunsuri
alinushca spune:
Marryanne, asa ar trebui sa faci. Sa mai vezi un doctor despre care sa fii sigura ca e bun si sa fii sigura ca are un ecograf bun. Ca am vazut unele unde oricum nu se distinge absolut nimic ...
Si asteapta cumintica. Timp ai destul sa afli daca e bine sau nu. Pana pe la 9 saptamani ai tot timpul sa fii sigura de ce faci inainte de a lua decizia asta grea a chiuretajului. Eu sper sa nu fie asa.
Sa stii ca la 6 saptamani e inca posibil sa nu se vada oricum. Asa ca eu cred ca saptamana viitoare se va vedea
Dar daca nu, mergi la un ecograf mai bun!Curaj!
In asteptarea lui 
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png
natynic spune:
Asa e, la 6 saptamani nu e sigur ca se vede ceva. Ar ajuta sa-ti dozezi si beta-HCG, macar de 2-3 ori timp de cateva zile. Daca scade, sarcina e oprita in evolutie. Daca creste, ff probabil si bebicul crste in continuare.
Iti tin pumnii!
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
oana8188 spune:
Marryane, neaparat du-te si mai vezi un doctor, si fa-ti si beta hcg timp de 2-3 zile in fiecare zi; daca sarcina e ok, atunci valoarea se dubleaza de la o zi la alta (asa stiu eu, dar intreaba sigur la doctor). Offf si maine e duminica, n-ai unde sa te duci, doar in spital, poate.... Multa sanatate si sa ne dai si noua o veste buna, da? 
Oana
33+
Alexandra
marryanne spune:
Va multumesc din suflet pentru sfaturile voastre si saptamana asta am sa-mi la un alt cabinet programare,asta ar insemna ca sa fie sarcina de 6s-3z daca reusesc sa o fac marti.Sper din tot sufletul ca acum sa se vada embrionul,inca nu ma pot impaca cu ideea ca prima mea sarcina este si primul chiuretaj mai ales ca imi doresc din tot sufletul acest copil.Am sa va tin la curent cu rezultatul care sper sa fie unul bun
RalucasS spune:
ce tip de ecografie ti-a facut? ca daca ti-a facut abdominala fii sigura ca nu avea cum sa vada ceva la 6 sapt
20+
Lucas sau Cristina?
g24hit spune:
cum au zis si fetele....poate ar trebui sa mai ceri inca o parere...e posibil sa nu se vada...la mine s-a vazut la 6 saptamani.
tinem pumnii sa fie totul bine.
ENI 36+
IULIA
mihuta spune:
Nu uita ca e posibil ca sarcina sa fie un pic mai mica in realitate, daca de exemplu ovulatia a avut loc mai tarziu.
37s +
Sophia
adriuta spune:
O sarcina este formata dintr - un sac embrional si embrionul care intr – o sarcina normala se dezvolta pana la stadiul de copil . La o pierdere de sarcina de multe ori se formeaza numai sacul embrional fara embrion , de fapt exista si un embrion dar care insa inca din faza de inceput nu – a evoluat tocmai bine . Deci embrionul nu se dezvolta sau nu creste mai departe din cauza unor anormalitati ce au avut loc la momentul formarii acestuia .
Cauza este de cele mai multe ori o anormalitate cromozomiala . Nu este vorba despre o anormalitate ereditara asa incat nu are nici un fel de consecinte pentru urmatoarea sarcina .
mergi la urmatoarea adresa si o sa citesti mai multe despre asta.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=497
in primul rand mai mergi la un eco si ai atunci a doua parere. NU SPUNE LA INCEPUT NIMIC DESPRE PRIMUL ECO. Abia dupa ce vezi cum stau lucrile incepe sa povestesti de primul eco. De multe ori ajuta sa lasi dr sa spuna ce are de spus.
Tu ai avut sangerari intre timp??
Daca e o geseala o sa fi mamica mai curand.
Daca nu, inseamna ca micutzul tau mai vrea sa se joace cu ceilalti ingerasi acolo sus si nu se grabeste sa vina jos la marea intalnire.Ai doar grija sa fie totul eliminat.
Nu dispera, este fff important si o sa vezi ca o sa ramai mai repede insarcinata decat daca INCERCI SI INCERCI... si te stresezi, te enervezi... emotionezi... . Noteaza perioada ovulatiei(intai cauta pe net si o sa vezi ca sunt ff multe siteuri care iti dac un astfel de calcul)si in zilele insemnate cu rosu in calendar iubiti-va mai mult :) Fara alcool pt tatic sau bai fierbinti si sa vezi ca o sa fie bine.
Sper sa nu te supere sau sa te dezamageasca mesajul de la mine. Si eu am trecut printr-o situatie care seamana putin cu a ta si te inteleg. Sa privim totul cu curaj si maturitate.
Si....apropos, stiai ca 40% din embrioni nu se sfarsesc prin a fi bebei?? De multe ori nici nu ne dam seama, sau ma rog, asaspun cei invatati. Te pup si iti doresc nmai bine.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
22+ cu 
marryanne spune:
Va multumesc din suflet pentru sfaturile voastre.....veste buna bebica al meu are 6s-2z este foarte bine si ai bate inimioara.
Aseara am avut niste contractii mai puternice si am ajuns la municipal pe la ora 10 seara la camera de garda dar acolo mi-au facut un control si au vrut sa ma interneze,dupa controlul efectuat de o dr foarte draguta mi-am facut sperante ca bebe este bine.Nu m-am internat aseara pentru ca am decis sa vin dimineata si sa-mi fac internare de o zi pentru a-mi face ecograf transvaginal si analize secretie.Azi dimineata am fost prezenta acolo am facut absolut tot ce mi s-a spus si la ecograf l-am vazut pe bebica ca este sanatos iar inimioara lui bate asa frumos
.Sunt extrem de fericita ca este bine si ca nu trebuie sa trec prin calvarul pe care doctora de la cab particular mi-a zis.....adica chiuretaj.Am sa o sun si am sa-i spun ca din punctul meu de vedere nu este doctora sau cel putin un doctor bun nu arunca asa cu diagnosticele daca nu este convins 100% de acel lucru.
Oricum eu m-am decis sa raman la doamna doctor care ma ajutat la municipal,este o persoana foarte draguta si foarte rabdatoare.Daca cineva imi poate spune ceva despre d-na dr.Danilceac Ala va rog sa-mi spuneti si mie cum este ca doctor cu toate ca mie mi-a facut o impresie foarte buna
6+
violeta69 spune:
felicitari,marryanne
cu asa medici care vorbesc sa se afle in treaba sa nu mai ai de-a face...si nu doresc la nimeni!
doamne ce emotii...degeaba!!!
f urat din partea ei(ca parca e o ea!)![]()
te asteptam cu drag la mamici de iulie-august
si BBle meu tot cam atata are, 6 saptamaini si ceva zile si sper ca e sanatos/sanatoasa!!!
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!