Dragalasi poznasi - ian-febr 2004(95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, ma bucur pentru tine si pentru Alex !!
Albert este tot la tara, se simte bine deocamdata, desi mai spune ca ii este dor de mami. E neastamparat rau, spune mama si f. incapatanat, dar ... A inceput sa se inteleaga mai bine acum. Oricum mama se ocupa f. bine de el si e perseverneta. Ii da numai mancare sanatoasa, nu dulciuri, nu prajeli,si vrea sa il faca sa manance fructe cu orice pret. Si eu vreu, normal, numai ca nu am reusit. Daca ea reuseste sunt cea mai fericita. Imi tot zice ca e prea slab, ca nu e rosu la fata, ca asa si pe dincolo. Sa il las acolo 3 saptamani ca mi-l da ea pe brazda. Sper , desi cand vine aici iar incepe sa faca nazuri. Insa de cate ori l-am lasat acolo l-am luat foarte bine , si mai linistit si mai intelegator si mai mancacios. Din pacate nu il tine f. mult dupa ce revine acasa. Asta si pentru ca eu nu am atata timp pentru el, din pacate si ii mai si cedez la rugamintile lui de a face, manca una si alta.
I-a trecut si raceala , in fiecare zi sta pe afara si m-am mai linistit si eu putin, ca eram numai in priza .
va pup.
http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, ma bucur ca ii e bine acolo. Trebuie sa fii si tu consecventa in actiunile tale cand revine si sa perseverezi cu alimentatia de acolo. Cred ca asa o sa se mai dea pe brazda si aici. Te inteleg perfect cu lipsa de timp, imi e groaza de perioada cand ma intorc la serviciu si ii scap iar de tot din mana. Mai ales pe Andrei cu alimentatia.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi, acum am vazut si eu pozele, sunteti niste frumosi! Bravo!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
V-am urmarit, dar n-am gasit timp sa ma bag in discutie. Oricum, ma bucur ca ati vorbit despre ce ati vorbit, mi-a prins si mie bine. Sunt tot obosita si pe fuga.
Ne-am facut cu ochelari: eu pt scris+ citit+ calculator+ tv, iar Sebi permanent, pt 6 luni de zile (are strabism la un ochisor, se observa mai ales cand este obosit). In plus, pt oboseala vizuala, eu iau un supliment alimentar cu antocianozide ("Mirtilene Puro"). Citez din prospect: "Antocianozide extrase din afine au remarcabile proprietati vasoprotectoare si imbunatatesc sensibilitatea retiniana nocturna si la lumina redusa." Iaca www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">ochelaristii. Bine-nteles ca ochelarii lui Sebi au costat mai scump decat ai mei...

Revin cand voi putea.... Numai bine!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Roxi, acum am vazut si eu pozele, sunteti niste frumosi! Bravo!

Adina + Olivia Q1.04

multumim

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Vic, ochelaristii sunt tare draguti! Si Alex trebuie sa poarte pentru strabism, dar avem probleme ca nu ii poarta. Nu pentru ca nu ii vrea, ci pentru ca ii pica de la ochi. I-am prins dupa ureche, i-am tot modificat, si tot aluneca si se uita peste ei. Chiar miercuri mergem la control si sa vedem cu doctorita ce e de facut.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Mav....am mai citit din povestile cu Sebi....Am ras cu lacrimi!!!!!!
Este extraordinar puiul tau!!!!
Ce m-ai inveselit!!!!!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Si ce mare e Sebi....Al meu mi se pare tot pitic....
Sxoate si Andrei niste faze din el de ma tavalesc pe jos. In fiecare zi la ora 11 ii dau telefon sa vad ce a facut la Mara, si dupa bunul lui plac, fie vb cu mine fie imi inchide telefonul ca are treaba. Vineri l-am sunat si-mi comunica faptul ca el are sedinta si lucreaza la laptop, sa nu-l mai deranjez.
Azi la pranz il intreb ce vrea de ziua lui(pe 30 nov). Si-mi spune "o bicicileta" foarte mica. Bun zic, si de Craciun ce vrei? El foarte serios:"Vreau un cadou, da nu stiu ce cadou!"
In alta ordine de idei, sunt f f f bucuroasa ca am reusit sa-i aranjez aniversarea celor 4 ani la Disneyland. Si el e f fericit ca se intalneste cu Fiona si Shrek si Chip si Dale...si mi-i insira pe toti....
Vrea mult un bb-lus, si eu vreau...dar cred ca inca nu vreau atatde mult pt k ink nu m-am lasat de fumat...Am redus tigarile, am ajuns sa fumez nanotek cu 0.1 mg nicotina...dar tot fumez.
Apropos de fumat, joi seara vin baietii mei acasa, Andrei cu tata-sau. Si ce credeti ca-mi spune R ca a zis Andei cand s-a urcat in masina?"Tati, lasa geamul deschis sa fumez si eu o tigara!". Ma mir ca nu mi-am luat-o pe coaja de la R.....
Pup si we fain

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Imelda, m-a spart Andrei. Ce haios e el! Sa stii ca si Alex a "fumat" niste sticksuri din pricina lui taica-sau dar am aburit-o noi ca fetele nu fumeaza. Sigur, a exclamat in gura mare cand a vazut o tanti pe strada ca fumeaza, si i-am spus ca mai sunt unele fete care fac prostii. Oricum ea e convinsa ca e f rau fumatul, si ca tati o sa ajunga la spital. Nu de la mine sa stii, de la gradinita! Asa ca daca vii in vizita la noi, pe langa ca vei fuma izolata in bucatarie in geamul deschis, o sa iti prezica Alex de rau. Daca te ajuta in eforturile tale, pofteste in vizita!

Credeam ca ati renuntat la Mara...Stii ce am vb. Aaaa, am fost la Dr Andrei si pe moment nu prea pricepea ce au picioarele, dupa ce i-am zis eu a observat si el. Mi s-a parut foarte sictirit si ironic, m-a luat peste picior ca am pus copilul pe pat invers. Ma rog, ideea a fost ca nu ii trebuie nici un gips, ca astia de la Alexandrescu sunt foarte radicali si pun mereu gips. A zis ca e o forma usoara, de fapt nici nu si le mai tine asa ca la inceput, ca dovada ca atunci cand l-am dezbracat si l-a vazut picioarele erau in pozitia normala. Continui cu gimnastica si ce trebuie sa urmaresc e sa nu se agraveze. Daca se imbunatatesc e super, daca raman asa e ok.

O singura problema, eu am intrebat daca raman asa daca e posibil sa aiba probleme la mers si a zis ca nu poate sa imi spuna acum, pana nu merge nu putem sti. In fine, mi-a lasat nr de tel sa il sun daca mi se pare mai rau. Atat. Luni merg la Jianu la control.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

As vrea si eu la Disney...dar ce facem cu bebeloiul?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput